Nemesio Cervantes 484 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Ty byś kleks wolał żeby grazyna zaakceptowała kochankę ale odwrotnie już nie masz psychy slabełuszu szukam drugiej kochanki... gdzie taką zcisnieniowana na pena może byc?...hmmm najlepszy bylby femcel bo nie bedzie marudzic o slubie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 41 minut temu 26 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Każdy duży pokój nazywa się salonem duzy pokoj to duzy pokoj, a jak masz rozklad mieszkania z 2 duzymi pokojami to co? salony masz? widac ze w stodole mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: szukam drugiej kochanki... gdzie taką zcisnieniowana na pena może byc?...hmmm najlepszy bylby femcel bo nie bedzie marudzic o slubie... Pena ma każdy. To nudne. A na takiego nijakiego gacha jak ty to chyba tylko Iskra poleci bo ona nie jest sapioseksualna skoro na owsiki poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Pena ma każdy. To nudne. A na takiego nijakiego gacha jak ty to chyba tylko Iskra poleci bo ona nie jest sapioseksualna skoro na owsiki poleciała. szukam takiej co ma male dlonie.. jak sadzisz kto ma male dlonie z kafe femceli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 39 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: duzy pokoj to duzy pokoj, a jak masz rozklad mieszkania z 2 duzymi pokojami to co? salony masz? widac ze w stodole mieszkasz Skończ pjerdolic bo to śmieszne. Pjerdolisz aby tylko racji nie przyznasz. Ja wiem ze wy żyjecie w Wilanowie i konstancinie głównie gdzie jest 7 salonów ale każdy plebs nazywa salonem miejsce gdzie spędza większość czasu i gości przyjmuje. Nie wiem jak prościej można to jeszcze przedstawić żeby elita z pentahalsow zrozumiała życie biedaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: szukam takiej co ma male dlonie.. jak sadzisz kto ma male dlonie z kafe femceli? Szynszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Szynszyla poszla...mysl dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Skończ pjerdolic bo to śmieszne. Pjerdolisz aby tylko racji nie przyznasz. Ja wiem ze wy żyjecie w Wilanowie i konstancinie głównie gdzie jest 7 salonów ale każdy plebs nazywa salonem miejsce gdzie spędza większość czasu i gości przyjmuje. Nie wiem jak prościej można to jeszcze przedstawić żeby elita z pentahalsow zrozumiała życie biedaka W Wilanowie jest lipa lewacka.. ja jestem ponad to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: poszla...mysl dalej Ja mam Ci babe do zwalenia znaleźć? Laski na ciebie lecom jak owsiki do odbytu i mam Ci podpowiadać w podrywie? Chyba kpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 34 minuty temu 34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: 4x4 -> jak wstawisz łóżko 2x2 + szafka nocna z każdej strony to już masz 3x2 zajęte 1 metr zostaje na drzwi do pokoju to naprzeciwko takiego łóżka można szafę na ubrania postawić (zostanie jakieś 1,2 między łóżkiem a szafą) i koniec Chyba że masz osobnom sypialnie to po co wyro wstawiać Wstawiasz naroznik 4m tv 98 i zyjesz jak król 56 minut temu, salix napisał: Mowienie ze 16m2 to salon brzmi mniej więcej tak samo jak nazywanie 70 metrowego domku rezydencja czy posiadłością. Teoretycznie można praktycznie brzmi jak zart 16m2 to salon dokładnie w takim sensie w jakim balkon francuski jest tarasem rekracyjnym. W zupełności wystarczy ja mam 20m2 salon i nie jest za mały do 85" W kawalerke bym robił minimum 75" wszystko zależy ile miejsca od tv Jak ostatnio brałem akcesoria konsol to typ miał w ofercie wieszaki scienne więc można z tv zejść i konsolami do praktycznie 0 I odległość od oczu 2m czyli 2,5m do ściany zupełności wystarczy na 98" Jedyny warunek trzeba zadbać o materiały 4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Ja mam Ci babe do zwalenia znaleźć? Laski na ciebie lecom jak owsiki do odbytu i mam Ci podpowiadać w podrywie? Chyba kpisz no weź.... wysle bliczka jak cos. oczywiscie bez nadwagi i z cyckiem musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: no weź.... wysle bliczka jak cos. oczywiscie bez nadwagi i z cyckiem musi byc Wybacz ale nie zaprzyjaźnimy się nawet na jedną imprezę. Tak że wbijaj do przyjaciółki z priwka iskry albo elci. Nie pij tyle bo ja i tak nie zapomnę twojej impertynencji. Poza tym śmierdzisz pampersami. Zegnam ozieble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 538 Napisano 29 minut temu 34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: 4x4 -> jak wstawisz łóżko 2x2 + szafka nocna z każdej strony to już masz 3x2 zajęte 1 metr zostaje na drzwi do pokoju to naprzeciwko takiego łóżka można szafę na ubrania postawić (zostanie jakieś 1,2 między łóżkiem a