Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum4

Polecane posty

I znowu argumencików zabrakło? Prymityw w zamian posługuje się atakami osobistymi, personalnymi..:D:D

Gość gaajowy
oj shatyn, czyżbys się stał pisorem? tyle wrzasku o "zamachu na demorację" a ty twierdzisz że "zmian nie ma żadnych"? x x Pisałem jedynie o prawie do demonstracji. Tylko i wyłącznie. I znowu manipulacja ci się nie udała... Xxx pewnie. Dopisz jeszcze że rząd platformy pilnował by te demonstracje były z pompą a nie tam parę osób. Jak była garstka ludzi to swoich farbowanych lisów ups. Demonstrantów dokładali żeby było co w telewizji pokazać.

Gość gość
na stwierdzenie że "poprawiła się demokracja" stwierdziłeś że to nieprawda bo "nic się nie zmieniło". to jest oczywistym zaprzeczeniem ostatniej histerii jakoby pis dokonał "zamachu na demokrację" przez przegranych politykow skaczacych wokół tzw komitetu OBRONY DEMOKRACJI i świadczy o tym że w tę propagandę nie wierzą nawet ci którzy ją uprawiają i czasami wymsknie im się jakieś zdanie w którym to przyznają. x tak jak właśnie wymsknęło się tobie. taka "freudowska" pomyłka z której się teraz miernoto postkomunistyczna próbujesz wycofać. ale jak jest to widać, słychać i czuć.

Gość gość
Oni tak maja. Zawsze po wyjściu na idiotę usiłują obrazić rozmówcę. Nie są w stanie wyjść poza ten schemat.

na stwierdzenie że "poprawiła się demokracja" stwierdziłeś że to nieprawda bo "nic się nie zmieniło".xxAle stwierdzenie o poprawie demokracji było w kontekście (sprawdź w necie co to znaczy) prawa do demonstracji.

to jest oczywistym zaprzeczeniem ostatniej histerii jakoby pis dokonał "zamachu na demokrację" xxO ataku na demokracje mówi się w kontekście zmian w TK, łamaniu Konstytucji przez rząd i prezydenta, wprowadzeniu nowej ustawy policyjnej (inwigilicja).

gość dziś Dobrze,że teraz można organizować protesty.Moim zdaniem poprawiła się demokracja.xxTAk wygląda post o którym mowa.Wyraźnie widać, że głównym tematem jest demonstracja i w tym kontekście jest zdanie o demokracji.I znowu ci nie wyszło bido...:D

Gość gość
Może ty z 11.27 i shatyn polećcie na skarge do eurokłchozu że w kraju sie z waszymi wypocinami nie zgadzają.Ten niemiecki alkoholik bez matury na pewno was z chęcią wysłucha poklepie po pleckach zorganizuje stosowną szopkę jak w kraju jesteście dyskryminowani :D

Gość gość
no ta, ja tu będę sprawdzał a pan mi wlizie przez ten czas!!! ledikimacja!! https://www.youtube.com/watch?v=LqvV5patrAo x a serio mówiąc to naprawdę nie muszę nic sprawdzać. w oczywisty sposób (oczywiście wbrew intencjom) przyznałeś że żadnego problemu z demokracją nie ma.

A to wczesniejsze posty (poprzedzają post o którym mowa) i wyraźnie w nich widac temat poruszany.xgość dziś Ale wystarczy obejrzeć relacje z tych demonstracji .Tam w zdecydowanej większość są starsi ludzie.To widaćxBruno Shatyn dziś gość dziś Ale wystarczy obejrzeć relacje z tych demonstracji .Tam w zdecydowanej większość są starsi ludzie.To widaćxxNA paru demonstracjach KOD-u byłem i robiłem zdjęcia. Ludzi w podeszłym wieku było bardzo mało.

a serio mówiąc to naprawdę nie muszę nic sprawdzać. w oczywisty sposób (oczywiście wbrew intencjom) przyznałeś że żadnego problemu z demokracją nie ma.xxW kontekście demonstracji na razie nie ma.

gość dziś Może ty z 11.27 i shatyn polećcie na skarge do eurokłchozu że w kraju sie z waszymi wypocinami nie zgadzają.xxZobaczymy co powie Komisja Wenecka...

Gość gość
Na pewno teraz Polska demokracja ma się lepiej niż demokracja niemiecka

gość dziś Na pewno teraz Polska demokracja ma się lepiej niż demokracja niemieckaxxZależy. Jeśli chodzi o wolności obywatelskie to niemiecka demokracja jest o niebo lepsza.

Gość gość
Co powie to powie.W naszym kraju sami stanowimy prawo.

Gość gość
To czemu byli sędziowie niemieckiego TK zarzucają Makreli łamanie konstytucji ?

gość dziś Co powie to powie.W naszym kraju sami stanowimy prawo.xxKomisja nie jest od tego. Ona ocenia stanowione prawo.Poza tym należymy do Unii, NATO i musieliśmy sie zgodzić na to, żeby ograniczyć nasza niezależność w tym względzie (i nie tylko w tym).

gość dziś To czemu byli sędziowie niemieckiego TK zarzucają Makreli łamanie konstytucji ?xxNie wiem. Ich sie zapytaj a nie mnie.

Gość gość
"NA paru demonstracjach KOD-u byłem i robiłem zdjęcia. Ludzi w podeszłym wieku było bardzo mało. " x ta, wszyscy widzieli zdjęcia ten "młodzieży" po pięćdziesiątce :D

Gość gość
Te dziadki i babcie protestuja przeciwko "inwiligacji "Internetu a nie wiedzą nawet co to Google ☺

Gość gość
a ja mam takie info o "młodzieży" w KODzie: http://natemat.pl/170323,narzekamy-na-to-ze-mlodzi-ludzie-nie-chca-chodzic-na-demonstracje-kod-u-ale-czy-wina-lezy-po-ich-stronie

Gość gość
Idz Shatyn w cholerę tylko uwazaj bo może cie śledzić Macierewicz

Gość gość
portal natemat: "Średnia wieku na demonstracjach KOD może niepokoić. " :D ciekawe czy fakt że na kolejne demonstracje KODu przychodziło coraz mniej ludzi wynikał z tego że po prostu wymierali z tygodnia na tydzień albo po paru godzinach na mrozie lądowali w szpitalu.

No to jak nikt nic do mnie nie ma, znikam na czas jakiś.Dziękuję za ostrzeżenie ale teraz mogą mnie śledzić namierzając mój tel.kom...

Gość gość
"Piotr Pacewicz na łamach "Newsweeka" oburzał się niedawno na młodych ludzi za ich brak aktywności. Pytał, czy im za to nie wstyd. Podczas jednej z demonstracji przeliczył protestujących według ich wieku i wyszło mu, że ok. 62-70 proc. maszerujących ludzi należy zaliczyć do pokolenia 50+. " x oto młodzież z kodu. ale tego shatyn nie zauważył, był na demonstracjach i wyszło mu że "większość to młodzi ludzie" :D to jajcarz :D