Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet z nadwagą powyżej 10 kg, jak można tak się zapuścić

Polecane posty

Gość gość
więc czemu oni tak reagują ,skoro siebie lubią? dlatego moja głupiutka, że nie trzeba być psychologiem, żeby wiedzieć, ze prawie każdy człowiek źle znosi krytykę. A zwłaszcza jak jest agresywnie podana tak jak w tym temacie, mało kto niezaleznie od wagi che czytac ze jest swinią która mysli peesdą itp bo takie teksty tu padają. Ja jestem chuda- ważę 49 kilo, biegam w maratonach a mnie taki tekst obraża mimo że mnie nie dotyczy.

Gość gość
to dlaczego ja mam być tolerancyjna do grubych ? jezyk.gif Poza tym szczerze, to sorry, ale uważam, ze nadwaga 10 kg jest oblesna może dlatego, ze to przejaw chamstwa?

Gość gość
jak żrą jak świnie to i wyglądają jak świnie ,więc do kogo pretensja, że się nazywa rzeczy po imieniu. P.s najlepsza pani z 30 kil nadwagi , która o 9 rano zjadła dwie milki. Gratuluje macioro :)

Gość Laura2777777
10:43- mam to w d***e, dla mnie otyli też kiedyś byli chamscy choć wygladali gorzej ode mnie pomimo, ze bylam troche za chuda, wiec ja teraz nie zamiarzam byc im dluzna :P Kompleksow juz nie mam, ale jako nastolatka bylam bardzo wrazliwa na puncie swojego wygladu i grube ciotki czy kolezanki to mialy gdzies, ciagle bylo " ty cos jesz?, matko ona ma anoreksje itd", chociaz anorektyczki nie przypominałam

Gość gość
jak żrą jak świnie to i wyglądają jak świnie ,więc do kogo pretensja, że się nazywa rzeczy po imieniu. P.s najlepsza pani z 30 kil nadwagi , która o 9 rano zjadła dwie milki. Gratuluje macioro usmiech.gif a ty tak wierzysz w to co ludzie piszą ?

Gość gość
10:43- mam to w d***e, dla mnie otyli też kiedyś byli chamscy choć wygladali gorzej ode mnie pomimo, ze bylam troche za chuda, wiec ja teraz nie zamiarzam byc im dluzna jezyk.gif mysle ze psycholog by coś poradził, bo jak widać wcale sie dobrze ze swoim ciałem nie czujesz skoro masz taką potrzebę zemsty

Gość Laura2777777
Zresztą raz się takiej ciotce odcięłam ona do mnie " Laurenko, aleś ty schudla ostanio , dziecko..", a ja z usmiechem " No ,a ciocia chyba ostatnio troche przytyla?" I sie zamknela :) Fajnie krytykować w jedna strone, a bac sie krytyki w swoim kierunku

Gość gość
Do autora/autorki - masz z tym jakiś problem???? pilnuj swojej wagi aby była idealna i nie wpieprzaj się innym w ich życie, to nie twoja sprawa pustaku.

Gość gość
no cóż Laura, jedni są dumnie bo wynaleźli lek na raka inni bo ciotce przysrali

Gość Laura2777777
10:47- Ja to mysle, ze predzej tym ciotkom by sie wtedy przydał psycholog :) Co ja jestem Matka Teresa , ze mam wszystkich akceptowac ?:P Wcale nie musze ...

Gość Laura2777777
Zreszta grubi ludzie czesto maja przekonanie, że chudemu można powiedzieć jaki to jest wychudzony itd, natomiast jak sie im cos powie na temat nadwagi to juz jest chamskie :P To cos jak np Żydzi moga krytykowac wszystkie nacje, ale na ich temat zlego slowa nie mozna powiedziec

Gość gość
niech sobie tam żyją w swoim spasłym ciele, tylko niech się nie dziwią że są krytykowani, tak jest,było i będzie , żałośni są i tyle w tym temacie

Gość gość
10:47- Ja to mysle, ze predzej tym ciotkom by sie wtedy przydał psycholog usmiech.gif Co ja jestem Matka Teresa , ze mam wszystkich akceptowac ?jezyk.gif Wcale nie musze ... oni ciebie też nie.... więc z czym problem? że ciotce sie nie podobasz, no nie musi ciebie akceptować i ma prawo to wyrażać, czyż nie?

Gość gość
cos jak np Żydzi moga krytykowac wszystkie nacje, ale na ich temat zlego slowa nie mozna powiedziec jeszcze antysemitka...no weź już nie pogrążaj sie dziewczyno, jesteś jednym wielkim chodzącym uprzedzeniem z frustracją

Gość Laura2777777
10:55- no własnie, tak jak ja mam prawo krytykować jej nadwage, albo mogą mi się nie podobac ludzie grubi czyż nie? :) Zreszta na szczęście mamy teraz takie kanony urody, ze to szczuple jest uwazane za piekne i tak powinno być bo szczupłe znaczy zdrowe, a nadwaga prowadzi do wielu chorób jak choroba wiencowa, nadcisnienie, choroby serca, miażdzyca, cukrzyca i dlugo by jeszcze pisac

Gość gość
Ok możecie mi współczuć. :) chociaż nie wiem dlaczego . Ja jestem w związku od 10 lat szczęśliwym z reszta. A fitness to moje hobby. Ja to uwielbiam! Czuje każdy mięsień, wyglądam zdrowo. Oprócz tego spełniam się zawodowo, mam swój biznes i MAM CZAS by o sobie dbać. To wam współczuję tego jak się czujecie kiedy trzeba się rozebrać czy to na plaży czy przed facetem. Zazdrosne kobiety.

