Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cx500cx

Akceptacja kochanka żony

Polecane posty

2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał:

Ty byś kleks wolał żeby grazyna zaakceptowała kochankę ale odwrotnie już nie masz psychy slabełuszu

szukam drugiej kochanki... gdzie taką zcisnieniowana na pena może byc?...hmmm najlepszy bylby femcel bo nie bedzie marudzic o slubie...

26 minut temu, BabkaBożaBabet napisał:

Każdy duży pokój nazywa się salonem

duzy pokoj to duzy pokoj,  a jak masz rozklad mieszkania z 2 duzymi pokojami to co? salony masz? widac ze w stodole mieszkasz

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

szukam drugiej kochanki... gdzie taką zcisnieniowana na pena może byc?...hmmm najlepszy bylby femcel bo nie bedzie marudzic o slubie...

Pena ma każdy. To nudne. A na takiego nijakiego gacha jak ty to chyba tylko Iskra poleci bo ona nie jest sapioseksualna skoro na owsiki poleciała.

Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał:

Pena ma każdy. To nudne. A na takiego nijakiego gacha jak ty to chyba tylko Iskra poleci bo ona nie jest sapioseksualna skoro na owsiki poleciała.

szukam takiej co ma male dlonie.. jak sadzisz kto ma male dlonie z kafe femceli?

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

duzy pokoj to duzy pokoj,  a jak masz rozklad mieszkania z 2 duzymi pokojami to co? salony masz? widac ze w stodole mieszkasz

Skończ pjerdolic bo to śmieszne. Pjerdolisz aby tylko racji nie przyznasz. Ja wiem ze wy żyjecie w Wilanowie i konstancinie głównie gdzie jest 7 salonów ale każdy plebs nazywa salonem miejsce gdzie spędza większość czasu i gości przyjmuje. Nie wiem jak prościej można to jeszcze przedstawić żeby elita z pentahalsow zrozumiała życie biedaka

szukam takiej co ma male dlonie.. jak sadzisz kto ma male dlonie z kafe femceli?

Szynszyla

2 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał:

Skończ pjerdolic bo to śmieszne. Pjerdolisz aby tylko racji nie przyznasz. Ja wiem ze wy żyjecie w Wilanowie i konstancinie głównie gdzie jest 7 salonów ale każdy plebs nazywa salonem miejsce gdzie spędza większość czasu i gości przyjmuje. Nie wiem jak prościej można to jeszcze przedstawić żeby elita z pentahalsow zrozumiała życie biedaka

W Wilanowie jest lipa lewacka.. ja jestem ponad to

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

poszla...mysl dalej😆

Ja mam Ci babe do zwalenia znaleźć? Laski na ciebie lecom jak owsiki do odbytu i mam Ci podpowiadać w podrywie? Chyba kpisz

34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

4x4 -> jak wstawisz łóżko 2x2 + szafka nocna z każdej strony to już masz 3x2 zajęte

1 metr zostaje na drzwi do pokoju

to naprzeciwko takiego łóżka można szafę na ubrania postawić (zostanie jakieś 1,2 między łóżkiem a szafą)

i koniec

Chyba że masz osobnom sypialnie to po co wyro wstawiać 

Wstawiasz naroznik 4m tv 98 i zyjesz jak król 

56 minut temu, salix napisał:

Mowienie ze 16m2 to salon brzmi mniej więcej tak samo jak nazywanie 70 metrowego domku rezydencja czy posiadłością. Teoretycznie można praktycznie brzmi jak zart 16m2 to salon dokładnie w takim sensie w jakim balkon francuski jest tarasem rekracyjnym.

W zupełności wystarczy ja mam 20m2 salon i nie jest za mały do 85"

W kawalerke bym robił minimum 75" wszystko zależy ile miejsca od tv

Jak ostatnio brałem akcesoria konsol to typ miał w ofercie wieszaki scienne więc można z tv zejść i konsolami do praktycznie 0

I odległość od oczu 2m czyli 2,5m do ściany zupełności wystarczy na 98"

Jedyny warunek trzeba zadbać o materiały 4k

1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał:

Ja mam Ci babe do zwalenia znaleźć? Laski na ciebie lecom jak owsiki do odbytu i mam Ci podpowiadać w podrywie? Chyba kpisz

no weź.... wysle bliczka jak cos. oczywiscie bez nadwagi i z cyckiem musi byc

no weź.... wysle bliczka jak cos. oczywiscie bez nadwagi i z cyckiem musi byc

Wybacz ale nie zaprzyjaźnimy się nawet na jedną imprezę. Tak że wbijaj do przyjaciółki z priwka iskry albo elci. Nie pij tyle bo ja i tak nie zapomnę twojej impertynencji. Poza tym śmierdzisz pampersami. Zegnam ozieble.

