Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujecie na myśl o młodym facecie zapinającym starą rurę

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze ujadającym na każdego jak mu stara wywłoka każe? Ja obrzydzenie i niedowierzanie, że można być tak chorym. Zużyta dętka do wyrzucenia, także pod względem umysłowym. PS. Jest tak ograniczony że razem ze swoją mamusią do roochania będzie miesiąc czasu przeżywał, analizował ten temat i knuł intrygi na każdy dzień nową by pokazać jak bardzo jest pozbawioną własnych myśli żenującą wydmuszką na usługi starej kurffy.

Gość gość
Ktoś Cię chyba bardzo skrzywdzil.. mamusia nie wychowała. A może ją młody zapina?

Gość gość
Co za poziom wypowiedzi ...czyżby starsza kobieta odbiła Ci chłopaka,że tak jadem plujesz?:-D

Gość gość
Lepiej poczytaj kolejne prowa zboka.

Gość gość
To nie twoja sprawą kto z kim sypia

Gość gość
Być może ta STARA RURA jest zdrowa psychicznie w przeciwieństwie do CIEBIE.

Gość gość
Stara wywłoka myśli że się moim kosztem podbuduje. I tu jest w błędzie, bo kto ją tknął a przede wszystkim poddaje manipulacjom, ten jest bezwartościowym gerontofilem szmaciarzem, sam o sobie świadczy. Tylko odpad czepia się starych psychopatek :D

Gość gość
Nie, stara rura z syndromem wiecznego niedopchnięcia myśląca tylko całe życie komu z najbliższych zniszczyć życie nigdy nie będzie normalna ani zdrowa psychicznie. Tak samo jak nied***bany synuś czepiający się starych babonów :)

Gość gość
Co za prymityw z ciebie. Ta stara rura jak nazywasz na pewno nie jest taka prostaczka jak ty.Dobrze ci tak:-D

Gość gość
A co wolal ja od ciebie mloda sikso,widocznie ladniejsza i bardziej sexowna a ty jeszcze z pryszczem na twarzy ha ha przykre.

Gość gość
Jak czytam to co piszesz autorko to mu się wcale nie dziwie. Ja bym wolał każdą.. byłe uciec od takiego zera jak ty.

Gość gość
Nie, stara rura jest najgorszą chamką i prostaczką jaką znam. Dla inteligentnych: prostactwo to przede wszystkim stan umysłu a nie udawanie przed ludźmi że się nie używa wulgaryzmów a w rzeczywistości bycie tępym obrzydliwym wieśniakiem naśmiewającym się z wszystkiego tylko nie własnej tępoty i ograniczenia :)

Gość gość
Jeśli ona jest taka tępa i chamska, to kim jest ten młody, że na nią poleciał?

Gość gość
24:34 zerem to jesteś ty gerontofilu przyssany do pomarszczonego dupska starej psychopatki niszczącej własną rodzinę, tępej szmaty którą mógł mieć od zawsze każdy :)

Gość gość
Niech każdy zapina kogo chce. Jest taka jednostka chorobowa że młodych ciągnie seksualnie do starych i osobicie uważam że to lepsze niż odwrotnie starych do zbyt młodych czyli nieletnich-to dopiero ma fatalne skutki!

Gość gość
A him znowu nie wzięła leków i wariuje?

Gość gość
Jestes chora z nienawiści autorko. Sama jestem z kims dużo młodszym, nikomu go nie odbilam. Pomarszczone dupska maja dużo młodsze ode mnie.Jak się dba ,tak się ma.

Gość gość
23:36 kim? Autorem najbzdurniejszych najgorszych najbardziej prowo na tym forum. Ten idiota zatruwa nie tylko moje życie ale to forum swoimi żałosnymi wypocinami. Poziom umysłowy zerowy żeby płodzić takie bzdury i żeby łykać jak pelikan wszystko, co mu powie stara niedopchnięta sucz psychopatka zazdroszcząca wszystkim wszystkiego a najbardziej najbliższej rodzinie. Psychiatra już nie może starej prostaczce wyśmiewającej się z każdego, seksoholiczce, a przy tym tak zakłamanej że już stara szmata sama wierzy w swoje opowieści o byciu pokrzywdzoną. Podczas gdy to ścierwo niszczy wszystkich z rodziny.

Gość gość
Jednostka chorobowa?jedyną jednostka chorobową jest brak tolerancji. Facet może być z małolata,15-20 lat młodszą? A kobieta już nie?a kto zabroni? Ja jestem ,ślubu brać nie zamierzam i nic nikomu do tego.

Gość gość
No ja na przykład nie lubię wulgaryzmów i chamstwa takiego jak twoje, ale nikt mnie nie "zapina". A chorobę psychiczną wyraźnie widzę u ciebie :D

Gość gość
Jasne, każdy ma prawo zapinać psychopatkę starszą od matki a przy okazji jak sterowany robocik niszczyć każdego z najbliższego otoczenia szmaty kogo ona wskaże. Tak, to jest normalne fikać jak stara kurffa zagra, wykańczać jej najbliższych krewnych których wywłoka wskaże jako cele do zniszczenia i jeszcze wypisywać na kafe, że takie osoby są zdrowe psychicznie. Od kiedy psycholka seksoholiczka mitomanka niszcząca życie własnej rodzinie jest zdrowa? Tylko w umyśle kogoś tak samo chorego psychicznie : ] zresztą sądząc po ilości i treści prowokacji na kafe "synek" jest psychiczny i to mocno.

Gość gość
Umiesz wszystko wyrazić bez jednego wulgarnego słowa? To po co siedzusz na kafe które słynie z tego że każdy tu pisze co mu się podoba i jakim językiem mu się podoba? Udzielaj się na forum ą ę i nie truj tutaj.

Gość gość
Nie siedzę tylko właśnie weszłam na chwilę, pewnie po to żeby upomnieć taką dzidę z gębą pełną syfu jak twoja.

Gość gość
Autorka zapewne o tej porze jest już zalana w trupa i ma delirium tremens.

Gość gość
Nie ma możliwości by człowiek w młodym wieku czujący pociąg do kpbiet starszych od matki był normalny. Wiadomo, że ma poważne braki w sferze emocjonalnej wyniesione z trudnego dzieciństwa. Tacy psychopaci, bo kogo innego wychowują dysfunkcyjne rodziny.

Gość gość
A kim jest ten człowiek w młodym wieku, pewnie wszyscy już są tego ciekawi?

Gość gość
Polej sobie jeszcze raz. Musisz mieć bogate doświadczenie w temacie delirium. Jak również psychopatii i gerontofilii skoro uważasz to za normalne. Wracaj do łóżeczka termoforek swojej pańci wymienić. Psie.

Gość gość
23:56 umiesz czytać? Już napisałam. Autorem wszystkich dennych prowo na Kafe pisanych jednym stylem.

Gość gość
Stara do tego chamka i prostaczka z której najgorsze cechy wieśniaka nigdy nie wyjdą, a do tego mitomanka kłamiąca jak najęta by robić z siebie ofiarę podczas gdy wykańcza wszystkie bliskie osoby. Żenada z kimś takim mieć do czynienia. Tylko świadczy o sobie kafeteryjny psychiczny ujadacz prowokator nędzny. Miłej kolejnej nueprzespanej nocy spędzonej na knuciu intryg by "obronić" stare dupsko przed jej ofiarą, rzeczywistą nie urojoną jak każda krzywda o której bredzi stary babon.

Gość gość
Czy to jest moon?