Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam upodlona kochanko przez żonatego? Żyjesz?

Polecane posty

Gość gość

Pamiętacie jak pannica pisala do żonatego oferując mu za przysluge dwie nagrody: cos materialnego i cos w naturze? A on wybral "cos materialnego"? hahhaha Jak myslicie zabiła sie? :) Nie wszyscy żonaci to k***y:)

Gość Marek Wroński
Jestem mężczyzną i z mojej perspektywy odpiszę. Mieć żonę i w dodatku zaczepiać inną w necie, żeby dać tej żonie jakąś satysfakcję, to chore. Sądzę, że oboje jesteście patologią. Nie rozumiem po co wam takie doznania, że kogoś poniżacie, i w dodatku nie widzicie własnych błędów. Nie wystarczacie sobie? Co to w ogóle wam daje ?

Gość gość
I dobrze jej tak. Kto to widzial takie rzeczy pisac żonatemu. Niech ryczy i kwiczy a zniej całe biuro. Niech mu cos kupi za przysluge a on ją laskawie dotnie palcem. haha

Gość gość
Tak powinna byc upodlona każda, ktora bierze sie za żonatego.

Gość gość
Tak powinna byc upodlona każda, ktora bierze sie za żonatego.

Gość Marek Wroński
Jednak nie myliłem się. Jesteście siebie warc****atologiczna hołoto.

Gość gość
Jeżeli dobrze pamietam oferowala mu :dotykanie siebie , bycie na jego zawołanie. Zonaty to olał i wybrał cos materialnego, co idzie z tym,ze ma głeboko w d***e jej usługi i po czyms takim powinna nawet zwolnic sie z pracy. Brawa dla żonatego :)

Gość gośćt
A ja mam żonatego kochanka od prawie 3 lat i dobrze nam razem. Jego zona się nie interesuje.

Gość gośćt
A ja mam żonatego kochanka od prawie 3 lat i dobrze nam razem. Jego zona się nie interesuje.

Gość gość
Dziewczyno albo jesteś bardzo chora albo to tylko prowokacja. Mam wielką nadzieję, że to drugie. Anyway...Opanuj podstawy gramatyki ojczystego języka, ze szczególnym uwzględnieniem szyku zdania.

Gość gość
Marek, masz racje piszac, ze to patologia. Jezeli to nie jest prowo - to i on i ona dobrali sie w korcu maku :)

Gość gość
Dziewczyno ile jeszcze będziesz zakładać te kretyńskie tematy i sama sobie odpisywać? Nie wiem czy taka chora jestes czy tak Ci sie nudzi i to wymyślasz, ale przestań. Zamiast tego opanuj gramatykę ojczystego języka. Masz problemy szczególnie z szykiem zdania.

Gość gość
To nie jest prowokacja. Jestem ciekawa jak czuje sie ta jeb kochanica, tak samo podle jak żony, ktore sa zdradzane.

Gość gość
i dobrze jej tak.

Gość gość
Z punktu widzenia faceta: Miec do wyboru upominek albo kobiete na zawołanie, (nawet jak to tylko zabawa) i wybrac cos materialnego. Ciezko mi uwierzyć,że on wybrał coś materialnego:)

Gość gość
Tak wybrał bo widać ma zasady.

Gość gość
1. żeby być czyjąś kochanką to trzeba z tą osobą mieć sex a tu jak czytam seksu nie było. Temat dotyczy kochanki żonatego, który jej nie chciał, więc kochanką nie była 2. "zaczepiać inną w necie, żeby dać tej żonie jakąś satysfakcję" ,nie bardzo wiem o kim Wroński piszesz? 3. Z jakiego powodu uważacie że kochanka jest upodlona? 4. Mam wrażenie że to z wami jest coś nie teges

Gość gość
Fantazje zdradzonej kobiety! Jezeli to pisanie Tobie pomaga to pisz i zakladaj nowe tematy. Dlaczego jest w Tobie tyle nienawisci do kobiety, ktora Twoj odrzucil? To nie ma sensu. Odrzucil wiec nie ma problemu :) A Ty z uporem maniaka o tym piszesz.

