Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esb 0130

Co im zawinił Tomasz LIS

Polecane posty

Gość gość
Jego programy służą tylko nagonce na PiS

Gość gość
Co ja myślę nie ma tu nic do rzeczy . Tak na świecie jest od zarania ludzkości . Komuniści chcieli zmienić ten stan rzeczy i co z tego wyszło . Jeszcze większy burdel , cierpienia i śmierć milionów . Ocenia się , że aktywa przemysłu w świecie to ok. 180 bilionów dolarów w rocznej stopie zwrotów rzędu 4 % . Aktywa wszelkich instytucji finansowych w świecie to kwota przekraczająca 600 bilionów dolarów przy rocznej stopie zwrotów przekraczającej 10 %. Ostatni kryzys światowy ratowany przez rządy największych potęg świata dodrukiem pieniędzy finalnie skutkował jeszcze większym podziałem między biednymi a bogatymi . Biedni coś tam uratowali , a bogaci znacznie powiększyli swoje majątki . I jakie ma znaczenie czy ja czy Ty się z tym nie godzimy !? Kogo to obchodzi ? Kogo tak naprawdę obchodzi Polska , kiedy wszyscy wiemy , że u nas chorobliwie brakuje rodzimego kapitału i wciąż musimy posiłkować się pieniędzmi innych . Banda czworga jak ich Korwin nazywa ma to zmienić ? Takie myślenie to gorzej niż naiwność .

Gość gość
Dzisiaj każdy kto myśli inaczej i krytycznie wyraża się o PiS bierze udział w wielkiej nagonce na PiS . Ale czy naprawdę ?!

Gość gość
Kiedyś lis był mi obojętny, ot zwykły dziennikarz. Nigdy się nim za bardzo nie interesowałam, bo nie oglądam programów informacyjnych. Najbardziej zasłynął z tego, że zdradzał żonę z jej przyjaciółką, no ale OK, każdemu się może zdarzyć. Natomiast co teraz wyprawia ten Lis to aż szok, nie wiedziałam, że to taki idiota, stary a głupi. OK może nie lubić pisu ale po co tak sączyć jad, nienawiść, na manifestacjach zachowywac się jak debil. Myślałam, że to są porządni kulturalni ludzie, a teraz widać jakie to wszystko chamstwo i prostactwo. Bo człowiek z kulturą to po pierwsze nie zdradzałby się ze swoimi poglądami, dziennikarz powinien być BEZSTRONNY, OK nie lubi pisu ale trzyma to dla siebie; a po drugie trzeba umieć się pogodzić z przegraną, wygrał pis no trudno, tak ludzie wybrali więc trzeba się z tym pogodzić; a po trzecie to ten koleś ma tyle forsy, że jak ja bym tyle miała to bym była szczęśliwa i siedziała cicho bo już dość mam pieniędzy więc co za różnica czy rządzi pis czy po? Ogólnie koszmarnie niskie poziom kultury osobistej, ci ludzie się tylko ośmieszają wg mnie; bo o ile wcześniej lis był mi obojętny, ot zwykły dziennikarz, to teraz uważam go za kretyna mającego coś nie tak z psychiką. I tak się śmieją z kaczyńskiego, a tego macierewicza, że to wariaci i psychole, a jak dla mnie to właśnie tacy jak Lis i zwolennicy KOD mają coś nie tak z głową, oszołomy.

Gość gość
Duże odejście od tematów na grząski grunt ekonomi .... gość 12.59 pisze " nie lubię faceta " i masz prawo . Ja też nie lubię wiele osób , ale nie wrzeszczę i nie piszę pod ich adresem wściekłych obelg ,oszczerczych kalumnii , chamskich wyzwisk czy kłamliwych informacji . Nie lubię i kropka . Mam prawo . W przypadku dziennikarzy wystepujących w telewizji mam jeszcze dodatkowo pilota .

Gość gość
Toteż nie wrzeszczę.Podaje tylko fakt,że i była żona i atakowana przez niego córka prezydenta miały na imię Kinga.No bo ta młoda Kinga /jak dla mnie dziecko jeszcze/mu zrobiła,że ją publicznie zaatakował?Zadaje pytanie a nie żadne wrzeszczę.

Gość gość
Ja też go nie lubię i już.

Gość gość
Mam mu za złe rozbitego orła na okładce Neesweka.Wypisz wymaluj okładka podobna do niemieckiej publikacji z 1939 roku opisujacej chwalebną walkę w Polsce. Inne okładki podobnie antypolskie niestety.