Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće

Polecane posty

Gość gość
witaj kotku chyba strona się zmienia bo nie wchodzą wpisy buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
no jak tam kotku mija dzionek ? Mecza oglądałeś ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
ależ oczywiście że oglądałem. I byłem pewien że ty też oglądasz. Co prawda rywale lepiej chodzili, ale liczą się bramki. I tak trzymać. Buziaczki słonko. Co tam u ciebie? Strona się zmieniła to może i jakoś wpisy będą chodzić

Gość gość
buziaczki kotku no jakbym mogła nie oglądać pewnie że oglądałam emocje były a na koniec to tylko łzy szczęścia a na podwórku to unas petardy poszły w górę dzionek jakoś zleciał połowe dzionka to przespałam a jak tam u ciebie jak tam kociak ?

Gość gość
no ja też trochę oka przymrużyłem, ale głównie to u kociaka. Trochę ogarnąłem warsztata i już mam luzik do jutra. A rano do kociaka. Tak jeszcze potrwa jeszcze parę dni. Buziaczki słonko

Gość gość
widzisz kotku może kociak doceni to co dla niego robicie nawet nie masz jak kija zamoczyć zawszę coś a jak tam szefowa ?

Gość gość
słonko. Moczenie kija? Raz, że pogoda nie taka. Dwa. Ty też najprzyjemniejsze rzeczy odłożyła byś na bok będąc w takiej sytuacji

Gość gość
pewnie że bym odłożyła to jest na pierwszym miejscu . Ale się z mamci naśmiałam bo poszła się kąpać i zamiast odżywki do włosów nalała sobie mój płyn do demakijażu dopiero potem przeczytała ale zła była

Gość gość
no to mamcia była zdziwiona. Ale za to pochwal ją że pięknie wygląda

Gość gość
już jej to mówiłam ale i tak zła była teraz zamulacza pije nerwy jej chyba przeszły . Jutro nadają opady i dobrz nie będę musiała działki podlewać

Gość gość
kotuś zmykam spać muli mnie już ty też zmykaj bo pewnie rano kociaka odwiedzisz pozdrów go odemnie buziaczki na dobranoc

Gość gość
witaj kotku buziaczki na dzień dobry miłego słonecznego dzionka życzę

Gość gość
ale mi się pospało. Buziaczki słonko na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę

Gość gość
mamcia też dopiero wstała a ja od 6ej na nogach wiesz jak u mnie jest mam taką prace i muszę rano wstawać no ale ktoś musi mieć przegibane ale za to obiad już mam zrobiony jednym słowem śniadanie z obiadem za jednym zasiadem buziaczki kotku

Gość gość
a ja z kolei niemam ochoty na obiad przez ten skwar. Zaraz zresztą zbieram się do kociaka

Gość gość
ty do kociaka a do mnie kociak wpada na obiad wczoraj przyjechał z danii

Gość gość
no to słonko masz lepiej niż ja mając wszystkich w domu. Po niedzieli będę miał i ja. Pogoda się zmienia to i w warsztat można odwiedzić bo w te upały to raczej niewskazane. A w czwartek z gwiazdorami będę. Buziaczki słonko na dobry wieczór.

Gość gość
witaj kotku co ??? Z gwiazdorami ??? To będziesz mógł zagadać ??? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
czy zagadać? Napewno. Powiem więcej. Od jutra wieczora będę chodził ze smyczą. Buziaczki.

Gość gość
co ???? Żartujesz to jest najwspanialsza wiadomość jaką mogłam usłyszeć od ciebie w koncu wracają stare czasy kochanie

Gość gość
i kotek już zasnął śpij słodko kotku niech ci się przyśni to co najlepsze ja też idę się ogarnę i do łóżeczka buziaczki kotku na dobranoc do jutra pa

Gość gość
kurde oko mi poleciało. Spadam spać słonko bo rano do boju. Miłej nocki życzę. Buziaczki słonko

Gość gość
witaj kotku ty już pewnie na obrotach ranny ptaszek z ciebie buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
buziaczki słonko na dobry początek dnia. Miłego dzionka życzę

Gość gość
buziaczki słonko na dobry wieczór. Coś lipa z tą smyczą. Smycz sobie szefową upatrzyła

Gość gość
witaj kotku no co ty gadasz ??? Haha ona wie kto dzieli w domu obiadem ale to kotku na nas się odbija wytłumacz jej to buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Psssik, kocury, spać, bo z kurami wstajeta.

Gość gość
to dopiero słonko początek. Ja już bym tą smysz na siebie nawrócił. Tylko niechciałem bo wtedy rano jak bym tylko wstał o jakiejś trzeciej nad ranem to już by to ogonem merdało

Gość gość
no i znowu nie idzie

Gość gość
i znowu kotek zasnął no cóż te ranne wstawanie daje w kość śpij słodko kotku buziaczki na dobranoc do jutra