Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujecie na myśl o młodym facecie zapinającym starą rurę

Polecane posty

Gość gość
Tak gerontofil przyznał się, że tania tirówka to jeden z jego profilu. Ojej jak bolą szmaciarza słowa prawdy i nazwanie starej wywłoki 30 lat różnicy (!) po imieniu. Wow wow łza się w oku kręci. Stara kurffa roochająca się całe życie z żonatymi pokrzywdzona, młoda normalna zero k****enia się ma czytać obelgi. Buaha znam swoją wartość i opinia niedoj*****j d***** i jej klienta chorych na głowę oboje tego nie zmieni :) :)

Gość gość
Co jeszcze mamusiavwytłumaczyła debilowi? Niech pisze, przedstawia swój światopogląd klienteli burdeli i alfonsów :)

Gość gość
I dlaczego to burdelowe towarzystwo milczy? Niech pisze co się od mamusi do roochania dewiant dowiedział. Niebezpieczne związki mnie nie obchodzą, bo emerytki tam w obsadzie nie było.

Gość gość
Haalo d****arze i burdelmamy boli prawda, boli.

gość dziś I dlaczego to burdelowe towarzystwo milczy? Niech pisze co się od mamusi do roochania dewiant dowiedział. Niebezpieczne związki mnie nie obchodzą, bo emerytki tam w obsadzie nie było. x Za cienka jesteś, by ogarniać temat. Co gorsze trącisz patologią.

Gość gość
Haha patologią są kurffy żonatych, całe życiem w tym się specjalizujące a udające matrony :D a cienki to Ty jesteś w uszach i pewnie nie tylko tam.

Gość gość
Też ćwiczyłeś się na starej piczy, bo żadna młoda atrakcyjna nie była chętna? Jak mi przykro.

No fakt, fiutka nie posiadam spragniona frustratko:).

Gość gość
Jakby czytał ze zrozumieniem, wiedziałby że mowa o wieśniaczce mitomance udającej matronę damusię a całe życie tylko strzelającą za cudzymi mężami, czyli o patologii z którą szanujący się człowiek nie chciałby mieć do czynienia. Ale do tego trzeba nim być i czytać ze zrozumieniem :)

Gość gość
Nikt cie nie chce młoda rozjechana szmato z wiadrem i indorem między nogami. Facet którego obskakiwałaś, wolał starszą, bo pewnie była od ciebie madrzejsza, bardziej kulturalna, a może i atrakcyjniejsza, no i z mniejszym przebiegiem. A teraz młode gooowno ryczy z bezsilnej złości.

Gość gość
Niektóre młode dziwy to tylko do sprzątania szamba sie nadają.

Szanujący się człowiek nie wchodzi drugiemu z butami do łóżka. Nie obchodź się, nie twoja broszka.

Gość gość
Spragnioną frustratką ty jesteś skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem nawet :) nikt normalny nie pochwala k******a więc twoje opinie nic dla mnie nie znaczą :) wracaj do niebezpiecznych związków "ogarniać temat", oczywiście seansu bo o lekturę nie podejrzewam sądząc po słownictwie, zbyt "cienkim" ;)

Gość uuk
hahaha jakaś młoda siksa nie może się pogodzić że przegrała w starciu ze starszą? żałosne :D

Gość gość
"nie obchodź się", nie znam takiego wyrażenia w języku polskim ale domyśliłam się, o co chodzi w tym slangu trącącym patologią. A owszem będę się interesować, gdyż jak już wspominałam, ci ludzie poza roochaniem zajmują się niszczeniem mi życia. Ale to bez sensu tłumaczyć cokolwiek osobom pochwalającym k******o, zdrady i nie posiadającym umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Gość gość
A rzuca sie jak wesz na grzebieniu.

gość dziś Spragnioną frustratką ty jesteś skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem nawet usmiech.gif nikt normalny nie pochwala k******a więc twoje opinie nic dla mnie nie znaczą usmiech.gif wracaj do niebezpiecznych związków "ogarniać temat", oczywiście seansu bo o lekturę nie podejrzewam sądząc po słownictwie, zbyt "cienkim" oczko.gif x Nie znoszę Belki za podatek bankowy, ale powiedzenie "nie warto kopać się z koniem" nadal jest aktualne.

Gość gość
Aby z kimś przegrać musiałabym z kimkolwiek stanać we szranki buahaha :D a chłoptasie wkładający w o***t starszym paniom są dla mnie poza każdą kategorią atrakcyjności a nawet użyteczności :)

Gość gość
Nikt tu nie pochwala k******a autorko, gdzie to przeczytałaś? Chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem :D

Gość gość
Napisz nam jeszcze, w jaki sposób oni ci niszczą życie?

Gość gość
Buhaha niech wam ktoś niszczy życie każdego dnia wy pewnie siedzielibyście jak trusie i pozwalali by k***y niszczyły wam opinie i każdy zamiar :)

Gość gość
A konkretnie? :classic_cool:

gość dziś Buhaha niech wam ktoś niszczy życie każdego dnia wy pewnie siedzielibyście jak trusie i pozwalali by k***y niszczyły wam opinie i każdy zamiar usmiech.gif x Wnioskując, jakaś starsza wyrwała ci młodziana z paszczy:). Ludzka zawiść nie zna granic:D.

Gość gość
Odnośnie tytułu wątku; nic nie czuję. Za to myślę że facet zapinający starą rurę absolutnie nie może być młodym. Stara rura, stary facet.

Gość gość
Niestety ale słowa że "nie ogarniam tematu" bo nie czuję klimatów rodem z pewnego filmu są dla mnue jawną pochwałą patologii. Jak niszczą? Wystarczy gdy powiem, że oczerniają, godzą w moje dobre imię i nie ma znajomego ani członka rodziny którego by już nie objaśnili jak należy mnie traktować, a przede jakimi kłamstwami karmić bo przecież mitomanka nie przeżyje, jeśli ktokolwiek potraktuje mnie z szacunkiem. Mimo że jestem z bliskiej rodziny babsztyl dba o to by nikt w niczym mi nie pomógł, zatem strata pracy i firmy, brak oparcia w kimkolwiek, bo każdy jak na tym forum uważa że starej bladzi należy się lizanie po tyłku.

Gość gość
Niszczenie mienia oraz stwarzanie sytuacji zagrażających mojemu życiu też wchodzą w grę. Chętnie założę im sprawę. Nie widzę innej drogi.

Nie daję wiary w twoje wywody, twoje wcześniejsze wypowiedzi były ohydne, wulgarne, teraz próbujesz lansować się na ofiarę. Daj spokój, nie wszyscy to debile łykający wszystko jak pelikany.

Gość gość
Szpiegowanie na komputerze i telefonie. Napuszczanie brytana by próbował zagryźć mi psa. Wymieniać mogę w nieskończoność bo ta patologia chwyciła się każdej metody.

Gość gość
Xen "nie obchodź się" bo za "cienki jedteś". No chyba że jesteś tylko kolejnym profilem synusia dyżurnego prowokatora kafe. Idź gdzie indziej.