Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość otuIona
Nie piszę na orange, dziadzia. EOT

Gość gość
kodkodany skakały dzisiaj w budapeszcie , oni mają juz teraz chyba sobotnice :D

Gość gość
Czyli Jarka znowu złapano na kłamstwach. Zupełnie jak otuloną:D

Gość gość
Nie zgadzam się sahtyn. Morawicki wprost nie przyznał że Kaczyński to kłamca. Przyznał to nie wprost, przyznał to pośrednio. :classic_cool: Słów "Jarosław kłamca" nie wypowiedział. To by było wprost. Faktem jest że PIS korzysta z owoców rządów PO i to PO rozbujało gospodarkę. Nikt oczywiście tego nie przyzna, ani politycy PIS, ani niepokorni dziennikarze ani ludzie u ciebie na forum którzy popierają PIS.

Gość gość
Wiele złego można by napisać o PO ale faktem jest że przy różnych błędach jakie popełniali to akurat spadek bezrobocia czy wzrost pkb to ich zasługa. Oczywiście można dyskutować czy dostęp do poprawionej w sytuacji w gospodarce mają wszyscy ( a wiadomo że nie mają bo PO niezbyt chyba się troszczyło o tych najbiedniejszych?) ale fakty są jakie są. Polska w ruinie nie była za ich rządów. A to czy będzie w ruinie za rządów PIS to się okaże. Na pewno jest już na kolanach patrząc na to że premier RP musi jechać do UE tłumaczyć się ze swoich decyzji. Co do ratingów to one nie są w oderwaniu od polityki i nie mogą być albowiem ekonomia z polityką nie jest oddzielona jakimś murem. Co ciekawe... na ile projekt Dudy ws. frankowiczów ma sens w obliczu spadającej złotówki ?

Gość gość
1. Morawiecki to dla mnie zagadka. Facet widać że ma łeb na karku, widać że leży mu przyszłość Polski na sumieniu że zależy mu na kraju a mimo to siedzi w rządzie Kaczora. Ciekawe. 2. Jak ktoś dzisiaj oglądał TVPINFO to mógł zobaczyć jak platał się w zeznaniach Pan minister Jaki który nie miał kompletnie żadnych argumentów w starciu z opozycją. Oby więcej tego pana w mediach to PISowi bardziej będzie spadać w sondażach. Tak trzymać.

Gość gość
Wpływ pisu na gospodarkę w zakresie "rozbujania" jest żaden. Za mało czasu. x oczywiście że żaden i dlatego piszę że korzysta z owoców "pracy" PO. Ale absolutnie żaden "pisowiec" też tu na forum tego nie przyzna. :classic_cool: prędzej się ze...ją niż powiedzą coś dobrego o PO. Za to ja powiem coś dobrego o TV Kurskiego. Otóż wreszcie wpadli na pomysł by zapraszać do studia opozycję pozaparlamentarną co było widać w programie Woronicza17. Szkoda tylko że z opozycji pozaparlamentarnej był tylko SLD a nie było Korwina czy partii Razem ( może nie chcieli ?)

Gość gość
Być może minister Morawiecki nie popiera wszystkiego ale uważa że to jest jego 5 minut i chce dobrze pomimo tego że PIS wyrabia to co wyrabia. To by jego w moich oczach ratowało . Ale jeżeli okazałoby się że Morawiecki to zakamuflowana opcja prezesa... wtedy nawet przy szacunku dla jego wiedzy, byłby dla mnie na poziomie tej całej gawiedzi jaka cię shatyn tutaj odwiedza na topie :-P

Gość gość
A kwestia ratingu nie jest jednoznaczna , możliwe że te agencje nie mają do końca czystych intencji tak na 100% , że się mylą ale już spadek złotówki czy gorsze notowania giełdy to dodatkowy argument ANTYPIS i pokazujący że jednak chyba coś jest na rzeczy i że PIS nie robi wszystkiego super i cacy. Polityczne uzasadnienie tej agencji jest jak najbardziej zasadne: jeżeli kraj łamie konstytucję to prędzej czy później przekłada się to na sferę ekonomii.

