Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Estetyka rockowa, metalowa ma w sobie to coś

Polecane posty

Gość Plecak Kostka
Skorzana dziewczyno, gorzej ze czasem zdradza ktos, kogo o to nie podejrzewamy....

Gość Plecak Kostka
P.S. Ja o bycie Moorland Cię nie podejrzewam, Moorland była starsza, miała prawo jazdy i była bardziej złośliwa :P

Gość gość
Jestem prawie pewna, że parę razy pisałam z tobą ze starego nicka, a według niektórych na tym forum mam ponad 40 lat. Kiedyś miałam przyjemność przeczytać temat zadedykowany teoriach na temat mojej osoby. Na nic nie mogli się zgodzić. Tak czy inaczej miło, że pojawiła się możliwość anonimowego pisania, mniej trolli się pojawia. Co do zdrady - właśnie dlatego, że się zazwyczaj nie spodziewasz to tak bardzo boli. Gdybyś wiedział to byś mógł tego uniknąć.

Gość Plecak Kostka
Nie no, ale Moor miałaby teraz ok. 28 lat i chwaliła się prawkiem :P

Gość Plecak Kostka
Ale jeśli jesteś Moor, to pisaliśmy, owszem :) Jeszcze byłem wtedy "dziewiczy" :P

Gość gość
skąd masz takie informacje?

Gość Plecak Kostka
No chyba, że ktoś pod Ciebie się podszywał, bo pamiętam że sama podałaś takie informacje pisząc ze mną i jeszcze mi wypominałaś, że jestem dzieciakiem, bo prawka nie zrobiłem.

Gość Plecak Kostka
Tamte posty mogły iść z "pomarańczy"

Gość gość
Pamiętam, że mówiłam, że dobrze jest mieć prawko i kiedy ktoś chce mieć rodzinę to będzie go potrzebował (i dalej przy tym stoję).

Gość Plecak Kostka
W każdym razie tamte nasze rozmowy mogły mieć miejsce prawie 3 lata temu i naprawdę robiłaś wtedy dojrzałe, rozsądne wrażenie, a przecież mogłaś być dopiero koło 20tki. Ja wtedy byłem dużo bardziej dziecinny, niż dziś i strasznie jęczałem.

Gość Plecak Kostka
Ale jakoś niedługo potem miałem dziewczynę. Trochę mi przypominałaś Moor, ale uznałem że nie będę się bawił w detektywa, oskarżając Cię o zrobienie projektu alter ero, z innym wiekiem i bez prawka :P

Gość gość
znalazłam chyba tamten temat. Temat nie był tylko o prawku, a raczej ogólnie o podejściu do życia i sprawiałeś wtedy wrażenie dość zagubionej osoby. Szczęśliwszy chociaż teraz jesteś?

Gość gość
wieku na kafeterii nigdy prawdziwego nie podawałam (zawsze się tylko zgadzałam jak ktoś próbował zgadnąć :D)

Gość Plecak Kostka
My pisaliśmy wiele razy, a ja trochę koloryzowałem, specjalnie prowokowałem i nieco trollowałem z tymi "korporacjami". Specjalnie udawałem trochę pustaka i mi dogadywałaś, że jestem nudziarzem i prostym chłopakiem, co ręce sobie urobił żeby do czegoś dojść. :P Czy szczęśliwszy? Chyba nie, ale bardziej pewny siebie i z lepszymi zarobkami. Chyba nawet czuję się bardziej samotny, ale wtedy ta mniejsza samotność była bardziej przerażająca, bo nie miałem jeszcze wtedy żadnego związku za sobą.

Gość gość
no to jak trollowałeś to sam sobie jesteś winien, chyba kojarze twoje tematy - przedstawiałeś się naprawdę w kiepskim świetle.

Gość Plecak Kostka
Tamte dawne tematy zakładałem z goryczy, by się wyżyć, ponarzekać, wylać z siebie żółć i podrażnić się z innymi. Zawsze mój misterny plan się psuł, bo z kryjówki wyskakiwałaś Ty i nie mogłem już się tak "popisywać" przed nowymi "gapiami" :P

Gość gość
Jezeli poczujesz się przez to lepiej to naprawdę byłam w tamtym okresie bardziej złośliwa niż było warto. Kiepski okres w moim życiu

Gość Plecak Kostka
Ja i tak nieco trollowałem, więc trochę celowo prowokowałem, by się "wyżyć".

Gość gość
uroki internetu i mówię to bez sarkazmu. Lepiej potrollować ludzi na necie niż w prawdziwym zyciu. Pewność siebie to duży skok więć powinieneś być z siebie dumny. Życia nie da się zmienić z dnia na dzień bez zatracenia siebie. Sama to przerabiałam i na końcu machnęłam ręką (i wtedy się poprawiło).

Gość Plecak Kostka
Podejrzewam też, że Mizantropia pod poprzednim nickiem też na serio nie jeździła tak po "Broken", tylko dla żartu ;)

Gość gość
akurat broken to wyjątkowo nieprzyjemna osoba, ale to wszystko co na ten temat powiem.

Gość Plecak Kostka
Chyba jest dość rozchwiana emocjonalnie i też sporo trolluje, ale zależy od dnia, bo potrafiła być całkiem miła i urocza, jak pisało się z nią o chrześcijaństwie ;)

estetyka rockowa to jest g****o i pedalstwo a metalowa muza to orgazm dla mojej piczy

Gość gość
Prawdę mówiąc dawno jej postów nie widziałam więc nie wiem. Poza kilkoma tematami które mam w ulubionych właściwie nie sprawdzam forum.

Gość Plecak Kostka
Ale nadal boję się "podrywać" dziewczyny :P

Gość gość
Poprawi ci humor jak powiem, że tego chyba każdy się boi? Nikt nie chce być odrzucony.

Gość Plecak Kostka
Nie sądziłem, że kiedyś będę mógł z Tobą milej porozmawiać :P

Gość gość
ja ogólnie jestem miła

Gość Plecak Kostka
Wtedy się kłóciliśmy :)

Gość gość
Bycie miłym nie oznacza przytakiwania. Jak trollowałeś kobiety pytając czy chciałyby mało ambitnego, marudnego faceta któremu tylko imprezy w głowie, a potem obrażałeś się, że jednak nie chcą to nie można było się z tobą zgodzić