Gość gość
:D:D:D niezła jazda

Gość gość
Tak autorko masz rację to kobiet wina ze sie biora za zonategio a zinatyvmezczyzna jest ofiarą ueiefziona. I stwierdzam ze trzeba mu wybaczyć to bo on jest ofiarą. I to wina rownouorawnien kobiet. Przez to kochanki są wszędzie i chodzą modnie ubrane a to kusi zonategi faceta. Jak nie było walki o prawa kobiet i feminizmu. Kochanek nie było. Poczytajcie o tym w necie. To kobieta kusi faceta. Tak jak Ewa Adama w raju. Kobieta to zło. Mówię to jako katiliczka. I to prawda.

Gość gość
ja sypiam z żonatym od roku, nic do niego nie czuję, jest fajny w łóżku i tyle, to nie ja przysięgałam żonie tylko on. Też kiedyś byłam zdradzona, tej kobiety po prostu nie lubię ale za co nienawidzić przecież ona go nie zmusiła, jest szują i sam poszedł do niej. Sama nigdy bym nie zdradziła.

Gość gość
Upodlił bo sama mu sie nadstawiała. Czytałam cały poprzedni wątek. Cos bylo miedzy nimi ale po pewnym czasie od przejrzał na oczy. Ona sie nie poddawała i grała z nim w gre . Cos dla niej w pracy zrobil i miał dostac nagrode. Miał do wyboru i nie wybrał tej której chciała:) Facet nie mial ochoty jej dotykac, ani miec jej na zawołanie. To sie nazywa UPODLENIE

Gość gość
niech wierzy w co chce wierzyć skoro łatwiej jej wybaczyć zdrady faceta to niech pluje jadem

Gość gość
Oj marzycielko piszaca sama z soba :)

Gość gość
zadna nie ciagnie faceta sznurem za soba. Chcial zdradzic i zdradzil, to nie kobieta przysiegala

Gość gość sisi
Istotnie jakaś chora osoba zakłada te prowokacje .Powody są różne 1,albo jest to zazdrosny odrzucony facet.2.albo jest to kobieta która chce wrobić w coś niewinną kobiete tylko po to żeby zniszczyć jej opinię i odbić jej męża na którwgo pewniw leci 3.albo nieszczesliwa kobieta ktora msci sie na drugiej kobiecie bo widzi ze jej luby zakochał sie w tej drugiej platonicznie.4.albo jest to żona ktora zakochała sie w innym i teraz wrabia inną kobiete w jakies g****o żeby uwolnic sie od męża a tym samym zwalic całą winę na niego i jego(przez nią)wymyśloną rzekomą kochankę.Autorko istotnie ktos Ci juz wyzej napisał -nie było sexu nie ma koxhanki.

Gość gość
ja tu też swoją opinię wyraziłam to chyba sama ze sobą nei pisze

Gość gość
oWSZEM.Jestem zdradzoną żoną i bardzo ale to bardzo chcialabym aby ta lafirynda popadla w depresje i sie zabila. Prawie jak ja kiedys Jakim bezczelem trzeba byc zeby proponowac nagrody żonatemu chłopu? Bije mu brawo. Wszyscy nagle bronią tej dziewczyny. Chociaz ja na jego miejscu odpisalabym "Spadaj d***** ja mam żone "

Gość gość
a chuj ta kochanke obchodzi jakas obca baba, maz powinien powiedziec nie i nie ma problemu. To chyba on zdradza, nie rozumiem, wieszanie psow na kochance a maz po prostu zly...

Gość gość
Jakby która z was przyłapała takie smsy pisane do męża przez obca babke to tez byscie sie wkurzyły.