34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

4x4 -> jak wstawisz łóżko 2x2 + szafka nocna z każdej strony to już masz 3x2 zajęte

1 metr zostaje na drzwi do pokoju

to naprzeciwko takiego łóżka można szafę na ubrania postawić (zostanie jakieś 1,2 między łóżkiem a szafą)

i koniec

Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle.

8 minut temu, BabkaBożaBabet napisał:

Najgorsza jest patomikrokawalerkodeweloperka bo robiom na 9-14m2 ogromny aneks kuchenny wyro a na tv zostaje wieszak z monitorem w rogu gdzieś 

Zamiast wszystko wyrwac wstawic 75" fajnom sofe i 1m kuchni bo po co więcej 

1 minutę temu, salix napisał:

Dokładnie 16 m2 to w praktyce standardowy, ciasny pokój w bloku. Nazwać taką przestrzeń salonem to tak, jakby każdą łazienkę od razu ogłaszać salonem kąpielowym, a szafę garderoba trochę naciągane i tyle.

Duży pokój wymiennie na salon i każdy wie o co chodzi. Chyba nie sądzisz ze ci ludzie myślą że mają salon jak w pałacu xD czepiasz się i tyle a doskonale wiesz o co chodzi.

Przed chwilą, salix napisał:

Dla mnie tam gdzie jest duży telewizor i sofa do siedzenia np narożnik stolik kawy to salon, bez znaczenia ile m2

Jak widzę wyro 90-200cm to sypialni 

Jak masz pceta jakieś półki na dokumenty to biuro

A jak widzę stół kuchenny i blat zlew to kuchnia

A jak widzę kibel to łazienka 

6 minut temu, BabkaBożaBabet napisał:

Wybacz ale nie zaprzyjaźnimy się nawet na jedną imprezę. Tak że wbijaj do przyjaciółki z priwka iskry albo elci. Nie pij tyle bo ja i tak nie zapomnę twojej impertynencji. Poza tym śmierdzisz pampersami. Zegnam ozieble.

ale to ty dzwonisz... 

3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał:

Duży pokój wymiennie na salon i każdy wie o co chodzi. Chyba nie sądzisz ze ci ludzie myślą że mają salon jak w pałacu xD czepiasz się i tyle a doskonale wiesz o co chodzi.

No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza  na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble.

7 minut temu, salix napisał:

Mi się najbardziej podoba u mnie z pomieszczeń moja 9m2 kuchni zrobilbym tu gameroom idealny bo jest prostokątna 

Duży pokój 20m2 jest za duży a mały pokój 11m2 za popiepszony 

Reszta to przedpokoju i kibel razem 50m2

Przed chwilą, salix napisał:

No czepiam się trochę, bo to nazewnictwo mnie wkurza  na papierze salon brzmi przestronnie, a w praktyce często oznacza standardowy pokój w bloku, gdzie ledwo mieszczą się podstawowe meble.

No bo tak się nazywa standardowy pokój kto mieszka w zwykłym m3 czy nawet 2.

1 minutę temu, salix napisał:

W blokach tak się zyje za to masz 3minuty do hipermarket pueszo a nie 30minut samochód 

3 minuty temu, salix napisał:

Bardzo często w sypialni ludzie majom miejsce na komputer a np z drugiej strony lachon ma na pindrzenie 

Nie każdy ma 14 dedykowanych pomieszczeń 

16 minut temu, salix napisał:

W 4x4 ci to wejdzie tylko będzie przy ścianach 

Hhttps://www.amazon.de/Stella-Trading-Wayne-Corner-Microvelour/dp/B07VLWTBBH?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF&language=de_DE

12 minut temu, salix napisał:

podstawowe meble

Bo nie robisz z salonu garderoby z szafami to ci się wtedy salon z 98 zmiesci

A jak chcesz upchac tone ciuchów to może być problem 

2 godziny temu, taka_pokraka napisał:

W tym roku ze względu na rozwiązanie kwestii ciasta drożdżowego,  robię tradycyjnego makowca 😂 

Ja nie mówię o pieczeniu na święta ino na beztydzień 😜 

Drożdżowego nie lubię, makowiec owszem. Według przepisu- makowiec po japońsku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się