Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inga37

Chciałabym się przytulić

Polecane posty

Nie wiem czy dorosłym też grozi choroba sieroca, ale mam wrażanie, że choć mam 37 lat to choruję na tę straszną chorobę. Mój mąż mnie odrzucił jako kobietę. Nie chce mnie w łóżku, nie dotyka, nie całuje już od kilku lat. A ja , jak to dziecko porzucone przez rodzica szuka dotyku. Już nawet nie erotycznego tylko takiego zwykłego, ludzkiego przytulenia i pogłaskania. Chciałabym, żeby ktoś mnie ścisnął mocno bym poczuła, że mam ciało, bym wiedziała, że tylko mąż mnie nie chce, a reszta jednak nie ma problemu z dotknięciem mnie. Kto mnie przytuli?

Gość kaktus meksykański
Ja! :D

Jak odwiedzam kuzynkę to zawsze mnie poprzytula jak brata. Może to jakiś pomysł i poprzytulaj kogoś z rodziny

Turkuć już jestem po setkach rozmów, kłótni błagań i łez. Już nie chcę. Przestał dla mnie istnieć jak mężczyzna, bo tylko tak potrafiłam poradzić sobie z odrzuceniem. Odrzucając jego. Nie jestem w stanie zmusić go do miłości. A zresztą kto by chciał taka wymuszoną ? JonNasz mam nadzieję, że kuzynka tylko jest przytulana? Żadnych bezeceństw nie robicie? ;) Na razie moje dziecko jest tulone . Biedak zacznie za niedługo uciekać ode mnie. ;) Chciałabym wiedzieć czy coś pieknego czeka mnie w przyszłości. Bo jak nie, to nie chcę już karmić się nadzieją, że coś się zmieni w moim życiu. Przydałaby się u mnie w mieście akcja "Free hugs".

Gość gość
Mógłbym ciebie przytulać bo już prawie zapomniałem jak to jest poprzytulać i pomiziać się :-(

Gość Taki_jeden_964
Mógłbym ciebie przytulać bo już prawie zapomniałem jak to jest poprzytulać i pomiziać się xxxx Mężatkę ? Ja wiem co to przytulenie i mizianie bo mam to codziennie. :)

Gość gość
Autorko! skąd jesteś?? chętnie Cię przytulę bo mam tak samo,brakuje mi tego dotyku.

Gość Ingaa37
Z Elbląga

Gość gość
szukasz kochanka ?

Gość gość
Autorko, a dlaczego dalej trwasz w tym związku? Dlaczego się nei rozejdziecie? Tylko nie pisz, że ze względu na dziecko.

Bądź spokojna bo moja kuzynka ma męża i 13 letnią córkę więc nic poza braterskim przytulasem nie wchodzi w grę. A jeśli chodzi o free hugs to jest bardzo fajną akcją i rzeczywiście przydałaby się w naszym kraju.