Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
Wielki przepych, kibelek i kilka szaf. Salka konferencyjna jak u mnie w klubie osiedlowym. Ale... ciemny lud to kupi.

Gość gość
A co z posiedzeniem wyjazdowym rządu? Tak się pluli kiedy uskuteczniało to PO, a teraz co? Koniec z butą i arogancją władzy, no tak :D :D :D

Gość gość
"Prawo rządzącego", jak to Iftara stwierdziła :D :D :D

Gość gość
iftar,przemyśl kurwa raz jeszcze,czy nie chciałabyś się podzielić adresem,tego jebanego pedryla w dupę ruchanego śmiecia pierdolonego,bo ja kurwa mać zrobię mu chętnie z jego parszywego,zaplutego ryja miazgę,żeby ta kurwa jebana przez słomkę wpierdalała:D:D:D

Gość gość
A gdzie było wyjazdowe posiedzenie rządu?Konwent partyjny tylko jak zawsze.A że oni teraz w rządzie to tak wyszło.

Gość gość
Chodzi o oszczędności. Ogólnie, mózgu, bo chyba na ten temat się pluli, oszczędności i wywalania kasy w błoto, kiedy do dyspozycji jest sejm, sale konferencyjne i aule dyskusyjne.

Gość gość
Ciekawe czy bardzo sobie kolanka powycierał?

Gość gość
Jak dobrze, że to całe chamstwo przeniosło się na topik o Otulonej a tutaj wreszcie zapanował spokój. Dobry pomysł był z założeniem tamtego topa. Niech tam sobie hejtuja.

Gość gaajowy
Bruno Shatyn dziś gaajowy dziś najpiert Tuska rozlicz z obietnic, a potem p Szydło. Tusk miał 8 lat na spełnienie obietnic x x Rozliczać będe w kolejności takiej jaka MI pasuje i jaką JA uważam za właściwą.. A swoje polecenia możesz wydawać... Np w kiblu... xxx . Reprentując jednak większą część społeczeństwa, domamam się rozliczenia w pierwszej kolejności Donalda T. I shatyn. Taka jest prawda. Jesteś w nniejszości więc możesz sobie tylko pojęczeć. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Gość gaajowy
PiS nauczył się o tlatfusów jednego i odrobił lekcje. Mieć w d***e opozycję. Zostały wam ino jęki.

Gość gość
nowohucki psychol:D:D:D

Gość gość
Shatytn,mylisz się,RACJĘ miał Korwin mówiąc, że niestety większość społeczeństwa to durnie i Ty do nich się zaliczasz!

Gość gość
Ty za to jesteś o wiele głupszy od niego! Dlatego że ty jak i on jesteście niereformowalni,ale on przynajmniej nie produkuje sie bez sensu ku uciesze gawiedzi na babskim forum! :D

Gość gość
shatyn poplacz :D

Gość gość
szmatyn obsrali cie i zalozyli sobie temat musisz tam koniecznie isc i powklejac swoje madrosci i w****ic wszystkich do bolu :D:D natrecie p********y :D

Gość gość
przez ciebie natrecie p********y znowu sie obsrałem i k***a spodnie będe musiał prac stary zj***e

Gość gość
poszło k***a po nogach i do butów mi się nasrało stary dziadzie

Gość gość
Szatyn napisał przecież, że temat o polityce jest TU, tam są jakieś mierne wypociny Otuliny i jej przyjaciółki grubej. Zresztą wszyscy Oshmaconą tam zlewają cienkim moczem, więc pewnie wróci tu niebawem :D 🖐️

Gość otulona niezalo
Jestem. I generalnie chciałam przeprosić wszystkich urażonych. Wypijmy po browarku na zgodę i będzie gut. Hę? Co myślicie?

Gość iftara niezalo
hi hi hi Ja częstuję ciasteczkami!! :) :) hi hi

Gość myrevin niezalo
no :classic_cool: i w porządeczku :classic_cool: ja tam w spory się nie mieszam, jestem za, a nawet przeciw :classic_cool: a browarkiem nie pogardzę, wiadomo :classic_cool:

Gość iftara niezalo
Ja tam idę kupić fotel, bo stary się pode mną załamał. Do następnego :) 🖐️

Gość otulona prawdziwa
nie no tego to już k***a za wiele, nie, będzie się, podszywał podemnie nikt, żadna j****a pomarańcza c***u, możesz mi śmieciu cholewę czyścić no k****, no tego, to już za wiele jest, naprawdę, no i może TSH sobie zmierz, bo u nas, w DE to mierzą to cały czas, tak jak wartość deszczu, przy prognozach pogody, bo tarczyca k***a jego mać to jest przyczyna właśnie c***u niedobrej psychiki, paniki, i innych , tkich nastrojów właśnie mów mi pani otulona c***u, bo nikt się podemnie nie podszyje nigdy, ha ha ha , śmiech kto by pomyślał, ale to TSH w DE zrób na , sto pro,k***a

Gość myrek prawdziwy
no i gites majones :classic_cool:

Gość gość
jak się okazuje dwoma ludźmi odpowiedzialnymi za ocenę Polski dla S&P byli... były minister finansów - Szczurek i lider nowoczesnej - Pan Ryszard Petru

Gość gość
chyba ci sie to przysniło

Gość gość
no no, podszywy tak z 9/10 :D :D

Gość _Iftara_
Oplułam monitor. Zaoraliście Shatyna, brawo.

Gość gość
Sami sie zaoraliscie. O polityce nadal dyskutujemy tutaj. Wypad do siebie, gruba ruro.