Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet z nadwagą powyżej 10 kg, jak można tak się zapuścić

Polecane posty

Gość gość
Ja mam wielką nadwagę, i jest mi z tym dobrze, a tobie jak to przeszkadza to nie patrz. Poza tym, co ciebie to w ogóle obchodzi ? jem za SWOJE PIENIĄDZE sama płacę za duże ciuchy :D więc jakim prawem wpppierrrdalaaasz się, w nie swoje sprawy..

Gość gość
Po cos chyba określa się prawidłowa masę ciała, jeśli już wskaźnik wskazuje ze jest " nieprawidłowa" to to słowo ze cos jest nieprawidłowe coś oznacza

Gość gość
Tak jasne, ktoś zaraz nabawi się chorób, bo waży 60 kg zamiast 50... no ludzie... sama się lepiej doucz, bo życia nie znasz, a swoje mądrości bierzesz chyba z kolorowych pisemek reklamujących środki na odchudzanie .

Gość gość
Ja mam dietę 1000 kalorii a mimo to nie chudnę bo mam problemy hormonalne. Gdybym jadła normalna ilość kalorii to pewnie bym ważyła koło 100 a tak to jest 60. Porażka wizualna, w bikini bym się nie pokazała ale według bmi nie mam nadwagi. Ja sobie takich beznadziejnych genów nie wybrałam

Gość gość
Dieta 1000 kalorii obniża przemianę materii. co utrudnia odchudzanie i jest bez sensu.

Gość gość
No jak jadłam normalnie to koszmarnie tyłam mimo ze unikałam słodkiego i fast foodow

Gość gość
Dieta 1000kcal to porażka. Należy jeść 1600 kcal i do tego ćwiczenia.

Gość gość
odchudzanie odchudzaniem, tylko pamiętajcie panny , że chude chorują częściej na osteoporozę. tu akurat te 10 kg nadwagi może spowodować , że nie bedziecie miały problemu z rzeszotowieniem kości

Gość gość
Mam prawie 30 kg nadwagi albo to juz otyłość i bardzo mi z tym dobrze, Lubie słodycze i zjeść porządny obfity obiad i nic wam do tego! Mi to nie przeszkadza nie zamierzam się odchudzac! Nie ma jeszcze 9 tej a ja juz zjadlam dwie Milki jogurtowe i jest super!

Gość gość
Widzisz nie rozumiesz, bo masz za mała wiedze na swoj mozdzek przemadrzały. Ja waze 85kg od porodu prawie nie schudłam, bo nie mam jak... Porod sprawil, ze wypadła mi pochwa i obnizyła sie macica. Lekarze stwierdzili jednak ze sa zbyt male zniszczenia, zeby mnie skierowac na operacje z budzetu, a na prywatna kilka tysiecy mnie nie stac, a nawet jakby to nie ma kto sie malym dzieckiem zajac jak trwa rehabilitacja, ze nie mozna po operacji przez ok 2 miesiace nic wiecej niz 1 kg nosic. Nie moge biegac, skakac, cwiczyc bo inaczej mnie wypatroszy, wiec co to strach, ze ktoregos razu zobacze swoje flaki miedzy nogami? Ile kobiet tak ma po porodzie jak ja, tylko sie moge domyslac, bo nikt o tym nie mowi, to temat tabu... A ty zajmij sie swoim zyciem, a nie wp*****lasz sie w czyjes....

Gość gość
Matko co cię to interesuje. Stać je na jedzenie codziennie w restauracji to jedz. Zajmij się sobą.

Gość gość
9.11 Ja mam to samo. A mam 22 lata. To jest masakra. Ja mam obniżenie 2 stopnia. Troche mi się ostatnio poprawiło. Regularnie ćwiczę z kulkami gejszy. Na poczatku nie byłam w stanie ich w ogóle utrzymać teraz mogę okolo godziny z nimi chodzić. Nie wiem czy próbowałaś. Jesli lekarz Ci nie zabrania to warto bo efekty sa dość szybko.

