Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujecie na myśl o młodym facecie zapinającym starą rurę

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, ten osobik zazwyczaj pisze z gościa ale faktycznie ma parę stałych nicków na zmianę i zalewa kafe płodami swojego chorego umysłu.

Gość gość
Jakie ma nicki?

Gość gość
Jakie ma nicki?

Gość gość
Czy jak powiem, że to on truje na Kafe 15 razy na dzień o dziewicach pozwoli Wam ocenić skalę szaleństwa/zidiocenia tego ciężkiego przypadku?

Gość gość
O imigrantach 150 tematów dziennie przez miesiąc to też jego.

Gość gość
baron pancerny?

Gość gość
Tak tak maminsynek i gerontofil poczytał prawdę o sobie i swoim "związku". Tylko co żona na to. Buhaha

Gość gość
Jakieś p*****lnięte prowa religijne tworzy bardzo chętnie ale chyba baron nie jest jego projektem. Pewnie chętnie się podszywa za to.

Gość gość
Co sobie za/ru/cha to jego. Przecież tu o nic innego nie chodzi.

Gość gość
A przy okazji zniszczy życie rodzinie starej szmaty bo ona tak powiedziała. Mitomanka robiąca z siebie ofiarę całe życie znalazła kolejnego służącego. Żal patrzeć. Jestem jedyną osobą, do której umysłu ścierki manipulacje nie mają przystępu i tak pozostanie. Mimo że miała całe lata by mnie "urobić". A jednak już jako dziecko wiedziałam jakiego typu to jest osoba w przeciwieństwie do "dorosłych" tańczących jak im zagra k***iszcze ;) nie ma to jak przejrzeć hipokrytkę jako dziecko, jakiej sztuki nie udało się dokonać żadnemu rzekomo dorosłemu z "synusiem/nakafetylkodziewice" na czele.

Gość gość
Jednym słowem: żenujący niedoroochany typek. Nikt szanujący się nie skacze jak mu stara prostaczka mitomanka zagra.

Gość gość
Autorka wątku to ta wariatka co widzi kiełbasy.

Gość gość
autorko a kim jest dla ciebie ta osoba o której piszesz?

Gość gość
Zresztą, jak by nie był tępym prostakiem ceniłby sobie coś innego niż roochanie i wszystko byłoby dla niego jasne bez tłumaczenia. A tak to i sto tematów i książka cała nie wytłumaczą głupiemu, że jest głupi. Produkowanie się na darmo, dobranoc.

Gość gość
00:31 a kim ma być roochacz starej baby?

Właśnie, kim są dla ciebie te osoby że im tak wymyślasz i taka się czujesz pokrzywdzona? Dlaczego teraz chcesz nagle uciekać, skoro już tyle nabluzgałaś?

Gość gość
Interesująca raczej byłaby odpowiedź kim ja kiedyś byłam dla zapinacza starych babonów zanim uznał, że pasuje mu rola pieska na aport żenujących mitomanek starszych od matki. Ale to nic nie zmienia tylko uwydatnia rozmiar pustki w umyśle takiego człowieka. Koniec tematu. Głupiemu nie wytłumaczy się, że jest głupi, bo z chwilą gdy to zrozumie już przestałby nim być.

Czyli młody mężczyzna zostawił cie dla jakiejś starszej od ciebie kobiety i stąd to całe piekło które tutaj odstawiasz :D Widząc jak wariujesz i sypiesz inwektywami, trudno się dziwić że od ciebie uciekł :D

Gość gość
Ale prawda jest taka, że jeśli przestało się kimś być dla kogoś, to nigdy się nikim nie było :) optymistycznym akcentem

Gość gość
A daj spokój, nigdy nie było żadnej relacji którą Sanitas masz na myśli. I nie widzę ani jednego powodu byno kurffach mówić grzecznie i miło :) choćby nie wiem ile osób na kafe uważało że nue należy k******a nazywać po imieniu, to mojego stanowiska nie zmieni.

Gość gość
Zresztą Sanitas na innym wątku przyznałaś, że nie tolerujesz dużej różnicy wieku odnośnie młodszych partnerów ani dewiantów zatem nasze poglądy się pokrywają i nie widzę powodu, byś udawała, że jest inaczej :)

Gość gość
Przestańcie rozmawiać z autorką wątku, to wariatka co ma zwidy, a pisze naspidowana jakimiś prochami bo inaczej nie mogłaby znieść swojej qoooorewskiej przeszłości i tych wszystkich ohydnych rzeczy które musiała robić dla kasy.

Gość gość
Oj gadanie, wszyscy myśla to samo jeśli chodzi o byczka posuwającego kogoś w wieku swojej matki - tylko część udaje tolerancje i stara się być wyrozumiała, zwłaszcza gdy to bliższy znajomy, a reszta ma niesmak na gębie wypisany. Też mam kumpla, który posuwa starszą o 21 lat lochę - jego sprawa jego życie, nie mieszamy się, ale myslimy swoje i poza jego plecami komenty lecą - choć bardziej żałosna nam się wydaje ta locha :)

Gość gość
niebylejaki to też ona.

Obejrzyj film"niebezpieczne związki" z 1988 roku, poszerzysz horyzonty.

Gość gość
Najbardziej żałosna jesteś w tym wszystkim ty, nic nie warta zawistna szmato, która nie umiała utrzymac przy sobie faceta i straciła go dla kobiety starszej o 21 lat.

Gość gość
Młody nie chciał autorki bo widział jaką jest quuurwą.

Gość gość
Miejsce q*******y jest w szaletach miejskich a nie w związku. Młody wiedział czego unikać i kogo lepiej wybrać. Nie możesz ścierpieć głupia zdziro, że jestes tak beznadziejna - stracić faceta dla starszej kobiety, pewnie Bogu ducha winnej, którą tu obrzucasz wyzwiskami. Nie jestem nią, ale żal mi jej kiedy cie czytam.