Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujecie na myśl o młodym facecie zapinającym starą rurę

Polecane posty

gość dziś Xen "nie obchodź się" bo za "cienki jedteś". No chyba że jesteś tylko kolejnym profilem synusia dyżurnego prowokatora kafe. Idź gdzie indziej. x Co argumentów nie starcza?

Gość gość
I o patologicznych kretynach zasługujących na siedzenie w prdlu nie będę szukała delikatnych określeń a jak kogoś inne słownictwo niż słodkopierdzące obraża ma dużo innych wątków do wyboru.

Gość gość
*by pisać

Szambo nie moje klimaty, masz rację:).

Gość gość
Co im zawiniłam? Stara prukwa zazdrości a "synek" leczy kompleksy i zawiedzione uczucia sprzed xx lat. Cudowny układ pod względem stopnia nienawiści do mnie oraz objawów zdradzanej choroby psychicznej.

Gość gość
cóż niektórzy lubią starszee coóż i te starsze lubią młodszych :)

Gość gość
Ja się ani do rodziny starej psychopatki nie prosiłam ani nawet nie wiedziałam przez lata o istnieniu "synusia" więc moja wina jest żadna. A taki człowiek zapewne nie czuje się już dawno młody, skoro pociągają go 60latki. Dla mnue mnie mogą tarzać się w smole a potem w pierzu aby tylko trzymali się od mojego życia z daleka. Zresztą już nie mają co niszczyć kretyni buhaha bo już wszystko zmarnowali co do mnie należało, teraz tylko ja mogę zniszczyć coś im :) :)

Gość gość
Brawo, facet uciekł przed toba do 60latki, hahahahahahaha :D musisz byc strasznym pasztetem i wrednym babsztylem, to drugie zresztą widać w wypowiedziach. Jego decyzja świadczy o twojej beznadziejności :D:D:D:D Dawno sie tak nie uśmiałam. I nie dziwię się, że oni cię nie lubią za twój pełen obelg pysk. Pewnie też oczerniasz ją ile wlezie i wcale nie jest taka zła jak piszesz.

Gość gość
Nigdy z nim nie byłam. Wy naprawdę nie rozumiecie ni w ząb, o czym czytacie :)widać, że jedno zdanie starej mitomanki i byście wszystko łyknęli jak pelikany. I "synuś" :)

Gość gość
ty jesteś mitomanką i piszesz raz tak a raz inaczej :D:D:D

Gość gość
Na zakończenie tematu z przyjemnością przypomnę szanownemu państwu jedną sensowną wypowiedź i na temat: gość dziś Oj gadanie, wszyscy myśla to samo jeśli chodzi o byczka posuwającego kogoś w wieku swojej matki - tylko część udaje tolerancje i stara się być wyrozumiała, zwłaszcza gdy to bliższy znajomy, a reszta ma niesmak na gębie wypisany. Też mam kumpla, który posuwa starszą o 21 lat lochę - jego sprawa jego życie, nie mieszamy się, ale myslimy swoje i poza jego plecami komenty lecą - choć bardziej żałosna nam się wydaje ta locha :) :D

Najbardziej żałosne jest, w jaki sposób wypowiadasz się o tej kobiecie. Dobra rada, w jej wieku połóż się do trumny.

Gość gość
Żałosna to jest mloda dziwa co straciła faceta na rzecz starszej od siebie o 21 lat kobiety :D:D:D

Gość gość
Nie zakładałabyś wątku i nie prułabyś sie tu przez parę godzin gdyby cie to nie bolało, a to znaczy, że facet cie opuscił dla tej kobiety.

Gość gość
Nie zamierzam czytać wątku w poszukiwaniu wypowiedzi w której pisałam coś o tym jakobym miała kiedykolwiek pozostawać w relacji z "synusiem" :) nic nie obchodzą mnie ani dewiacje ani opinie ćwierćinteligentów. Obchodzi mnie tylko moje życie które ta patologia wystawiła już raz na niebezpieczeństwo. I nic nie będzie jak oni chcą :)

Gość gość
Na pewno chłopak zobaczył, jaką quuurwą jest autorka i wolał ją zostawić dla starszej, atrakcyjnej i porządnej kobiety.

Gość gość
Nie, nie byłam z synusiem a różnica wieku między synkiem a mamusią jest większa niż 21 lat :D Piszę bo nie chce mi się spać a widzę że nie jestem w tym sama :)

Gość gość
Taak porządnej roochawicy całe życie zdradzającej męża buhaha :D tak mógł napisać tylko imbecyl interesujący się 60latkami i łykający każdą bzdurę jaką mitomanka wymyśli. Ciekawe tylko dlaczego z tego szczęścia nie śpi całe noce. Kończę dyskusję z gerontofilem i analfabetami.

Gość gość
Co czuję na tę myśl? Czuję że autorka wątku robi pod siebie i zdycha z zazdrości o tego faceta, którego nie może mieć i który woli od niej starszą kobietę :D

Gość gość
Wyobrażam sobie, co musi czuć taka dziwa, co miała już x k***sów w gębie, a nagle jakis chłopak jej nie chce i odchodzi do straszej. Dziwa zbiera się w sobie i wyrzuca wszystkie obelgi i całe goowno jakie sie w niej nazbierało przez całe rozpustne zycie.

Gość gość
Łatwo sie domyslić, że autorka coś czuje do tego chłopaka, wszyscy którzy odważyli sie tu odezwać mają to samo skojarzenie. Co za żałosna skarga porzuconej młodej dziewuchy która była na tyle bezwartościowa, że facet wolał 60latkę. Buahahahahaha, że tak powiem :D

Gość gość
No i gratuluję tej 60-latce, która na pewno jest fajna kobitką :)

Gość dsfsw522424242423fsd
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+ to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane....

Mam stary monitor, dokupioną kamerę, która po włączeniu się daje sygnał diodą. Przynajmniej nie widzą mnie.