Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja zniszczyła moje życie

Polecane posty

Gość gość
Do lekarza i tak muszę iść zeby mnie zbadał

Gość gość
PiS opanował nawet kafeterie.Idź do księdza on ci pomoże ma doświadczenie bo sam wali codziennie

Gość gość
Stary łączę się z Tobą w bólu, pewnie jestem starszy, bo wiadomo, zona i obowiazki, ale reszta podobnie. Jesli nie wystarczy Ci sil to skontruj to, zacznij sie podniecac poruszajac temat abstynencji, dobierz partnerke, co zamknie malego w klatce i do boju krolewicze, dążcie do tego by królewnie zerżnąć pi;;;cze

Gość gość
Słuchaj a jak to jest na widok kobiety Ci nie staje ? Myślę, że to psychika i brak pewności siebie . Może jak przed stosunkiem weźmiesz erekton fast a potem pójdziesz do dziewczyny to będzie spoko seks ? Wiesz ten suplement poprawia jakość seksu, jest dłuższy , wzwód pełny, penis twardszy niż zwykle.MOj facet na niego nie narzeka.

Gość gość
Przechodze przez to samo... Wszedzie w internecie jest o tym ze masturbacja to nic zlego a nawet wplywa dobrze na zdrowie.... NIE PRAWDA!!!! Byc moze jak ktos sie masturbuje raz na 2tyg to jest ok. Ja jestem od tego uzalezniony, czuje sie jak ,,mlody emeryt". Nie mam sil zyciowych.wstaje zawsze zmeczony. Moglbym przespac caly dzien a i tak bede zmeczony, robie to rano i wieczorem codziennie. Mezczyzna ze sperma traci wiele mikroelementow tj cynk magnez potas fosfor selen, wit b12 dlatego nic mu sie nie chce po tym... Przez to stalem sie odludkiem, odizolowanym od swiata, nie wychodze do ludzi. Nie szukam dziewczyny bo nie mam takiej potrzeby - wystarczy mi reka... Widzac dziewczyne mysle tylko o seksie, to jest nienormalne!!! Trzeba sobie znalezc zajecie, uciekac od tego jak najpredzej!!! Wiadomo ze majac kilkanascie lat to jeszcze moze byc normalnr ale chlopak po 20tce trzepiacy codziennie kapucyna to juz nie jest normalne!!! Jest duzo skutkow ubocznyc uzaleznienia od tego!!! Kto nie wierzy to niech trzepie codziennie kilka razy przez caly rok i niech zobaczy jak na tym wyjdzie!!!