szafą) i koniec Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 29 minut temu 8 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Skończ pjerdolic bo to śmieszne. Pjerdolisz aby tylko racji nie przyznasz. Ja wiem ze wy żyjecie w Wilanowie i konstancinie głównie gdzie jest 7 salonów ale każdy plebs nazywa salonem miejsce gdzie spędza większość czasu i gości przyjmuje. Nie wiem jak prościej można to jeszcze przedstawić żeby elita z pentahalsow zrozumiała życie biedaka Najgorsza jest patomikrokawalerkodeweloperka bo robiom na 9-14m2 ogromny aneks kuchenny wyro a na tv zostaje wieszak z monitorem w rogu gdzieś Zamiast wszystko wyrwac wstawic 75" fajnom sofe i 1m kuchni bo po co więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle. Duży pokój wymiennie na salon i każdy wie o co chodzi. Chyba nie sądzisz ze ci ludzie myślą że mają salon jak w pałacu xD czepiasz się i tyle a doskonale wiesz o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle. Dla mnie tam gdzie jest duży telewizor i sofa do siedzenia np narożnik stolik kawy to salon, bez znaczenia ile m2 Jak widzę wyro 90-200cm to sypialni Jak masz pceta jakieś półki na dokumenty to biuro A jak widzę stół kuchenny i blat zlew to kuchnia A jak widzę kibel to łazienka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 25 minut temu Jak widzę same szafy to pytam sřaki czy nagrywa w garderoba i ona że tak Czyli widzisz zgadlem i nie muszę szukać definicji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 484 Napisano 23 minuty temu 6 minut temu, BabkaBożaBabet napisał: Wybacz ale nie zaprzyjaźnimy się nawet na jedną imprezę. Tak że wbijaj do przyjaciółki z priwka iskry albo elci. Nie pij tyle bo ja i tak nie zapomnę twojej impertynencji. Poza tym śmierdzisz pampersami. Zegnam ozieble. ale to ty dzwonisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 538 Napisano 21 minut temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Duży pokój wymiennie na salon i każdy wie o co chodzi. Chyba nie sądzisz ze ci ludzie myślą że mają salon jak w pałacu xD czepiasz się i tyle a doskonale wiesz o co chodzi. No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 21 minut temu 7 minut temu, salix napisał: Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle. Mi się najbardziej podoba u mnie z pomieszczeń moja 9m2 kuchni zrobilbym tu gameroom idealny bo jest prostokątna Duży pokój 20m2 jest za duży a mały pokój 11m2 za popiepszony Reszta to przedpokoju i kibel razem 50m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, salix napisał: No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble. No bo tak się nazywa standardowy pokój kto mieszka w zwykłym m3 czy nawet 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble. W blokach tak się zyje za to masz 3minuty do hipermarket pueszo a nie 30minut samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 17 minut temu 3 minuty temu, salix napisał: No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble. Bardzo często w sypialni ludzie majom miejsce na komputer a np z drugiej strony lachon ma na pindrzenie Nie każdy ma 14 dedykowanych pomieszczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 13 minut temu 16 minut temu, salix napisał: Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle. W 4x4 ci to wejdzie tylko będzie przy ścianach Hhttps://www.amazon.de/Stella-Trading-Wayne-Corner-Microvelour/dp/B07VLWTBBH?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF&language=de_DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 11 minut temu 340cm to jeszcze kwiatka wstawisz palme jakoms albo lampa dizajnerska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 10 minut temu Na przeciwko tego 98" jakis stolik kawy dywan i jak nie nazwać 16m2 salonem wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 8 minut temu 12 minut temu, salix napisał: podstawowe meble Bo nie robisz z salonu garderoby z szafami to ci się wtedy salon z 98 zmiesci A jak chcesz upchac tone ciuchów to może być problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 8 minut temu Albo jeszcze jak chcesz wstawić stół na 4-12 osób albo aneks kuchenny to tak 16m2 robi się ciasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 7 minut temu A jeśli chodzi o sam salon na 16m2 to może być naprawdę wywalony w kosmos z 98" jak w chałupy 140m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 378 Napisano 2 minuty temu 2 godziny temu, taka_pokraka napisał: W tym roku ze względu na rozwiązanie kwestii ciasta drożdżowego, robię tradycyjnego makowca Ja nie mówię o pieczeniu na święta ino na beztydzień Drożdżowego nie lubię, makowiec owszem. Według przepisu- makowiec po japońsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach