Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmielewska

Rozstępy po ciąży

Polecane posty

Gość chmielewska

Mam straszny cellulit i rozstępy po ciąży. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić. Używałam przeróżnych kremów, nic nie dawały. Znajoma ostatnio polecała mi zabiegi laserowego usuwania rozstępów. Ona była w Vici Clinic w Krakowie i jest bardzo zadowolona - po trzech zabiegach faktycznie jest ogromna różnica. Ja się trochę boję bo mówiła, że niestety zabiegi nie należą do najprzyjemniejszych :( A Wy co polecacie?

Gość gość
Ja jestem w trakcie usuwania rozstepow na ciele a mam je wszedzie, na piersiach brzuchu biodrach doopie udach, wewnatrz nog z tylu nog nawet na lydkach poo prostuu wszedzie, kremy w ciazy zawiodly a Nie przytylam duzo wiec chyba to kwestia genow i skory. Usuwam laserwo rozstepy, na razie jestem po pierwszym zabiegu na calych nogach. Efekt? Hmm wiadomo po pierwszym nie ma szalu ale rozstepy sa tyci bledsze no i przede wszystkim bledsze. Pani doktor stwierdzila ze jeszcze 4,5 zabiegow i bedzie fajny efekt, w sensie ze bikini jeszcze w zyciu zaloze. Co do bolu? Balam sie bardzo chcialam krem znieczulajacy, ale on platny dodatkowo 50zl nie wzielam wiecej gotowki wiec robilam bez. Mnie to nie boli. Odczucie mialam takie jakby cieple bardzo cieple mrowki lataly mi w tym miejscu gdzie bylam przypalana laserem. Naprawde to nic nie boli a raczej irytuje i szczypie. Pozdrawiam :)

Gość gość
No im szybciej człowiek się za to zabierze to tym lepiej, mnie w trakcie zwiększonej aktywności fizycznej wraz z rozrostem tkanki mięsniowej zaczęły się na pupie i ramionach pojawiać rozstępy. Tutaj na początku kremiki pomagały bo delikatnie wybielały jednak po czasie rozstępy pojaśniały i kremy przestały mieć rację bytu. Ja jak na razie jestem po dwóch zabiegach usuwania blizn jak ja to nazywam i zaczynam być zadowolona, podobnie jak poprzedniczka odczuwałam takie fajne "mrowienie" pod skórą, co prawda tam gdzie skóra cieńsza odczuwałam minimalnie większy ból aczkolwiek nie tak mocny na jaki wcześniej liczyłam. Jeśli o mnie chodzi to usuwam rozstępy w Centrum Beauty w Łodzi - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość arciuch
Ja chodziłam na laserowe usuwanie rozstępów do Vici Clinic. Jestem bardzo zadowolona. Po trzech zabiegach rozstępy się znacznie zmniejszyły. Polecam.

Gość 7lena7
Sama walczyłam z rozstępami i żadne kremy nic mi nie dawały. W końcu tak jak Ty zdecydowałam się na zabieg laserowego usuwania rozstępów w Vici Clinic w Krakowie. Jestem obecnie po dwóch zabiegach i widać znaczną poprawę. Warto poczytać o tym rozwiązaniu.

Gość gość
Precz z reklamami! Pieniadze wyrzucone w bloto, rozstepy zrobia sie biale nawet jak niczym nie beda smarowane!

Gość Olszewska
Rozstępy to zmora wielu kobiet - pojawiają się nie tylko po ciąży. Sama walczyłam i żadne kremy nic mi nie dawały. Zdecydowałam się na zabieg laserowego usuwania rozstępów w Vici Clinic w Krakowie. Jestem obecnie po dwóch zabiegach i widać znaczną poprawę. Warto poczytać o tym rozwiązaniu.