Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie obciazeniem dla faceta.

Polecane posty

Gość gość
przecież to była kontrolowana wpadka! widziała,że facetowi zależy na kasie i na nim samym, więc zaszła - a tu zonk - facet się wypiął a teraz płacz!

Gość gość
tak się kończy "zakładanie rodziny" na siłę, żeby faceta przymusić

Gość gość
zawsze faceci sa usprawiedliwiani nigdy nic nie jest ich winą:) zawsze kobieta z dzieckiem to jest ta zła super macie podejscie

Gość gość
Przeczekaj do porodu poszukaj pracy usamodzielnij się kopnij w du pę cwelucha aż mu się zrobi miło pozwij o alimenty. Ja też na 3 miesiące po takim traktowaniu zostawiłam tatusia synka i jest normalnie wie że go w każdej chwili mogę kopnąć w zad i synka straci będzie go widywał jak mi się zachce a nie codziennie.

Gość gość
gość dziś zawsze faceci sa usprawiedliwiani nigdy nic nie jest ich winąusmiech.gif zawsze kobieta z dzieckiem to jest ta zła super macie podejscie xxx w tym przypadku winną sytuacji jest niestety autorka on wyraźnie nie chciał się żenić, nie chciał mieć dzieci, nie planował przyszłości z autorką, myślał tylko o sobie i pieniądzach - pokazał się jak najgorszej strony, ale przynajmniej szczerze!!! po co z nim siedziała, na co liczyła? nie wiedziała skąd biorą się dzieci? zrobiła najgłupszą rzecz jaka mogła - myślała, że złapie faceta na dziecko i że on wtedy się zmieni teraz ona i dziecko będą ponosić konsekwencje głupoty mamusi - takie życie!

Gość gość
chyba najlepszym wyjściem będzie wyprowadzka, nawet do matki, mysle ze on by się wtedy ogarnął, a jeśli nie to wystap o alimenty skoro dobrze zarabia to alimenty tez beda wysokie wiec byc moze bedzie cie stac na wynajem czegos malego a facet d**ek bez szacunku do ciebie i do tego dziecka, nie możesz pokazac ze sie boisz, ze nie masz wyjscia, powodzenia!

Gość gość
Co wy pieprzycie! Nie lapalam go na zadne dziecko! Zadna wpadka kontrolowana! Nic takiego nie bylo! Przeciez wam mowie ze nie bralam tabletek i on to wiedzial to jak mialabym go sciemnic? Czy moze go zg****ilam ma snie? A co do jego podejscia- cos zupelnie odwrotnego mowil i robil niz teraz. Nie dawal cienia podejrzen ze nie chce rodziny, a wrecz zawsze z usmiechem zapewnial ze jej pragnie. Sam czasem opowiadal ze on to by juz mogl w sumie miec rodzine. Nie mialam potrzeby lapania go na dziecko. Chodzilam gdzie chcialam, robilam na co mialam ochote. A teraz? Tego nie rob, tego nie jedz tego nie pij bo ciaza.

Gość gość
Ten facet to dno. Zostaw go zanim cie zeszmaci. Zreszta co ja pisze to juz sie dzieje :o

Gość gość
Chodzilam gdzie chcialam, robilam na co mialam ochote. A teraz? Tego nie rob, tego nie jedz tego nie pij bo ciaza. xxx aha, więc największy żal o to, że nie możesz chlać i imprezować! a chlaj! może poronisz i będziesz miała kłopot z głowy!

Gość gość
19.59. Ten Twoj wpis jest nie na miejscu.

Gość gość
Ty z 19.59 Jesteś jakaś jeeebnieta Nie zrozumialas nic z tego Co autorka miała na mysli

Gość gość
dobrze zrozumiała!

Gość gość
A co do jego podejscia- cos zupelnie odwrotnego mowil i robil niz teraz. Nie dawal cienia podejrzen ze nie chce rodziny, a wrecz zawsze z usmiechem zapewnial ze jej pragnie. Sam czasem opowiadal ze on to by juz mogl w sumie miec rodzine. Nie mialam potrzeby lapania go na dziecko. bbb Mówił to co chciałaś usłyszeć. A myślał co innego.

Gość gość
Z pewnoscia. Nigdy nie ciagnelam go za jezyk w sprawie rodziny, slubu. Wiec nie musial mi nawijac makaronu. Jesli to robil to nie wiem czemu. Co do wpisu o poronieniu: LECZ SIE i to na nogi bo na mozg juz o wiele wiele za pozno. Nie mam zadnego zalu do swiata o ciaze. Probowalam tylko uzmyslowic co niektorym ze nie mialam jakiegos parcia na dziecko, ze nie bylo to zaplanowane zeby usidlic faceta, nie byla to wpadka kontrolowana ani ze nie mialam potrzeby lapania go gdyz-nie oszukujmy sie. Ciaza i dziecko uziemia. Nie ma sie tej swobody co wczesniej. Ale skork juz jestem w tej ciazy to zaakceptowalamten fakt. Mialam sie pochlastac czy szukac chetnego ginekologa na skrobanke zeby bylo wiarygodne ze nie zaplanowalam tego sobie?

Gość gość
autorko,nawet już nie wchodz na ten topic, bo zleciały sie sfrustrowane lochy i tylko patrzą jak doyebac. To jest forum spełnionych i szczęśliwych kobiet,pieknych, zgrabnych, w super malzenstwach, bogatych. Widac golym okiem:D

Gość gość
Autorko,postanowilas coś w tej sprawie? Kiedy rodzisz?

Gość gość
gość wczoraj "A co do jego podejscia- cos zupelnie odwrotnego mowil i robil niz teraz. Nie dawal cienia podejrzen ze nie chce rodziny, a wrecz zawsze z usmiechem zapewnial ze jej pragnie. Sam czasem opowiadal ze on to by juz mogl w sumie miec rodzine. Nie mialam potrzeby lapania go na dziecko. bbb Mówił to co chciałaś usłyszeć. A myślał co innego. " To co teraz przed kazdym związkiem mile widziany kurs czytania w myślach:D oj myślicie co piszecie

Gość gość
Autorko;)to twoja wina, jakbys przeczytala mysli swojego faceta, tak jak dziewczyny tu siedzace, to wiedzialabys, że chociaż mowi, że chce rodzine to w glowie ma inne myśli:D

Gość gość
Haha. Albo detektor kłamstw :D bo idealne kafeterianki to one maja wszech wiedze wbudowana :)

Gość gość
Nie umiem czytac w myslach;( nie nadaje sie na matke;p

Gość gość
No i dobra. Postanowiłas coś czy będziesz nadal tkwić w tym toksycznym związku? W którym Mc ciąży jesteś?