Gość chogata Napisano Listopad 20, 2016 ja też wolę w internecie, a to co zamawiam w sferisie, odbieram na stacji orlen koło mojego domu ;) szybko, tanio i wygodnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Saamantha Napisano Listopad 20, 2016 Jestem zdecydowaną zwolenniczką zakupów internetowych. Bo szczerze nienawidzę chodzić na zakupy i latać po tych wszystkich wieszakach. A jak ciuch który już mi się spodoba chcę kupić, nagle okazuje się że jest uwalony fluidem innej Pani - co mnie skutecznie zniechęca. A w sieci - szybko konkretnie i pełne zadowolenie. Ale trzeba uważać gdzie się kupuje. Ostatnio namiętnie siedzę na e-kaja.pl , bo ceny są mega kuszące ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KasikP Napisano Listopad 21, 2016 Hej! Oczywiście, że tak. Sklepy internetowe mają o wiele więcej asortymentu, duże częściej promocje. Dodatkowo nie stoisz w kolejkach, nie bolą Cię nogi od chodzenia. Same plusy. Moim ulubionym sklepem jest serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl/ Zajrzyj koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qima Napisano Grudzień 10, 2016 Oczywiście, że warto kupować przez Internet. Tak jest o wiele taniej i szybciej. Nie lubię chodzić po sklepach, a przez Internet zakupy sprawiają mi ogromną przyjemność. Ostatnio odkryłam stronę http://www.cozacena.pl/ na której wybór jest przeogromny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2016 Też się zastanawiałam trochę, jestem bardziej z tych które wolą dotknąć, zobaczyć na żywo ale zobaczyłam piękny obraz u siostry który kupiła w internecie. Zamówiłam również w tym samym sklepie www.sklepwnetrz.pl i jestem bardzo zadowolona. Także nie ma czego się bać trzeba tylko sprawdzać opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2016 Nie kupuję nigdy w internecie rzeczy drogich o dużej wartości. Obawiam sie problemow ze zwrotami. Jednak tak jak wiekszość ludzi cos kupuje w internecie dla przykładu chemie. ostatni9o koleżanka poleciła mi fajny sklep z ekologicznymi olejami ekopestka. Nawet nie przypuszczałam, że oleji i oców jest aż tyle rodzajów. polecam, bo takich rzeczy nie znajdziecie w supermarkecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ombre_Clothing 0 Napisano Styczeń 13, 2017 My z racji swojego doświadczenia również polecamy zakupy przez internet. RAZ, jest o wiele taniej; DWA, mamy o wiele większy wybór; TRZY, możemy porównywać między sobą ofertę różnych sklepów siedząc w miejscu(!) CZTERY, dowóz pod sam dom; PIĘĆ, możliwość zwrotów i wymian... Ojj moglibyśmy tak wymieniać i wymieniać... warto przekonać się do zakupów w internecie - to wiemy na pewno :) My się polecamy jeżeli ktoś szuka wartościowego sklepu z modą męską. Bo odnajdzie się u nas i zwolennik eleganckich zestawów koszula + marynarka i ten, który zdecydowanie stawia na sportowy wygląd. Warto do nas zajrzeć i sprawdzić co jest grane ;) Zawsze służymy pomocą i radą. Śmiało zaglądajcie -- > www.Ombre.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pikej10 Napisano Styczeń 24, 2017 Zdecydowanie wolę zakupy internetowe, nie muszę wychodzić z domu , szczególnie w taką pogodę :P Ostatnio kupiłam z tego sklepu bluzę http://supersklep.pl/bluzy. Powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona, bo nie dość , że super jakość to i duży wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach