Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum4

Polecane posty

Gość gość
" Ale Kaczyńśki mówił z kolei o Zomo a ostatnio o sortach itd. Bredziński z kolei obraża ludzi manifestujących z KOD . JEdni drugich warci ( powiedzonko Kukiza które akurat jest trafne)" x nie, nie są "jedni drugich wartci" bo słowa o zomo powiedział kaczyński w roku 2006, po ponad roku znoszenia kierowanych w jego i jego wyborców najbardziej chamskich i wulgarnych wyzwisk, ciągłego porównywania go do faszystów, hitIera itd przez "gwiazdy III rp", publicystów, dziennikarzy, polityków. każdego cierpliwość kiedyś się kończy. ja doskonale pamiętam ten wybuch nienawiści we wszelkich mediach jaki miał miejsce w roku 2005. co ciekawe ja wtedy głosowałem na tuska (w drugiej turze) i cieszyłem się później że nie wygrał bo rządy kaczyńskiego zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie a poziom niegodziwości i agresji przegranej strony był wręcz nie do pojęcia dla mnie. dlatego teraz głosowałem na pis.

Gość fala hejtu
Widzę żę tutaj niektórzy na prawdę nie rozumieją pewnych spraw. To że przytoczyłem przykład myrka ma się nijak do kwestii dotyczących prezesa. Gdzie tutaj zakłamanie ? Czy ja gdzieś poparłem brzydkie określenia dla prezesa? Zacytuj taki post. Tylko że takiego nie ma. Jako jeden z nielicznych narzekałem na to że ś.p Lecha Kaczyńskiego lżono medialnie ( a potem prezydenta Komorowskiego). O co więc chodzi ? Chyba o to że emocje u ciebie biorą górę nad rozumem. U mnie nie ma zakłamania czego dowodem są moje szczere do bólu posty co sądzę o PO i innych partiach. Ty natomiast albo jesteś rzeczywiście opłacany albo...głupi skoro widzisz jakieś zakłamanie u mnie. Bulwersuje mnie zarówno wypowiedź myrevina jak i każda inna dotyczące kogokolwiek łamiąca pewne zasady. Albo to zrozumiesz albo będziesz dalej bełkotał . Jeśli mowa o zakłamaniu , hipokryzji itd. to chyba raczej na twoim przykładzie można ją wykazać. Pięknie kotka ogonkiem odwracasz. EOT :-P

I napisałem wyraźnie że PO chętnie w wojenkę i dzielenie polaków wchodziło. Więc jestem obiektywny. Nigdzie też nie poprałem brzydkich wypowiedzi pod adresem PIS. Zwyczajnie ostatnio bardziej mnie zbulwersowała inna wypowiedź jaką przytoczyłem. A ty weź coś na uspokojenie albo zajmij się innym forum bo tutaj już jesteś zdemaskowany jeśli nie jako opłacany troll to przynajmniej jako osoba nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem. i EOT po raz drugi. i znikam

a już najzabawniejsze jestr to że rzucić gawiedzi trochę tekstów o otulinie itd. i już jest "akcja-reakcja" urocze:D

Gość gość
ja nie wiem czy "ty widziałeś czy nie widziałeś" nie sposób żebym wiedział jak wypowiadasz się o "chamstwie myrka" a o chamstwie shatyna jakoś nie napisałeś. dlatego napisałe o twojej hipokryzji. hipokrytą jest każdy kto zarzuca pisowi chamstwo. bo takie chamstwo i taka agresja z jaką musiał się zmierzyć pis i kaczyńsk, włączeni zresztą z dokonanym na fali tej agresji i nienawiści zabójstwem w łodzi to nie spotkało nikogo. więc to że komuś z "pisowców" czasami puszczają nerwy jest absolutnie normalne i zrozumiałe. ja wielokrotnie słyszałem jak to różni ludzie "nienawidzą kaczyńskiego" i dlatego na pis nie zagłosują choć w wielu sprawach się z nimi zgadzają. wzbudzanie nienawiści do kaczyńskiego i pisu to jest po prostu wasza strategia i każdy z tych shatynów, neumanów i innych którzy się tą strategią posługilwali, którzy "odczłowieczali" kaczyńskiego i "pisiorów" ma na rękach krew marka rosiaka. bo ich pogarda, ta nienawiść którą wzbudzali doprowadziła do zbrodni.

Gość gość
"I napisałem wyraźnie że PO chętnie w wojenkę i dzielenie polaków wchodziło. Więc jestem obiektywny. " x nie, nie jesteś. jesteś klasycznym platformainym propagandzistą który jak donald tusk - zaczyna swoje wystąpienia od mówienia o "mocherowej koalicji" a potem narzeka na "język debaty publicznej w polsce i mówi że "będzie namawiał kolegów aby nie posługiwali się językiem naszych przeciwników". PO nie "wchodziło" w "dzielenie polaków" tylko właśnie tę wojnę i to dzielenie rozpoczęła i świadomie kontynuowała. odpowiedzi pisu na to są nieliczne i używane po miesiacach cierpliwego słuchania wyzwisk. oczywiście przy sprzyjających PO mediach każda wypowiedź "pisuarów" (np wybuczenie tuska czy komorowskiego przez tłum) była publicznie potępiana jako "skandaliczna" i "dzieląca polaków" a wyzwiska jakie musieli znosić "pisuary" (np sekta smoleńska) były wyciszane i traktowane jako uprawniona krytyka.

Gość gość
np pan "gaz musztardowy" pisze o kaczyńskim w pogardliwy sposob per "jarek" a o joachimie brudzińskim per "bredziński". x to jest ewidenta pogarda i jakoś nie widzę twojego świetego oburzenia na ten fakt. co więcej, pisząc w ten sposób pan gaz musztardowy kreuje się tu na gołąbka niosącego gałązkę oliwną i twierdzi że "jedni są drugich warci". tak się przyzwyczailiście do lżenia tego pisu że pogarda wobec "pisiorów" wydaje wam się czymś tak naturalnym jak fakt że kraśko musi być w telewizji i zmiana tego stanu sprawia na was wrażenie że świat się wam wali na głowę.

Gość gość
gość dziś ja nie wiem czy "ty widziałeś czy nie widziałeś" nie sposób żebym wiedział jak wypowiadasz się o "chamstwie myrka" a o chamstwie shatyna jakoś nie napisałeś. X Daj przykłady tego chamstwa to pogadamy bo tak nie ma o czym.

Gość gość
jak brudziński bredzi to jest bredziński. czy to nie jest jasne?

Gość gość
Przykłady na chamstwo Shatyna rzecz jasna.

Gość gość
a pisałeś o chamstwie shatyna? a może chcesz mi powiedzieć że to kulturalny dyskutant odnoszący się do oponentów z szacunkiem i żadnego chamstwa u niego doszukać się nie potrafiłeś? x no to po co ja mam teraz przeszukiwać wątek i ci "przykłady" podawać? zmieni to coś?

Gość gość
Zmieni bo wg mnie kłamiesz. Shatyn wg mnie nie jest chamski co widac po jego postach.

Gość gość
a może chcesz mi powiedzieć że to kulturalny dyskutant odnoszący się do oponentów z szacunkiem i żadnego chamstwa u niego doszukać się nie potrafiłeś? X Tak. Shatyn jest taki. Nigdy nie potraktował ostro kogoś kto odnosił się do niego z kulturą.

Gość gość
"jak brudziński bredzi to jest bredziński. czy to nie jest jasne?" x a jak ktoś wyleciał a resortowej d**y to jest z resortowej d**y. tak samo jasne. a jednak to cię strasznie oburzyło że aż z innego wątku to przywlokłeś jako przykład "strasznego chamstwa". x a może ciebie faktycznie gdzieś wychowano w slumsach czy innej patologii gdzie ci nie powiedzieli że obrzucanie inwektywami i przekręcanie nazwisk to najgorsze prostactwo.

Gość gość
"Zmieni bo wg mnie kłamiesz. Shatyn wg mnie nie jest chamski co widac po jego postach. " x po jego postach to widać tylko tyle że to najbardziej prostackie bydle jakie można sobie wyobrazić. no ale sądząc po twoich postach jesteś dokładnie taki sam.

Gość gość
i ty piszesz o obrzucaniu inwektywami z oburzeniem? haha

Gość gość
"Tak. Shatyn jest taki. Nigdy nie potraktował ostro kogoś kto odnosił się do niego z kulturą." x każdy jego wpis o pisie czy kaczyńskim jest pełen prostackich obelg, ty chyba czytać nie umiesz. o kulturze świadczy nie to jak wyrażamy się o ludziach których lubimy i się z nimi zgadzamy tylko właśnie o tych z którymi się nie zgadzamy i z którymi nam nie po drodze. a każdy tekst shatyna świadczy o tym że jest takim chamem i prostakiem że gorszego ze święcą szukać.

Gość gość
Piszesz, że Shatyn to prostackie bydle, cham, komuch, itp ale nie potrafisz podać powodu do oceny czyli po prostu pomawiasz Shatyna. A inwektywy rzucane na niego (i mnie) bardziej pasują do Ciebie niz do nas.

Gość gość
Chyba jesteś ten słynny omamista:D Bo Twoje inwektywy nie mają uzasadnienia w rzeczywistości, w realiach.

Gość gość
ty właśnie jesteś jednym z tych prostaków którzy piszą o kaczyńskim per "jarkacz" i wciąż uważają taki tekst za spełniający standardy dobrego wychowania. na taką prymitywną swołocz to słów nie ma.

Gość gość
ups znowu blokada

Gość gość
każdy jego wpis o pisie czy kaczyńskim jest pełen prostackich obelg, ty chyba czytać nie umiesz. X to nie są obelgi tylko prawda o Twoich guru. az że bolesna prawda? cóż. takich masz guru.

Gość gość
potwierdzeniem moich słów i ocen jest fakt, że nie potrafisz przytoczyć żadnego postu Shatyna spełniającego to o czym napisałeś.

Gość gość
"i ty piszesz o obrzucaniu inwektywami z oburzeniem? haha " x oczywiście ze tak. o każdym tusku, sikorskim czy jakimkolwiek innym uczestniku życia publicznego o którym wspominam (nawet niesiołowskim) piszę używając ich nazwisk a nie jakichś prostackich przezwisk czy obelg. to samo o wyborcach PO, nowoczesnej czy kogokolwiek innego z kim nie dyskutuję tutaj i kto nie może się bronić. no ale jak widzę chamskie wypowiedzi jakichś prostaków to nazywam ich tak jak na to zasługują. bo jak wiadomo "pogłaszcz chama to cię kopnie, kopnij chama to cię pogłaszcze", z chamstwem inaczej nie można bo chamstwo dobre wychowanie odbiera jako słabość.

Gość gość
"i ty piszesz o obrzucaniu inwektywami z oburzeniem? haha " x nie nie potrafię tylko nie widzę sensu. skoro ty nie widzisz chamstwa w przekręcaniu nazwisk to widocznie wychowano cię na prostackie bydle i chamstwo w stosunku do tych których nie lubisz nie robi na tobie wrażenia. po co mam grzebać teraz po wątku i szukać przykładów a potem jeszcze cię przekonywać że to faktycznie chamstwo jest.

Gość gość
dlatego, że to nie jest chamstwo tylko smutna prawda o Twoich guru. wiesz o tym, że kłamiesz i tak naprawdę nie ma żadnego chamstwa w moich postach czy Shatyna dlatego nie potrafisz ich przywołac jako poparcia dla własnych słów..

Gość gość
przekręcanie czyjegoś nazwiska to nie jest żadna "prawda", obrzucanie obelgami i wyszukiwanie podobieństw do zbrodniarzy też nie. no ale to trzeba reprezentować pewien poziom a takie bydle prostackie jak ty tego nigdy nie pojmie.

Gość gość
Brudziński bredzi a więc "bredziński" jak najbardziej mu się należy. Nie pozdrawiam.

Gość gość
Chciałbym zauważyć pewien fakt. Nikt inny jak pan Brudziński stosuje mowę nienawiści i dzielenia Polaków. Nie trudno więc się dziwić że wobec niego niektórzy używają mocnych słów. Nawet przekręcając nazwisko . Można to uznać za swoisty kabaret. Bo rzeczywiście na taki kabaret ten pan zasługuje.

Gość gość
A zakłamaniem największym jest to że nie widzi się podłych słów Brudzińskiego czy innego pisowca tylko ludziom na forum wytyka się przekręcanie nazwiska. W kontekście kabaretowego potraktowania tego posła jest to jak najbardziej na miejscu i ma swój sens.