Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
coś w tym jest że dzisiaj o dobrego faceta musimy się same postarać

Gość gość
bo jesteście głupie c**y dajecie d**y co miesiąc nowemu a potem macie problem ze znalezeniem wartościowego! Same jestescie sobie winne glupie szmaty

Gość gość
taka jest prawda:D

Gość gość
Wyjdedź z POLSKI to spotkasz wartościowych facetów tu nie ma wartościowych facetów

Gość gość
coś w tym jest że dzisiaj o dobrego faceta musimy się same postarać A jaki to jest ten dobry facet? bo jesli to jest typ zbyt niesmialy zeby sie do mnie odezwac albo jesli sie takiemu nie podobam to po co mam sie mu narzucac? Nie lubie badboyow, nie puszczam sie, umiem o siebie zadbac, mam swoje zainteresowania, nie jestem pusta dziunią.

Gość gość
wartościowi sobie znajdą sami wartościowe kobiety na swoim poziomie, może taka jesteś, jeśli nie to się musisz sama starać inaczej możesz zbierać tych co do tej pory recydyiwistów i idiotów jak sama napisałaś

Gość gość
znasz takie powiedzenie "ciągnie swój do swego?" skoro spotykasz samych idiotów i tylko z nimi się zadajesz to się zacznij zastanawiać kim jesteś :)

Gość gość
14:38 jakich recydywistow jak dotad? :p Ja jeszcze nie mialam faceta. Boze, ale tu ludzie sa przemadrzali spadam stad :D

Gość gość
do gosc 22;o2 ja byle co niebede brała, nie jestem glownem, znam swoje wartości, z byle kim nie pójdę nawet do łózka, a te kobiety co są z patologia i 4 zmiana, widocznie maja zaniżone poczucie własnej wartości, ze chcą być bite i poniżane, nie będę z kimś z 4 zmiany ,tylko po to żebym nie czuła się samotna, a dobrego egzemplarzu jest mało, wiec wole zostać sama z własnego wyboru, bo nie ma w czym wybierać i nie zamierzam być desperatka, jak wiele kobiet z powodu takiego ze nie mam faceta ,proste jak barszcz, są ładne kobiety i są same i co z tego, a na sile się nie szuka faceta, bo to nie grzyby w lesie i prędzej czy później taki związek się rozpadnie

Gość gość
Nie szukam ideału. Nie mam też zamiaru na siłe szukac i sie starać bo sądzę ze to facet powinien się starac. Jeszcze nie widziałam szczęśliwych par gdzie to kobieta by sie starała i biegała za facetem. Myślę że wartościowi faceci również nie chcą byc z pierwszą lepszą więc nie wszyscy są zajęci.

Gość gość
Ostatnio spotkałam porządnego chłopaka w autobusie. Nawet chce do niego zagadać ale się trochę wstydzę i chyba on jest młodszy ode mnie wiec też przypał. Jedzie autobusem i gdy mijamy kościół to się żegna tz robi znak krzyża i zawsze przepuszcza mnie w drzwiach kiedy wychodzę z autobusu mimo ze jestem na tyle daleko ze zdążyłby wyjść pierwszy. Poza tym studiuje na tym samym wydziale co ja.... kurde moze sie odważę zagadac w koncu.

Gość gość
Źle szukasz. Przejdź się do jakiś ciekawszych miejsc, może jakiś teatr, kółko artystyczne, lub naukowe. Na dyskotekach raczej nie znajdziesz nikogo ciekawego.

Gość gość
A znowu w takich miejscach jak teatr, koła naukowe to spotkam albo kogoś z zespołem aspergera albo jakichś snobów....

Gość gość
No to nie ma dla ciebie ratunku. Widać, ze tak naprawdę nie chcesz mieć normalnego faceta, wrażliwca, oczytanego, piszącego np wiersze, czy interesującego się np historią, filozofią, światem, a badboya z dyskoteki.

Gość gość
Ankieta uzupelniona :-). Dziwne pytania

Gość gość
Lepiej umuw się ze mną. Ja bym ci pokazał jaki jest prawdziwy facet bo spotykasz same c***y

Gość gość
Hahaha ciekawe co bys mi pokazal i czemu uwazasz ze spotykam c**y?

Gość gość
a mieli prawko? ja mam, i ogarniam wszystko niedługo kupuje bmw

Gość gość
Co ma prawko i samochod do bycia wartosciowym? Faceci nie osmieszajcie sie

Gość gość
Nieznosze facetów ktorzy chwala sie ile zarabiaja, czym jezdza i mowia ze inni faceci to c**y. Tacy maja niskie poczucie wartosci dlatego musza sie dowartosciowac ponizajac innych. Dodatkowo nie maja do zaoferowania niczego procz pieniedzy i samochodu. Tacy powinni szukac pustakow a nie porzadnych kobiet

Gość gość
ja mam 23 lata i nie mam prawka i jestem traktowany jak nieudacznik wiec prawko o czyms swiadczy

Gość gość
Moze jesteś niezaradny zyciowo? Watpie zeby z powodu prawka uwazano kogos za nieudacznika

Gość SłodkiFlirtUniwersytetv2
Cześć ! Zapraszam wszystkich chętny do dołączenia w szeregi młodych i pięknych. Mowa tutaj o grze Słodki Flirt, a już wkrótce Słodki Flirt Uniwersytet. Specjalnie dla Was przygotowaliśmy Program, dzięki któremu uzyskacie darmowe Punkty Akcji i $ ! xurl.pl/slodki_flirt_poradnik <---- Poradnik Oficjalna strona http://www.slodkiflirt.pl https://www.facebook.com/SlodkiFlirtUniwersytet/ https://www.instagram.com/slodki.flirt.uniwersytet/ Pozdrawiamy! ;)

Gość gość
Chyba juz nie ma wartościowych