Gość gość
no i właśnie tacy ludzie jak pani z 8.50 budzą we mnie politowanie , te milki wyżarły ci już resztki mózgu, jak można być takim spaślakiem i się z tego cieszyć

Gość gość
Zgadzam się z tym ze otyłości to wynik obżarstwa u lenistwa ( nie mowie o chorobach) I te wszystkie wymówki. .. śmieszne. Ćwiczę siłowo od kilku lat. Treningi 7 godz tyg dieta, efekt ? Zazdrość kobiet i wzrok mężczyzn no i najważniejsze Moje świetne samopoczucie! Chcę Was tylko uświadomić se dieta 1000 kcal itp to wyniszczenie organizmu. W ten sposób zgubisz kilka kg a potem efekt będzie odwrotny od zamierzonego Czyli waga zacznie wzrastać z każdego naddatku energetycznego Jak coś zaczynacie ze sobą robić to PROSZĘ z głową. Wasza niewiedza jest porażająca! !!!!

Gość gość
Przede wszystkim lenistwo, obżartwo, czasem do tego wolna przemiana materii, ale jestem zdania, ze jesli ktos malo je to i tak predzej czy pozniej schudnie niezależnie od przemiany materii Jedna moja koleżanka też twierdzi, ze niby nic nie je, a jak przyjechala do mnie na 2 dni to widzialam ile potrafi zjesc... NIc dziwnego, ze ma nadwage. Ale jej tego nie wytykam bo to jej sprawa, tylko poblem w tym, ze ludzie otyli i z nadwaga oburzaja sie,ze im sie to wytyka, a takie juz jest życie, ze wytyka sie ludziom rozne niedoskonalosci, wiec dlaczgeo z otyloscia mialoby byc inaczej? Takie jest zycie i tyle, albo wpasowujesz sie w pewne kanony, albo licz sie z krytyka

Gość gość
Naprawdę śmieszne jest wygłaszanie takich mądrości przez osoby niezorientowane. 6 lat studiów medycznych, tysiące konferencji lekarzy z całego świata, tysiące artykułów, badań, książek żeby rozwiązać globalny problem otyłości a tu proszę: trzeba powiedzieć tym z WHO żeby weszli na kafe, tu znajdą wszystkie odpowiedzi :).

Gość gość
Takie jest zycie i tyle, albo wpasowujesz sie w pewne kanony, albo licz sie z krytyka a wpadłaś laleczko na to, ze jak człowiek jest na poziomie i ma w miarę udane życie własne, to nie dowartościowuje się kosztem innych,nie zabija nudy i pustki życiowej ocenianiem innych i nie leczy w ten sposób kompleksów, że o k.... muszę znaleźć kogoś z wadą żeby go skrytykować i w ten sposób sobie udowodnić, ze mimo całej swojej beznadziejności jestem od kogoś lepsza.... Ja tam regularnie ćwiczę, ale robię to bo lubię sport, nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby się mentalnie masturbować tym, że mam ileś kilo mniej od jakiejś innej dziewczyny

Gość gość
Ale tacy są ludzie i co zrobisz :P Teraz zyjemy w kanonach piekna, wiec nic dziwnego, ze otyli są krytykowani...NIe mowię, ze to jest dobre czy coś, ale tak już jest

Gość gość
no właśnie większość grubasów, reaguje z oburzeniem albo nawet agresją jeśli coś powie się na temat ich wagi, jeśli by im to nie przeszkadzało, to reagowali by z uśmiechem lub obojętnie, a jak się coś im powie to już wielkie oburzenie

Gość gość
NIe mowię, ze to jest dobre czy coś, ale tak już jest to spróbuj być w tej lepszej mniejszości, a nie równasz do prymitywu

