Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 11;48 wytrzyj ekran bo juz cały zaplułeś x uderz w stół, a pisdzielce się odezwą ;)

Gość gość
otulona_snem 2015.09.17 a co mnie obchodza katedry,ja dalej do konca zycia nie bede mogla pojac,po co na swoj temat bajac-ale co kto lubi w sumie nikogo tym nie krzywdzisz,jedynie siebie samego na przesmiewczy widelec wystawiasz x Jak miło Otulinka, że qmasz takie rzeczy ;) Tak więc nie dziw się, że na prześmiewczy widelec się wystawiłaś :)

Gość gość
11;55 demokracja demokracja demokracja pisdzielce nie powinni sie odzywać :D

Gość gość
Nie piśdzielce tylko jesteś niesmaczny.Topik zrobił się do niczego przez Ciebie Jaskiniowcu.

Gość gość
Ah, przeze mnie stał się niesmaczny? :D :D :D A jak Otulina, Ifta i Myr jechali przez 12 ostatnich topów po Shatynie to był smaczny, tak? :D :D :D :D Oj jak mi przykro. Naprawdę. Z całego serca i ogromnie. PRZE mega. Straszne.

Gość gość
a na topiku dalej rozmowy ćwierć inteligentów

Gość wspomnienia ah wspomnieia
otulona_snem 2007.06.01 bo ja wlasnie 16 czerwca stane na slubnym kobiercu ze swoim ukochanym cudownym mezczyzna...ale juz mam takie nerwy ze szoksmutas.gif czy Wy tez tak macie?smutas.gif wydawalo mi sie ze jestem spokojna zrownowazona osoba a tutaj proszesmutas.gif czuje sie jak galaretasmutas.gif a kocham go strasznie wszystko zapiete na ostatni guzik a tutaj takie nerwysmutas.gif x No tak, nie od dziś wiadomo, że białostoczanie jednak też nierówno pod sufitem mają. To by w sumie tłumaczyło prawicowe zapędy Otulonej.

Gość gość
Według Ciebie jak ktoś nieładnie postępuje to Ty też musisz?Może przestań postępować w ten sposób.Raz napisałeś co myślisz,drugi raz ....potem stało się nudne....teraz już niesmaczne.Shatyn niestety nie raz,nie dwa mnie też obraził ale nie tak wulgarnie jak Ty Otuloną czy innych.Ja się nie obrażam,odwetu nie biorę.Po pierwsze odwet na słabszych jest nieładny a po drugie posiadam poczucie własnej wartości i nie można mnie obrazić.Ja po prostu takie brzydactwa przekierowuję z powrotem na autora.A Ty miotasz się tutaj we wszystkie strony.

Gość gość
otulona_snem 2008.12.08 tak szczerze to chyba dobrze u mnie to bylo to tak ze moj maz byl i jest moim najwiekszym przyjacielem, oprocz rodzicow.. nasza milosc zaczela sie od przyjazni oddam za niego zycie a jednoczesnie jestesmy jak dzieci jak sie na nas spojrzy nawet mnie czasami przewrotnie pyta"to jestem twoim przyjacielem czy mezem" mamy swoj wlasny jezyk kiedys ludzie w pociagu patrzyli na nas jak na wariatow a my sie tym bawilismy umie mnie rozsmieszyc do lez a jednoczesnie gdy cos mu dolega poglebic okrutnie a wie ze jednym i drugim kocham go ponad zycie i smierc jestem szczesliwa ze dane bylo mi Go poznac x To o pierwszym czy drugim?? :D :D :D Dużo tego "nad życie" u Otulonej

Gość gość
I odzywam się dlatego,że żal mi się Ciebie zrobiło.Może jeszcze do tego masz w życiu kiepsko,ponieważ taki strasznie zgorzkniały i pamiętliwy jesteś.Wszystkie wpisy tej osoby przeczytałeś czy co?Nie masz biedaku co robić? Wyobraź sobie,że Cię przytulam jak człowiek człowieka.Musisz zrozumieć,że jesteś wartościowy,że nie potrzebujesz atakować innych aby lepiej się poczuć.Pozdrawiam i przytulam.

Gość gość
12:37 W domu wszyscy zdrowi? :D :D

Gość gość
dobra, niech będzie. na dzisiaj koniec :classic_cool: 😘 ❤️ 🖐️))) p.s. W większości postów niepolitycznych, o niczym, na jakichś neutralnych tematach Otulona pisze albo o kacu, alkoholu i proseco albo o jedzeniu. Ambitnie.

Gość gość
czlowieku wez juz s******laj stad i zabierz te swoje mundrosci o otulonej myrku itp itd kogo to obchodzi natretny pedalski splodzony przez byle k***e parchu!!!!!! w*********j stad peowski lizod***e!!

Gość gość
wez nie wklejaj obietnic tego frajera

Gość gość
o frajery obejrzalem caly ten filmik przypomnialo sie wszystko :D

Gość gość
normalnie bajki wujcia donka:D:D:D

Gość gość
ku/r/wa 8 lat, jak to oglądam to ludzie trzymajcie mnie:(

Gość gość
No widzisz,a niektórzy do dzisiaj nie zmądrzeli.A właściwie to większość.Jakby zmądrzeli to mielibyśmy w rządzie ludzi o których osiem lat temu słychać nie było.Samo bycie w pobliżu okrągłego stołu już powinno ich eliminować.Chociaż muszę przyznać,że Kaczyński o układzie mówił,ale się z niego śmiano.

Gość gość
Ciekawe czy w końcu Otulonej dobrali leki, chora psychicznie osoba.

Gość gość
No cóż chore osoby też bywają.Najgorzej jak o tym nie wiedzą.

Gość gość
tobie powinni pedale dobrać,po uj się w cudze życie pedale wp*****lasz?

Gość gość
Otulona zaloguj się.

Gość gość
A nie wiedzą,bo najczęściej zamiast sobą zajmują się innymi.

Gość gość
p**********e p****y,ten pedał zawsze sprowadzał,na ten j****y top p******w,jak on k****,j****a menda nowohucka

Gość gość
K***w tu jechała po Shatynie i innych, szmacisko. Dobrze.

Gość gość
lecz,się p***busie,k***a wszędzie ta otulona widzi pedał j****y w d**e,nasram ci do ryja k****,jak cię w końcu dopadnę