Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
Gość 18:01 Podpisuję się.Żadnych manipulatorów,kłamców itp.Informacje,bez unijnych ideałów mówienia nowomodą.Po polsku proszę.Gdzie honor i ojczyzna,Bóg i naród to wartości a nie łamanie unijnych norm.Wczoraj widziałam jak zareagował niemiecki dziennikarz na słowo naród,niczym najgorsze przestępstwo.Ktoś im mózgi wyprał?

Gość gość
a tak konkretnie: taka tadla to co wam zawinila np? pomijajac fakt, ze jest dobra prezenterka, nie dziennikarka. konkretnie co? odeszla z najwiekszej tuby po jaka byl tvn.

Gość gość
Nie wiem,ale jak będą kłamac,to pierwsza zacznę tu krzyczeć.

Gość gość
jak jest upolityczniona? czym upolitycznienie tadli czy lewickiej rozni soe od upolitycznienia warzechy czy ziemkiewicza? konkrety

Gość gość
Tadla dla niektórych była miła a dla niektórych złośliwa i napastliwa.Nie można trzymać takiego dziennikarza,bo jakby tak potraktowała opozycję to znowu do Brukseli polecą.

Gość gość
Ziemkiewicz upolityczniony?Ziemkiewicza nie da się upolitycznić.

Gość gość
A czy Warzecha i Ziemkiewicz pracują w tvp?

Gość gość
rzadac obiektywizmu od pismakow to jak rzadac od sikorki umiejetnosci kladzenia gladzi. totalna abstrakcja i zwyczajna niemozliwosc.

Gość gość
Gośc 18:07 Lis mówił,że ma lepsze zajęcia a tamto mało platne było czy jakoś tak.A pani Lewicka dostała propozycję z wyborczej.Lis także publicznie od samego Michnika.Reszta na pewno też.A hałas dla was bo pracę zmieniają a cele zostają te same.Sami zresztą sobie monitorujcie,że nie tylko z głodu nie zginą ale za całokształt zostaną wynagrodzeni.

Gość gość
**zadac, sorry.

Gość gość
Tak jest.Za darmo na mróz tylko sterowne kukiełki poszły.

Gość gość
kazdy gdzies zaczynal i kazdy ma jakies korzenie. a teraz z taka sama pieczolowitoscia przedstaw nam sciezki zawodowe nowozatrudnionych. no prosze, zobaczymy czy jestes w stanie przedstawic to, o czym wszyscy normalni woedza. W ramach obiektywnego przedstawienia sprawy, no pprosze.

Gość gość
Widzę że tu ktoś walczy z wiatrakami. Ja czy shatyn jak i Ty gościu potrafisz przyznać że za PO były patologie, potrafisz skrytykować , shatyn nawet pochwalił projekt pisPADa odnośnie frankowiczów Nie spodziewaj się podobnego obiektywizmu od ludzi którzy wciąż tylko widzą dookoła komuchów, cyklistów i wegetarian z poprzedniego rezimu :classic_cool: odpuść, nie wygrasz z ich osbkuranctwem

Gość gość
a propos frankowiczów ...... jak kurs franka spada łznacznie to też wystepowano o przewalutowanie po "kursie sprawiedliwym" ? co to jest |"kurs sprawiedliwy" ? kto finalnie zapłaci za "kurs sprawiedliwy " ( bo banki zapewne nie ) czy kredyty w innych walutach też będą "sprawiedliwie" przewalutowane ? X Tak powstaje gospodarka z centralizowana , sterowana ręcznie , wg.widzi mi się polity....kierków

Gość gość
(..) Ziemkiewicz nie da się upolitycznić ... da , da ! Wcześniej czy później każdy dziennikarz się da . Jak na razie jest facetem mocno rozchwianym emocjonalnie . Zawieszonym między swiatem fantazji , a brutalnym realem . Z wiekiem to się zmienia i gość będzie musiał na coś się zdecydować .dzisiaj jeszcze dobrze mu z tym krytykowaniem wszystkich i wszystkiego ze swadą i ironią . Jak dorośnie to to się zmieni . Dzisiaj to jeszcze duży chłopczyk . Dzisiaj mało kto pamięta , że był rzecznikiem prasowym UPR i JK Mikke ....

Gość gość
nowomowa PISu: kurs sprawiedliwy. :-P Duda obiecał przeliczenie kredytów wg kursu franka z dnia otrzymania kredytu. Teraz ten projekt mówi o czymś zupełnie innym. Jak wyborcy Dudy na to reagują ?? Niektórym po wyliczeniu kursu sprawiedliwego może wyjść kwota bliska obecnemu kursowi. :-O

Gość gość
kurs sprawiedliwy nie oznacza kursu z dnia brania kredytu :-) to wbrew obietnicom pisPADa. Zastosowany będzie odpowiedni wzór gdzie będzie brany też pod uwagę kurs obecny. Nie każdemu opłaci się przewalutowanie , niektórzy pozostaną w tej samej doopie ?????