Gość Laura2777777
10:57- nie jestem antysemitką, to za duzo powiedziane, chociaż fakt, ze Żydami nie przepadam, ciekawe czy ty lubisz i tolerujsz każdego jak swieta Teresa z Kaluty :P sama sie pograzasz swoim zawężonym mysleniem...

Gość gość
tylko niech się nie dziwią że są krytykowani, tak jest,było i będzie , żałośni są i tyle w tym temacie i tu radzę poczytać trochę, nie w każdym kraju chude jest ładne, nie w każdym czasie chude było ładne- były całe wieki kiedy gruby był uważany za zdrowego, bogatego i płodnego, a głodowała jakaś biedota. No i są badania, ze w przyszłości rasa ludzka będzie sie ujednolicać i np tracić włosy, przestaniemy rosnąć w górę- najczestszym typem kobiety ma być taka ok. 160 cm i grubsza . Nieubłagana ewolucja:)

Gość gość
To wam współczuję tego jak się czujecie kiedy trzeba się rozebrać czy to na plaży czy przed facetem. normalnie skarbie normalnie, większe kompleksy miałam jak byłam młoda i szczupła niż teraz:)

Gość Laura2777777
11:01- ale czasy na szczęście sie zmieniły i poza tym żyjemy w Europie ,a nie np w jakimś plemieniu afrykanskim gdzie nadwaga jest atutem :)

Gość gość
nie jestem antysemitką, to za duzo powiedziane, chociaż fakt, ze Żydami nie przepadam, buahahahahaha, co za pokrętna konstrukcja myslowa

Gość gość
11.01 tak sobie tłumacz swoją nadwagę, ha ha ha

Gość Laura2777777
11:04- Sama masz pokretne myslenie, to, ze ktoś nie przepada za żydami, nie oznacza ,ze jest od razu antysemitą bo to juz jest nienawiść w stosunku do Zydów, a ja za nimi nie przepadam, tak jak za osobami otylymi i z duza nadwaga i zabrani mi ktos ? :P Zreszta nie jestem odosobniona bo wielu ludzi was, grubych nie lubi

Gość gość
Do autora, pocztaj trochę np o niedoczynności tarczycy i dopiero wygłaszaj swoje teorie dotyczące wagi. A może sam/sama masz z tym problem. Ja mam taką nadwagę, jestem po dwóch ciążach i nie wpierd.... słodyczy, smażonego itp. Chodzę na ćwiczenia ale niestety mam wyżej wymienioną chorobę a przede wszystkim nie czuję się i nie wyglądam jak gruba świnia. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Gość Laura2777777
A ja kiedys bylam za chuda prawpodobnie wlasnie w wyniku NADCZYNNOSCI tarczycy i jakoś grubi ludzie tego nie rozumieli, wiec ja nie rozumiem jak ktos moze byc gruby... Poza tym grubi mi sie kojarza z leniami

Gość gość
11:04- Sama masz pokretne myslenie, to, ze ktoś nie przepada za żydami, nie oznacza ,ze jest od razu antysemitą bo to juz jest nienawiść w stosunku do Zydów, z definicji słownikowej: antysemityzm to m.in niechęć i uprzedzenie do Żydów. A teraz tak na marginesie podaj mi dane statystyczne dotyczące tego ile procent społeczeństwa nie lubi grubych, bo to że ty masz najeb...w głowie to nie znaczy ze inni też maj takie problemy

Gość gość
Do autora, pocztaj trochę np o niedoczynności tarczycy i dopiero wygłaszaj swoje teorie dotyczące wagi. A może sam/sama masz z tym problem. Ja mam taką nadwagę, jestem po dwóch ciążach i nie wpierd.... słodyczy, smażonego itp. Chodzę na ćwiczenia ale niestety mam wyżej wymienioną chorobę a przede wszystkim nie czuję się i nie wyglądam jak gruba świnia. Pomyśl zanim coś napiszesz. P.S nie mam problemu z rozbieraniem się przed mężem a seks jest boski....

Gość gość
a ja tam nie mam problemu z grubymi, zwykle sa bardziej życzliwi i sympatyczni i maja więcej ciepła. Choćby z doświadczeń z drogówka- jak policjant był przy kości to zwykle dało sie zażartowac i kończyło sie na pouczeniu, a ci chudzi to tacy drętwi słuzbiści. Mam też chuda ciotkę, o jakie to przykre babsko- cała rodzina mówi na nią ta chuda jaźwa albo sucha

Gość gość
przestańcie żałosne spaślaki się usprawiedliwiać chorobami, ciążami, lekami, wiekiem itp. itd. Prawda jest taka,że żrecie jak świnie i wyglądacie jak świnie, w kinie, komunikacji miejskiej powinniście płacić za dwa miejsca!!!

Gość gość
Prawda jest taka,że żrecie jak świnie i wyglądacie jak świnie, no i ok...a teraz powiedz z czym ty masz problem w zwiazku z tym, jakiś gruby ciebie molestuje seksualnie, zmusza do ślubu, każe sobie kupowac jedzenie, rzuca sie na ciebie i przygniata ciężarem? Bo dalej nie rozumiem z czym masz problem