Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfred Gąbka

laska usunela moje dziecko bez mojej wiedzy

Polecane posty

Gość gość
Usunąć to można pieprzyk laserowo. Ona to dziecko ZAMORDOWAŁA. Po chuj bawić się w takie durne eufemizmy? To nie zmienia faktu, że niewinne maleństwo przez decyzję głupiej k***y zostało na siłę wyciągnięcie z macicy, okaleczone i wyrzucone do śmietnika. Nie wyobrażam sobie, jaki to może być potworny ból, takie rozrywanie na strzępy na żywca :( :( :( A ona to zrobiła Twojemu dziecku!

Gość Alfred Gąbka
"Usunąć to można pieprzyk laserowo. Ona to dziecko ZAMORDOWAŁA. To nie zmienia faktu, że niewinne maleństwo przez decyzję głupiej k***y zostało na siłę wyciągnięcie z macicy, okaleczone i wyrzucone do śmietnika. A ona to zrobiła Twojemu dziecku!" X masz racje..

Gość gość
Laska pewnie doopczyła sie ze wszystkimi dookoła :o Az ją mąż w tyłek kopnął. Ależ super kobiete sobie znalazłeś, aż tylko czekać kiedy jakaś starszą osobę dobije, bo jej zdaniem to nie bedzie morderstwo tylko eutanazja :o :o :o Na wszelki wypadek trzymaj to puste, mordercze k****iszcze z daleka od swoich babć i dziadków :o

Gość gość
usunela ciaze? musiała mieć jakieś powody, podejrzewam ze być może puszczała się raz z tobą, raz z mężem i sama nie wiedziała z kim zaszła w ta ciążę ,lub się pokłóciliście niewiadomo o co i poszła i usunęła, musisz ja delikatnie nie krytykując zapytać kogo było dziecko i dlaczego to zrobiła?

Gość gość
według mnie za mocno jej ufasz, a ona ci ufa? nie, bo gdyby ci ufała to by bez twojej wiedzy się niewyskrobala, coś oszukuje i ciebie i męża, a ty w niej zakochany, a ona d**y rozdaje na prawo i lewo tak podejrzewam, to gdyby cie kochała to by ci o wszystkim mówiła,o skrobance i planach ze chce usunąć to dziecko, widocznie niema zaufania do ciebie no chyba ze się naćpałeś, to tego co ja tu pisze nie zrozumiesz

Gość gość
P********ie po szopenie. Usunąć dziekco można np. w Krakowie za jakieś 3k czy w innych większyc maistach. po co miałaby aż do Wiednia jechać? :D Szukasz dziury w całym. Mogła faktycznie poronić, albo ma problemy z zajściem bo skoro miała męża to na pewno nie zawsze się zabezpieczali i takie przypakdi mogły się zdarzyć. Ja sama poroniłam w grudniu 2014. Nie powiem. Było mi to na rękę bo mój partner to typ obrażonego dziecko i chociaż by mnie nie zostawił to nie dałabym psychicznie uczyć wszystkiego 2 dzieci (jedno dorosle, a drugie mniejsze xD)

Gość gość
ja nie jestem lepsza ale tez usunęłam w 4 tygodniu ,natomiast powiedziałam partnerowi ze chce usunąć ta ciąże , bo wiedziałam ze to jego dziecko ,nieuchronil mnie przed tym, bo widocznie mnie niekochal, zresztą dziś policja kryminalna go szuka a ja byłabym w 5 miesiącu w ciazy