Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie a zwłaszcza kobiety nie lubią facetów którzy zbyt dużo mówią, taka prawda

Polecane posty

Gość gość

faceci nie lubią facetów ktorzy paplają jak baby, a kobiety tym bardziej takich nie lubią, taki gadatek ktory zamiast powiedziec to co mysli w 2 zdaniach mowi 10 jest denerwujący, kobiety wolą mało mownych ale konkretnych facetow... tro samo w łózku, wolą faceta ktory sam sie zabiera do rzeczy i mowi ''zrob mi loda'' niz gada pol wieczora a gra wstepna trwa godzine, prawda? widze, ze tak jest Mam znajomego, z urody typowy polak, ale ma kase, dobrze sie ubiera no i nikt go tak naprawde nie lubi, powodzenia tez nie ma, mówi jak nakręcony, takie pierdoły ze uszy bolą, jak baba na targu, kto gdzie jak co i z kim :D

Gość Daryl H
Masz absolutna rację,taki facet pierdoła jest gorszy niż bad boy,totalnie aseksualny,a jak jeszcze ma długi język i nie potrafi dochować tajemnicy to już w ogóle masakra,lubię mężczyzn konkretnych

Gość Daryl H
I dyskretnych,plotkowac mogą baby na rynku a nie faceci

Gość gość
Już sami nie wiecie co piszecie. Raz piszecie, że kobiety nie lubią facetów małomównych, mało się odzywających, drugi raz ktoś pieprzy, że nie lubią facetów, którzy są głośni i dużo gadają. Ludziom nie dogodzi.

Gość gość
dlatego jestes prawiczkiem ah ah ah:-D

Gość
Nie zgadzam się. :P Ja lubię takich którzy dużo mówią...:P zresztą lubię słuchać.:) Nie podobają mi się tacy małomówni...:)