Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće

Polecane posty

Gość gość
hej kotku jak tam mija dzionek buziaczki

Gość gość
puk puk wstajemy szkoda dnia a piękny dzionek się zapowiada buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
musiałem słonko odespać wczorajszy dzień. Wczorajszy i kawałek dzisiejszego. Buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę

Gość gość
takie miałem plany na dzisiejszy dzień z warsztatem. Pogoda jednak wszystko spartoliła. Dzień dosłownie przeleżałem. Coś widzę słonko że gościa masz. W takim razie odezwiesz się jak już tu zaglądniesz. Z całego serca życzę ci miłego spędzania czasu. Buziaczki słonko

Gość gość
sorki kotku że dopiero teraz się odzywam ale byłam na festynie dopiero wróciłam do domu nie wziełam tela więc nie mogłam wejść w temat pewnie już śpisz ja też zmykam jestem dosłownie padnięta śpij słodko kotku buziaczki na dobranoc

Gość gość
witaj kotku jak tam wyspałaś się ? Bo ja nie rano przed 6 do pracy a teraz usypiam przy kawie a jeszcze ta pogoda deszczowa mamcia jedzie do twojej miejscowości a ja do łóżeczka pod kocyk buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i buziaczki ślę. Pogoda taka że tylko w domu siedzieć

Gość gość
witaj kotku jak tam minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
no właśnie odjechali odemnie goście. Cały dzień to jak dlamnie to trochę sporo. Starość mi chyba daje się we znaki, albo zwykle lenistwo i brak przyzwyczajenia do takich imprez. Następny wekend spadam na wodę. Tam naładuję baterie bo w ten wekend to raczej rozładowałem się do cna. Co tam u ciebie słonko? Buziaczki na dobry koniec dnia.

Gość gość
kotuś ja jutro mam mieć gościa ale to taki potrzebny gość będzie u mnie 2 tyg co raz bliżej do mojej imprezki jak pomyśle to ciarki mi przechodzą a mamcie to głowa boli może to taki stres buziaczki

Gość gość
skarbie zmykam spać muli mnie już ty też zmykaj bo jutro pewnie na obroty wejdziesz więc musisz się wyspać buziaczki na dobranoc pa do jutra

Gość gość
witaj kotku miłego dzionka życzę i śle buziaczki

Gość gość
buziaczki słonko. Sorki że rano niezajżałem tu bo jakoś niemogłem otpalić neta. Potem to już na obrotach, a w ciągu dnia to już niewchodzę bo i ja i ty mamy jakieś zajęcia. Gościa będziesz miała powiadasz? Buziaczki

Gość gość
niezajżałem :P :P :P niemogłem :P

Gość gość
tak. Zajrzałem. Niemogłem. Bo tak mi pasuje. Poza tym.... SPADAJ GNOJU.

Gość gość
witaj kotku widzę że mamy znowu pana nauczyciela kto go tu zapraszał ? Taki uczony a nie wie że to nasz temat ? Wypad stąd my tu piszemy jak nam się podoba nic ci do tego . Tak kotku mam tego gościa fajnie że przyjechał pomoże mi chociaż buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
a to już masz tego gościa? To jeśli ten gość sprawia że lepiej się czujesz, że jesteś weselsza, że codzienność jest inna, to jestem za. Tylko przyklasnąć. Buziaczki słonko.

Gość gość
kotuś to nie ten gość . Ten gość co jest teraz to pije drinkola z mamcią buziaczki kotku

Gość gość
o no to troszkę zbłądziłem. Ale jeśli ten gość jest mile widziany to też dobrze

Gość gość
słonko ja to już spadam na płasko bo muli mnie już. Jak narazie to jutro aż tak wcześnie niezaczynam więc tu dam ci buziaczka. Narazie to daję ci buziaczka na dobranoc i życzę miłych i spokojnych snów. Dobrej nocki życzę

Gość gość
ten tak kotku jestem zadowolona że jest pomaga mi przed moją imprezką

Gość gość
kotku ja też zmykam bo mnie muli miłych i spokojnych snów do jutra kotku buziaczki na dobranoc

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
co ???? Tylko mi nie mów że jesteś już na obrotach kotek czy ty nie umiesz wył tel i wsadzić pod poduszkę ??? Buziaczki na dzień dobry

Gość gość
słonko toż to normalna pora na obroty. Buziaczki

Gość gość
witaj kotku jak tam mija dzionek ? Właśnie lecę do twojej miejscowości do siory mamci bo dzwoniła żeby przyjechać na parapetówkę bo mieszkanie kupili buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki słonko na dobry wieczór. To dobrze że jesteś na tej parapetówce bo wrazie coś to będziemy wiedzieć jakie rejony omijać. Buziaczki. Jak tam twój gość?

Gość gość
i znowu nie idzie? Słonko spadam spać bo dzień miałem taki że mam już dość na dziś. A rano to samo. Miłej nocki życzę. No i spokojnej. Buziaczki słonko.

Gość gość
wczoraj pisałem i nieposzło. Niewiem czy teraz wskoczy. Miłego dzionka słonko. Buziaczki ślę

Gość gość
witaj kotku miłego dzionka i buziaczki na dzień dobry