Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy ludzie wierzący w Boga naprawde wierzą, że takie coś istnieje?

Polecane posty

Gość gość
Zdarzają się wypadki,można spaść ze stołka przy kompie

Gość gość
Wiecie,że za obrazę czyichś uczuć religijnych można trafić do sądu w charakterze oskarżonego?Chyba,że ktoś ma orzeczenie lekarskie o chorobie psychicznej,wtedy nic mu nie zrobią.

Gość gość
Wszyscy mamy nie do końca z psychiką w porządku, te posty potwierdzają taką teorię, tracimy tylko czas:-)

Mam twoją religię w tyłku. Napisałem o niej samą prawdę, a ty jesteś zwykła miernotą intelektualną że jej nie rozumiesz.

Gość gość
Przeczytaj "Dzienniczek Świętej Faustyny" a uwierzysz w Boga. Wszystko o co prosiłam gorliwie Św. Faustynę dostałam :-)

Przeczytałem i stwierdzam że był to tani chwyt reklamowy na powołania do zakonu przyszłych kandydatek, a informacje o sile wyższej zawarte tam wiedzieli już filozofowie Rzymscy bez żadnej religii.

Gość gość
Znaczy wierzysz w swój śmierdzący tyłek:-) To się módl do tego tyłka i do główna w trawie,na razie jeszcze można:-)

Gość gość
Ja PRD,przez całą dobę przy kompie to jest wasze bóstwo i źródło wszelkiej wiedzy

Gość gość
w tytule tematu jest błąd logiczny : autor pyta się czy ludzie którzy wierzą , czy wierzą ?

Gość gość
Pani Mizantropio Odrazo 1994 powinna Pani wiedzieć bo jest Pani mądra , że świat stworzył konkretny człowiek: Lenin, utrwalił Stalin a teraz tego pilnuje UE.

Gość gość
na tym forum to wierzą w stolec najczęściej i tylko to kogoś interesuje, jak pachnie i smakuje

Gość gość
Zeżryj stolec dla szatana, najlepiej smakuje z rana. Mrok, ból, w dupie kolec, stolec, stolec, stolec, stolec. Czarne stolce najlepiej smakują w kiblu

Gość gość
Stolec istnieje na pewno, bo widać i czuć. Stolec satanisty jest czarny i wali siarką ☺

Gość gość
Ja zostałam wychowana za to w bardzo religijnej rodzinie a nie cierpię Boga.Jak wymawiam słowa modlitwy czy wchodzę do kościoła to mnie telepie.Modlić się do czegoś czego dotknąć nie mogę nie ma sensu nawet.

Gość gość
Ta metalówa jest ograniczona. Nie dociera że jest coś więcej i dla każdego inteligentnego człowieka znaczy to co innego. Ona nawet nie zdaje sobie sprawy że z takim ograniczeniem nie jest w stanie odbierać muzyki na takim poziomie na jakim ona jest. Gdyby wiedziała przeżyłaby niezły szok. Przez to nie jest w stanie ocenić co jest prawdziwe i dobre a co nie. Musi wszystko odbierać dosłownie więc można wcisnąć jej każdy kit. Zamknięta pusta mała przestrzeń. Wszystko co najlepsze dzieje się dalej.

modlitwy czy wchodzę do kościoła to mnie telepie to jest znak zniewolenie demonicznego to nie jest jeszcze opentanie

Gość gość
to na pewno istnieje Plemię w Amazonii, które nigdy nie miało styczności z cywilizacją, wreszcie sfilmowane z bliska Michał Wąsowski Michał Wąsowski dawno temu Kadr z materiału BBC o plemieniu Kawahiva Kadr z materiału BBC o plemieniu Kawahiva • Fot. YouTube/BBC Nigdy nie mieli styczności z innymi ludźmi ani z cywilizacją. Kawahiva, jedno z ostatnich naprawdę dzikich plemion, wreszcie zostało sfilmowane. Ale o samym plemieniu wciąż nie wiadomo wiele – rząd Brazylii robi bowiem, co może, by tego ostatniego, dzikiego plemienia nie niepokoiła nasza cywilizacja.

Gość gość
A potop to skąd się wziął , przecież nawet miliony ton lodu z kosmosu gdy by leciały ku ziemi to by wyparowały wcześniej niż by dotarły na powierzchnię . A tak stał się cud i miliardy trylionów wody święconej spadło na całą ziemię z nieba w postaci deszczu i dzięki temu prawie wszyscy poszli do nieba , oprócz tych na arce Noego .