Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
15; 26 i dlatego mamy KOD na ulicach :D

Gość znajoma z 2007
mogę być dla was szatynem, misiem, duchem cafe, samą pozdro600 nawet jeśli macie takie życzenie. Ja tych linków i starych topów nie wyciągnęłam, ale doświadczenia z rozmów z otuloną mam niestety nienajlepsze. I bardzo się cieszę, że ktoś jej wreszcie utarł nosa, bo już dawno przekroczyła wszelkie granice dobrego smaku, taktu, elementarnej kultury i netykiety. Wielka Pani Otulona, co to jej nikt nie podskoczy. No to świetnie, może już zamknie jadaczkę na amen jeśli chodzi o ten topik 🖐️))))

Gość gość
donek tyle kodkodanom naobiecywał to bidulki teraz skaczą na mrozie :(

Gość gość
Kodkodany :D:D:D tego określenia nie słyszałem dobre

Gość barramek
otulona przesadziła, że szukała w każdym wpisie , który ją szkalował i wyszydzał samego shamana shaman ma wielu lewackich popieraczy - ifka dopóki cytowała jakiegoś cadyka z Głosu Cadyka , to była bardzo dobra i chętnie wciagana do dyskutuele ale jak zaczęła pokazywać coś innegojuż nie z samego Głosu Cadyka to stała ....zdrajcą, grubaską , szmatą i .... to samo z myrkiem - jak był konfortunistą ,który coś sobie pisywał na cafele , popierajac konfortunizm to był bardzo OK. a jak coś tam mu się popierzyło w ...to już jest zamroczonym pijaczkiem , który sam nie wie co pisze

Mnie to akurat powiewa co kto pisze. Omijać te brednie z paru ostatnich dni. Nie czytam. Ale jak już coś przeczytam to tylko potwierdzam się w przekonaniu że lepiej było nie :-D Jest tu kilka fajnych osób ale giną w ogólnym chlamie. Jak by ktoś fajny założył osobny topikach to by się można tam było przenieść i zostawić tej tutejszy syf. Gajowy załóż topikach dla normalnych userow please.

Gość gość
Lata całe broniła shatyna na różnych topikach. LATA. l kto niby go bronił? Otulona? !

Gość gość
A dlaczego szmato, to do Ciebie otulona, mam nie wchodzić na top, na którym się teraz znajdziesz? Wp*****lałaś swoje trzy grosze w każdy temat, gdzie Ty, tam ja, psycholko. A uciekłaś stąd, bo mamy bekę z Ciebie, mówiąc gimnazjalnym językiem grubaski.

Gość Myrevin
Ty to lecz,psychiczna kretynko.

Gość gość
ze jak zalozymy swoj temat,to zgodnie ze swoimi zasadami,nie bedziesz lazla,do ludzi,ktorych lzysz,ublizasz,pomawiasz,oczerniasz x wow. czemu więc całymi latami piszesz na topach shatyna, skoro wyzywasz go w nich od tumanów, mitomanów, bajkopisarzy, niepełnosprytnych, skoro podważasz jego wykształcenie, masz z niego bekę, bekę z jego syna, matki? Wytłumaczysz mi to? A nagle, kiedy ktoś identyczne wynurzenia na twój temat wysnuwa, wielce się obruszasz :D Widać słabą masz intuicję, bo tych pomarańczek są co najmniej trzy 🖐️ A będę łazić gdzie mi się podoba, podobnie jak ty łaziłaś i łazisz, wymądrzając się jak budda, kretynko zakłamana 🖐️

Gość gość
Myrek, idź na topik szmaty swojej.

Gość gość
No tak, ta psycholka mogła lżyć żonę, wyśmiewać syna, ona święta k****. Rozłóż nogi teraz przed baranem pancernym, tak za nim łazisz, jak za Myrem kiedyś.

Gość gość
jest pewne, że ich ten nowy topic padnie szybciutko gdy zabraknie shatyna czyli osoby, po której, mówiąc kolokwialnie, jechały [ + Myrevin], zabraknie im ochoty do pisania bo on dostarczał im emocji, na nim mogły wywalać swoje frustracje i głosić swoje mądrości daję im tydzień i będzie po topicu 🖐️ jest pewne także i to, że znów zaczną pisać na Kaczka alebo Shatyn przeniesie się na ich temat i zabawa będzie trwać nadal oni są od siebie uzależnieni :D:D:D

Gość gość
Aż mi się pozdro600 przypomniała po jednym z wpisów. :-) :-)

Gość gość
pozdro600 to nie moje czasy :) ale czasami ktoś ją wspomina, ponoć była fajna[ cokolwiek to znaczy, bo ja mówię, że fajna to może być naklejka na lodówkę a nie osoba] :D

Gość gość
Otulona wpis 16.23 - to jest jednak debilka.

Gość gość
Tutaj była kupa fajnych osób, została tylko kupa.

Gość gość
Wymień chociaż trzy poza Anouk, zobaczę kim jesteś. :)

Kto mnie teraz będzie używac jak Otulona z Myrkiem uciekli po kolejnej kompromitacji Otulonej???

Gość gość
banda zjebow w akcji :D

Gość gość
momencik. jeszcze w październiku Polska była w ruinie. Dzisiaj min skarbu mówi o tym, że nie ma co się bać, bo polska gospodarka ma się świetnie i jest w bdb kondycji. Czy ja mam halucynacje?

Gość summa summarum
Pewnie nikt. Chyba, że Otulona na orange.