Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće

Polecane posty

Gość gość
buziaczki kotku na dobry wieczór rano mi net nie chodził

Gość gość
tak myślałem że coś ci z netem nie tak. Ja miałem alarm o nadranem. Z kociakiem było nie tak i cały dzień do roboty i do szpitala. Niedawno wróciłem ale od rana znowu. Parę dni to potrwa. Buziaczki słonko

Gość gość
kotuś to i padnięty pewnie jesteś . Kłać się spać jutro tu zapukamy miłych snów i oby bez dyżuru buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
masz rację słonko. Dzisiejszy dzień dał mi trochę w kość. Dobrej nocki życzę. Buziaczki słonko. Do jutra

Gość gość
witaj kotku jak tam się spało ? Jak tam z kociakiem ? Buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
sorki słonko za rano ale trochę mi się pospało a potem wszystko w locie. Narazie przez tą akcję z kociakiem to całe dnie na obrotach. A co tam u ciebie słonko? Buziaczli

Gość gość
u mnie kociak wrócił z Irlandii stwierdził że z jego wykrztałceniem nie ma tam pracy co ja się z nim mam już mi ciśnienie skoczyło jak ja mam do niego dotrzeć musi on chyba od życia kopa dostać to może dotrze do niego buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
ty to słonko mu nic niewytłumaczysz. Tłumaczyłaś tyle czasu wszystkim tak samo. Jeden posłuchał a drugi nie. Swoje zrobiłaś. Tak samo jak i ja. Teraz to możemy tylko czekać co życie pokaże

Gość gość
chyba kotku masz rację tu gadanie już nic nie da ale szkoda mi go tak jak dla twojej szefowej mamcia inaczej podchodzi do tego pewnie ty też

Gość gość
w sumie to masz rację słonko. Facet inaczej podchodzi do tematu. Choć tyle razy popuszczałem. Myślałem że coś się zmieni. A tu masz. Im dalej w las ... Po ostatnim wybryku powiedziałem dość. Niech sobie radzi sam.

Gość gość
jezuuu jak bym słyszała mamcię ale jak tak nie raz myślę to wy macie rację

Gość gość
kotku zmykam spać muli mnie już ty też zmykaj bo od rama pewnie na obroty buziaczki na dobranoc kocham cię

Gość gość
tak, bo inaczej po łbach by skakali. Poprostu my mamy twardsze serca. Też boli, ale rozsądek jest ważniejszy. Czasem dostanie takiego kopa młodym idzie na plus

Gość gość
słonko musze już spadać bo dosłownie oko mi leci a rano do boju. Jeszcze parę dni i kociak będzie w domu to i lżej będzie. Miłej i spokojnej nocki życzę. Buziaczki słonko.

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
łał ty już kotku nie śpisz ??? Ale ranny ptaszek z ciebie buziaczki na dzień dobry i tradycyjnie miłego dnia życzę

Gość gość
ja słonko jak ten wpis rano pisałaś to już byłem daleko w terenie. Cały dzień na obrotach. Jak nie w terenie to u kociaka. Niedawno zjechałem i mogę powietrze spuścić. A co tam u ciebie słonko? Buziaczki.

Gość gość
kotek ja dopiero też weszłam do domu cały dzień na podwórku a opaliłam się że wszystko mnie piecze a jak tam z kociakiem ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
no buziaczki słonko. Kociakowi to jeszcze trochę zejdzie. Najważniejsze że najgorsze ma za sobą.

Gość gość
to i dobrze że jest mu lepiej bo pewnie i szefowa spać nie może tylko rozmyśla . Kotku idę się ogarnę i do łóżeczka jestem dosłownie padnięta ty też zmykaj bo też pewnie jesteś padnięty rano wstałeś a jeszcze ten upał pewnie dał ci w kość dobranoc kotku do jutra buziaczki gorące i namiętne

Gość gość
buziaczki kotku na dzień dobry miłego dnia życze

Gość gość
a co to? Moje ranne buziaczki nieposzły? Kurde. Pisałem o 8-mej i widzę że nieposzło. Buziaczki podwójne słonko. Jak tam dzionek? Bo ja jak pisałem wcześniej. Na obrotach. Żeby nie kociak to było by całkiem spokojnie.

Gość gość
kotek ja też cały dzień na obrotach dopiero weszłam do domu jestem zmęczona robie kawkę i odpoczywam buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
no właśnie. Te obroty. Dopiero zjadłem kolację. Na kawę jakoś niemam ochoty. Wolę zamulacza to lepiej mi się będzie spało. Rano zrywka i do kociaka bo nareszcie można mu trochę prowiantu dać. Nawet pogłoski poszły o kitlów że będę latał tam do początkowych dni następnego tygodnia. Dobry znak. Buziaczki słonko

Gość gość
kotek nie za dużo ty pracujesz w taki upał? Jutro ma być jeszcze cieplej

Gość gość
słonko ja teraz wcale dużo niepracuję. Ja teraz więcej do kociaka latam niż pracuję. Rano też pierwsze co to w tamtą stronę. W tą stronę jak wpadasz do mojej miejscowości.

Gość gość
skarbie zmykam spać jutro śpie do 6ej oj jak fajnie nie trzeba tak rano wstawać wyłańczam telefon budzik wystawiam za okno i śpie . Dobranoc kotku i buziaczki słodkie

Gość gość
kotek nie mów mi tylko że tam w lesie ?

Gość gość
no pora już na mnie bo oko leci. Miłej i spokojnej nocki życzę. No i buziaczki ślę. Do jutra słonko. Buziaczki

Gość gość
znowu wczoraj nieposzło. Miłego dzionka słonko życzę. Buziaczki