Gość gość
Ziobro ma dobry pomysł żeby 500 zł na dziecko było w formie imiennych bonów czy cuś w tym stylu :classic_cool: rozdawnictwo kasy "do ręki" to nic dobrego. Masa patologicznych rodzin może to wydać na alkohol. Ale jak znam życie PIS tego pomysłu nie poprze. Jak widać potrafię docenić dobre rozwiązania nawet u Ziobry. Czekam aż jakiś zwolennik PIS pochwali za coś opozycję :-P nie..żartowałem. Nie czekam.:D

Gość gość
szmatyn skoncz ty juz p******ic o tym pisie bo jestes zalosny w tym g****o zmienisz płakso unii :D

Gość gość
Połowa patologii załamie się jak nie dostanie kasy do ręki.

Gość gość
Rating obniźony. Dobra zmiana...

Gość gość
Ależ shatyn ! Co to kogo obchodzi rating ?? :classic_cool: Ludzie chcą igrzysk :D Spójrz co zrobił nowy komendant policji. Bizancjum pokazał :-P W telewizorni w kłamliwym TVN Dziewulski wyśmiał te działania ( i słusznie ) ale szczucie ludzi na poprzednią ekipę świetnie się sprzedaje a Ty tu shatyn o jakimś rejtingu nawijasz?

Gość gość
Też mam takie wrażenie chociaż jestem przeciwny dawaniu po 500 za dziecko. x Temu powinny towarzyszyć zmiany na innych poziomach które sprzyjałyby większej "dzietności" Polaków. Z tego co wiem są kraje w Unii w których też wspiera się finansowo rodziny , nie znam przeto szczegółów. Nie wiem czy nas stać , ekonomistą nie jestem ... ale wiem tylko tyle że politycy przewalają często kasę na głupoty a dla ludzi nigdy nie mają. Wracając jeszcze do bizancjum w komendzie gł. policji... Kłamliwy ( a jakże :D ) Tefałen pokazał w jakim to miejscu będzie integrował się PIS. Bizancjum to mało powiedziane. Z jakich pieniędzy? Ano z tych które otrzymuje partia z budżetu. Ale nie żałujmy im :-P jak się odprężą i zintegrują będą jeszcze lepszym drim timem

Gość gość
gość dziś Połowa patologii załamie się jak nie dostanie kasy do ręki. x Ba ! PISowi spadnie parę procent w sondażach. :classic_cool:

Gość gość
co was tak boli to 500 na dziecko ? dlaczego w innych krajach rodzice mogą dostawać kase na dzieciaki i nikt ich patologią nie nazywa a u nas to praktycznie jak ktoś ma trójke dzieci to juz patologia niedługo posiadanie dziecka będzie patologią od razu napisze ze mam jedno juz pełnoletnie dziecko wiec na 500 sie nie łapie ,ale wkurza mnie scisk du/py tych którzy uwazają ze rodzice nie powinni tej kasy dostawac

Gość gość
Boli ich 500 zł., bo mają nie po kolei w tych pustych głowach. Żeby być wściekłym, że własne dzieci dostaną pieniądze od państwa, to już naprawdę trzeba być niespełna rozumu.

Gość gość
Ja nie napisałem że jak ktoś ma trójkę dzieci to jest to patologia. Patologia jest wtedy kiedy ludzie robią dzieci dla kasy i potem ją przepijają.Dlaczego kłamiesz ? :classic_cool: Mnie to nie boli wcale. Chodzi o to by rozsądnie ten projekt wyglądał a nie był ślepym rozdawnictwem kasy.

Gość gość
Mniej emocji , więcej czytania ze zrozumieniem. Rozumiem wzmożenie emocjonalne u zwolenników PISIS ale bez przesady, dobrej nocy 🖐️

Gość gość
Kupili Was za pięćset złotych miesięcznie.

Gość gość
Ale jaja.Wy naprawdę myśleliście,że bez hałasu banki zachodnie i markety zapłacą te troszku podatku?Nie zapłacą,bo nadal chcą tutaj mieć kolonię a i poddanych też mają wiernych.Suma sumarum jasnowidze polscy np.widzą,że Niemcy wkraczają do Polski,albo raczej do siebie/bo do połowy mają ją zaklepaną/.No ale cóż,samiśmy chcieli,a właściwie Swetru i Shrek.Ja od tygodnia przypominam sobie szkolny niemiecki.Przyda się.Ot,głupi naród wyskakał sobie i już.