Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodzinki chrześnicy

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka ma świra na punkcie wyprawiania urodzin swoim dzieciom. Ja jestem chrzestną jednej co roku od 4 lat jeżdżę na ten spęd rodzinny. Nie są to małe przyjęcia tylko impreza na 20 osób z tortem, górą jedzenia. Ja rozumiem że można dziecku roczek zrobić no bo pierwsze urodzinki to są ale co roku robić takie cuda na kiju. Kurcze decydując się na chrzestną nie myślałam że będą takie cyrki. Nie olewam dziecka bo przyjeżdżam z prezentem na mikołaja, zajączka, dzień dziecka i parę razy w roku wstąpię na kawę i zawsze z jakimiś łakociami dla dzieci. Jestem tym zmęczona bo jestem w ósmym miesiącu ciąży czuję się złe a tu obraza majestatu wielka że chrzestna do chrześnicy nie przyjedzie na urodzinki. Czy wy też macie świra na punkcie robienia imprez swoim dzieciom co roku.

Gość edyta89
My robimy naszej 4 letniej córce ale w sali zabaw i tylko dla dzieci gdyby matka chrzestna moich dzieci i byłaby wysoko w ciąży to bym zrozumiała sama byłam w ciąży i wiem jak się czuje kobieta

Gość gość
Powiedz, że nie przyjedziesz i nie ma o czym dyskutować. Wg mnie dałaś sobie wejść na głowę. Zostań w domu, odpocznij.... Prezent możesz wysłać pocztą.

Gość gość
Czym sie przejmujesz? Powiedz ze nie dasz rady przyjechac bo sie zle czujesz i juz. Niech sie matka dziecka obraza jak chce. Oczywiscie chodzi im nie tyle o Twoja obecnosc, tylko wypasiony prezent dla malej. Nie wiem co wy chrzestni sie tak spinacie z tymi prezentami, przekaz jakis drobiazg dla chrzesnicy przez kogos z rodziny i wystarczy. Wyluzuj, odpoczywaj ,mysl o sobie i dziecku. Troche zdrowego egoizmu, nie masz ochoty to nie jedź i olej co pomysla inni.

Gość gość
aha, jak Twoje "bycie chrzestnym" polega na prezentach na każde okazję to ja nie mam pytań ;)

Gość gość
kup młodej maskotkę kotka z www.ateliermalegodesignu.pl gwarantuję, że będzie zachwycona, bo moja 4-latka była :)

Gość gość
Serio nie masz co się martwić i przejmować. Sytuacja jest jaka jest, a Ty musisz dbać o siebie i swoje dziecko - to jest najważniejsze :) Jak matka dziecka nie zrozumie, jej sprawa. Wyjaśnij, że źle się czujesz i tyle. Możesz się zaoferować, że np. w tym roku to Ty zasponsorujesz tort dla małej, np. z http://asprod.com.pl/cukiernia/torty-dla-dzieci, żeby wiedziała, że to od chrzestnej i tyle ;) Pamiętasz przecież o niej, a nie możesz w obecnym stanie się nadwerężać i tyle ;) Krótka piłka :)

Gość elkazlodzi
Poszukaj małej czegoś w sklepie http://dladzieciaczka.pl/ są tam najmodniejsze zabawki reklamowane w tv, duże promocje i rabaty jak dla mnie rewelacja

Gość gość
bardzo fajne pomysły na prezent znajdziesz na http://papillon-shop.pl/ ja mam od nich pościel i jestem baaardzo zadowolona (dostałam ją w prezencie jak się córeczka urodziła).

Gość gość
jejku czy wy przestaniecie z tymi pseudoreklamami?? przeciez nie o to tu chodzi,autorka pytala o co innego. a tu od razu spamem sypią.