Gość gość
to reagowali by z uśmiechem lub obojętnie, a jak się coś im powie to już wielkie oburzenie już widzę jak z uśmiechem reagujesz na krytykę- mąż ci powie ze masz beznadziejne cycki a ty hahahaha, mój żartownisiu, pracodawca powie ze jesteś głupia, a ty dalej hahahahaha jaki pan dowcipny, sąsiadka powie żeś k.... to jej podziękujesz za żarcik

Gość gość
10:25- a czy ja pisze, ze tez krytykuje otylych? :) NIe, bo to ich sprawa, ale mam takie zdanie na ich temat, ze nie wyglądaja zbyt estetycznie choc im tego nie mowie..Tylko, ze żyjemy w czasach kiedy wszystko kreci sie wokół wyglądu i szczuplej sylwetki, wiec otyli albo niech to zaakceptuja,ze sa krytykowani, albo niech schudna bo swiata nie zmienia

Gość gość
wiec otyli albo niech to zaakceptuja,ze sa krytykowani, albo niech schudna bo swiata nie zmienia ty dalej nie łapiesz tego, ze nawet jak nie mówisz w twarz, to twoje myślenie jest prymitywne?

Gość gość
Ćwiczę siłowo od kilku lat. Treningi 7 godz tyg dieta, efekt ? Zazdrość kobiet i wzrok mężczyzn no i najważniejsze Moje świetne samopoczucie! x Współczuję ci, a nie zazdroszczę.

Gość gość
Ale dlaczego prymitywne? :) Mam prawo myslec co chce, poprostu nie podaja mi się otyli ludzie z wyglądu, nie są pociągający np otyly facet jest dla mnie obleśny, jakbym była facetem to na otyla kobiete tez bym nie poleciała... czy to jest prymitywne? No, nie zmienie swojego gustu, ale w sumie nie kazdy musi byc piekny...

Gość gość
Ćwiczę siłowo od kilku lat. Treningi 7 godz tyg dieta, efekt ? Zazdrość kobiet i wzrok mężczyzn no i najważniejsze Moje świetne samopoczucie! x Współczuję ci, a nie zazdroszczę popieram, tez wolałabym budować swoją wartość na czymś innym niż na tym , ze faceci z siłki chcą mnie przelecieć

Gość gość
chodzi mi o tych grubasach , które twierdzą ,że im to nie przeszkadza i się nie odchudzają bo tak się dobrze czują, a jak im się to wytknie to wielkie oburzenie, owszem jak bym miała małe niezbyt urodziwe piersi ,a bym je uwielbiała i ktoś by mi to powiedział,to bym się nie obraziła bo przecież je lubię i je akceptuje, więc czemu oni tak reagują ,skoro siebie lubią?

Gość gość
le dlaczego prymitywne? usmiech.gif Mam prawo myslec co chce, poprostu nie podaja mi się otyli ludzie z wyglądu, nie są pociągający np otyly facet jest dla mnie obleśny, jakbym była facetem to na otyla kobiete tez bym nie poleciała... a ktoś ciebie zmusza do sypiania z otyłymi?

Gość Laura2777777
A ja kiedys jako nastolatka byłam aż za bardzo szczupła o czym grubsi ludzie np ciotki z nadwagą zawsze mi przypominały, wtedy byłam przewazliwiona na swoim punckie chociaz podobalam sie chlopakom to to bardzo przezywałam , teraz mam idelaną wage rozmiar 36, ale z tego powodu, ze mnie krytykowano jak byłam chuda, to dlaczego ja mam być tolerancyjna do grubych ? :P Poza tym szczerze, to sorry, ale uważam, ze nadwaga 10 kg jest oblesna

Gość Laura2777777
A zreszta nadwaga zwykle wynika z lenistwa, tyle ludzi na swiecie gloduje wiec to troche wstyd sie obzerac ponad norme, zajadania stresow tez nie rozumiem, jak ja sie stresuje czy martwie to wrecz nie potrafie nic jesc