Gość gość
Oczywiście wiem że to zawór. Ale dzięki temu paradoksalnie pluralizm w mediach wzrasta. Pietrzak był świetny lata temu. Sam go słuchałem. Ale teraz to nie to samo. Teraz to człowiek orbitujący wokół Jarosława i ma do tego prawo oczywiście

Gość gość
Morawiecki zawór czy wentyl ? NA pewno wzięto go do rządu jako kwiatek do kożucha , na pewno po to by sobie notowania zwiększyć i złagodzić to że w rządzie jest MAcierewicz i reszta.... ale Morawiecki może nie tyle jest głupi co naiwny. Zobaczymy kiedy z rządu odejdzie albo... kiedy będzie kozłem ofiarnym nieudanych reform:D

Gość gość
Jak kogoś odstrzelić za błędy to lepiej jego niż kogoś z zakonu prawda ? Szydło też może stracić posadę za jakiś czas a ona niewiele znaczyła w partii. 🖐️

Gość gość
tu na forum też obowiązuje moralność kalego w wydaniu niektóych

Gość gość
Nawet Kukiz widzi hipokryzję PIS:D

Gość gość
Kukiz widzi ale dalej kocha pana Jarka Prezesa.

Gość gość
Kaczyński: mówienie, że w Polsce demokracja jest zagrożona jest śmiechu warte (http://www.tvn24.pl ) x x I znowu kłamie. Bo chociażby nie przestrzeganie zapisów Konstytucji jest zagrożeniem dla demokracji. x w twoim omamie nie przestrzegaja zapisow konstytucji no albo w tvnie :D

Gość gość
Faktem jest że PIS korzysta z owoców rządów PO i to PO rozbujało gospodarkę. x hahahahhahah PO rozbujalo gospodarke AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAAH

Gość gość
no ale trzeba Kukizowi obiektywnie oddać jedno: w kilku głosowaniach nie poparł PIS :classic_cool: ja mu to zapamiętam pomimo tego że ostatnio działa mi na nerwy

Gość gość
to zbyt perwersyjne :classic_cool: Kukiz przy całej mojej antypatii do niego i częstych bredni pomieszanych z wypowiedziami trafnymi, nie popiera niektórych ustaw PIS jak na przykład "inwigilacyjnej" czy o TK i ja akurat wierzę że robi to uczciwie. Może jestem naiwny jak Morawiecki :D 🖐️

Gość gość
Moja ignorancja też.Jak można opierać się na Onecie?To jak pytać stado wilków czy to dobrze na owce polować.

Gość gość
No cóż organizatorzy KODowego przedstawienia w Chicago szybko się rozeszli na widok Polonii.Nie podawali na Onecie?Trzeba może do wiarygodniejszych źródeł?

Gość gość
Kaczyński jest Żydem, który zniszczy nasz kraj. Zobaczycie.

Gość gaajowy
najpiert Tuska rozlicz z obietnic, a potem p Szydło. Tusk miał 8 lat na spełnienie obietnic

Gość gość
Już nie 500 na dziecko, tylko 400, także dla studiujących dzieci. Kolejny pomysł do konsultacji społecznych. Ciekawe ile będą trwały.

Gość gość
Kontynuujecie najgorsze tradycje polskiego warcholstwa i zaprzaństwa, tego samego, które w XVII i XVIII w. doprowadziło Polskę do upadku. Wzorem zaprzedanych magnatów i im oddanej, zapijaczonej, szlacheckiej hałastry, gotowi jesteście pójść na służbę do obcych, przeciwko własnemu, demokratycznie wybranemu rządowi i prezydentowi, których lżycie i poniżacie, ku uciesze tym, którzy Polsce źle życzą, dla której Jej suwerenność jest solą w oku. Targowiczanie z XVIII w. byliby z was dumni. Jesteście ich epigonami. Kim wy jesteście? Bo Polakami nazywać się nie powinniście. I nie możecie.

Gość gość
Śpiewy w Brukseli dzisiaj... Bóg się roooodzi, moc tr***leeeeje. :D :D

Gość gość
Zbigniew Urbański, który kilka lat temu pracował w biurze prasowym Komendy Głównej Policji, ostro zareagował na słowa insp. Zbigniewa Maja. - Nowy szef policji chyba upadł na głowę. Takiej szopki jeszcze w KGP nie było. Chyba nowy 01 nigdy nie był w gabinetach szefów policji innych państw? Powiedziałbym, że u nas jest bardzo skromnie. Zabezpieczenia przed podsłuchem, monitory, urządzenia nagrywające... to minimum na całym świecie. Poza tym szafy to chyba robili jacyś "fachowcy" z KGP. Mizerne. Wcale nie bronię poprzedniego komendanta, bo nie darzyłem go sympatią z różnych powodów, ale to co publicznie wyprawia nowy 01 to wstyd dla munduru i dla prawdziwego oficera - napisał na Facebooku były mąż Katarzyny Skrzyneckiej. X Były mąż Skrzyneckiej, celebryta, ale akurat wie co mówi w kwestii tej szopki.