Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wąskie biodra i szerokie barki, rozbudowana klata czy to dobry materiał na męża?

Polecane posty

Gość gość
nie, prostak nie nadaje się na męża, ja bym ciebie nie chciała prostaku, móżdżek wielkości orzeszka

Gość gość
A wy obrażające autora bez poznania go to normalnie sama elita umysłowa.

Gość gość
http://pokolenieikea.com/2016/01/07/ona-czuje-we-mnie-piniadz-jak-poradzic-sobie-z-kasa-w-zwiazku/ I "Pisałem o tym, ale przypomnę: Kupujesz wsady, nie wierność. Kupujesz to, że inni patrząc na nią, na jej uda, cycki, kieckę, biżuterię i samochód, za które zapłaciłeś, myślą TEN TO DOPIERO MA SZCZĘŚCIE. Ale, ziomek, cały czas obowiązuje zasada: „kupujesz ozdobę, dostajesz ozdobę”. Nie wierność, miłość oraz przywiązanie. Bo, widzisz, kobieta to taka dziwna istota, że nie szanuje tego, który tylko płaci. "

Gość gość
" gość szarik wczoraj duza klatka,maly ptaszek...ostrugany... jajka sledziem ogolone...sprawdzone und potwierdzone...swoj napletek masz za Zone... " X Gość Szarik to wściekła suka, co kootasa ciągle szuka Każdy tu ją bzykał, potem nagle znikał Chude poroochadło weź zmień prześcieradło :D

Gość gość
już c***isałam, spożytkuj to żeby sobie chociaż na żarcie zarobić i matki nie obciążać. 23 lata to już stary byk, niektórzy w tym wieku 2 dzieci mają.

Gość gość
lepiej, mam 32 lata (autor)

Gość gość
eee tam - na początku decyduje zawsze wygląd

Gość gość
wąski w pasie to jedynie moga być pissddy w rurkach prawdziwy men jest szeroki w pasie a masa mieśniowa jest dla ciot, c**ek

Gość gość
gość dziś wąski w pasie to jedynie moga być pissddy w rurkach prawdziwy men jest szeroki w pasie a masa mieśniowa jest dla ciot, c**ek v zupelnie sie z Toba nie zgodze - facet musi miec waski w pasie i miec maly, zgrabny tylek, gora nie musi byc szeroka, ale jest preferowana:P a kiedy rega gruba i wyrzezbiona, to jesli chodzi o cialo, mnie juz wiele nie brakuje do idealu

Gość gość
mały tyłek hahaha liczy się duży tyłek wystający jak u gęsi kobiety na takich leca. I tak liczy się twarz w tym wszystkim ciało zero

Gość gość
kobiety lubią męzczyzn z dużym tyłkiem a nie taki płaski.

Gość gość
tyleczek maly, ale kształtny duża to ma byc klata i pała

Gość gość
"I tak liczy się twarz w tym wszystkim ciało zero" X U faceta liczy się cialo, u laski twarz jest ważniejsza. A facet nie ma być "ładny" tylko męski. Ładna twarz u faceta to często taka c***owata, niemęska uroda.

Gość gość
jejku, jak facet z szerokimi biodrami i dużą dupą może być sexy... to chyba nie kobieta pisała... wąziutkie bioderka, bo przecież facet nie rodzi, mała, ale okrągła dupcia - to jest to, co chciałoby się mieć w naszym damskim łóżeczku:) do tego jeśli jeszcze umięśniona góra, to odjazd szybciutko