Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chlopakowi po studiach bedzie przeszkadzalo, ze jego dziewczyna jest po zawo

Polecane posty

Gość gość

-dowce? nawet jak jest b. ladna , zadbana i dobra w lozku?

Gość gość
zwiazek juz trwa od 2 lat

Gość gość
To zależy jakiemu chłopakowi. Jednym może przeszkadzać, innym nie. Nie ma co uogólniać.

Gość gość
No to jak związek trwa 2 lata to sama powinnaś wiedzieć, czy przeszkadza to chłopakowi, czy nie :/

Gość gość
ale po jakims czasie moze zaczac przeszkadzac? jak pozna rownie ladna, ale po studiach i z lepsza praca? :(

Gość gość
gość dziś Tak, wtedy może się zastanowić, czy być dalej z Tobą, czy związać się z kims kto ma większe ambicje. A dlaczego nie zrobisz matury? Jaki masz zawód wyuczony? Czujesz się spełniona w zawodzie?

Gość gość
Jak dobrze rozkłada nogi, to w łóżku by nie przeszkadzało, ale związek z taką to byłaby wiocha.

Gość gość
Nie wiem o czym gosc po studiach mialby gadac z taka po zawodowce. O tipsach?

Gość gość
A dlaczego zamiast zadawać pytania nie wykorzystasz tego czasu na naukę,po zawodówce możesz zrobić sobie średnie a potem np. szkoła policealna albo studia zaoczne ? Wystarczy tylko chcieć a jak to powiadaja :" na cycki" to każda potrafi poderwać" a facet -wiadomo nie przejdzie objętnie,musi rzucić okiem :-P

Gość gość
Po pierwsze dzisiaj nie jedna zawodowka jest lepsza niz niektore szkoły wyższe. Ja jestem po politechnice i znałem z******ta dziewczynę która była tylko po zawodowce. Kiedyś myślałem że żona powinna być mądra dobra i właśnie wykształcona. Dziś wiem że nie tego tak naprawdę chce od kobiety. Chce żeby była ładna seksowna trzpiotka lubiaca dzieci. I uwierz mi ze wiecej radoaci moze dostarczyć facetowi przebywanie w obecności atrakcyjnej kobiety niż filozoficzne rozmowy.

Studia to studia nauczą cię konkretnych rzeczy jak zawodówka to żaden prestiż jedyny plus jest taki ,że można dostać lepszą pracę (jeśli jest się po politechnice).

Gość gość
Gość 18:47 ..Aleś Ty głupi.. Trzpiotka będzie wychowywać wasze dzieci?

Gość gość
18.47 to właśnie taka laska po zawodówce :D Chłopakowi jakoś bardzo może nie przeszkadza, no ale każdy chyba chciałby być z kimś ambitnym, chociaż po tej maturze, w miarę ogarniętym

Gość gość
jeżeli jest do tego płytka i ma tylko takie zalety jak wymienione w temacie to będzie mu przeszkadzac

Gość gość
no wlasnie jak sie chce filozoficznych dywagacji, to mozna kupic ksiazke albo zagadac z kumplami albo wlaczyc filmik na youtube

Gość gość
Z zona sie rozmawia tylko o dzieciach? A potem na boku szuka sie interesującej kobiety.