Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
Ja trafialam na roznych I troche takich przegranych, I na milych, I na desperatow I na naprawde inteligentnych, dobrych I niesmialych I zaden zaden nie byl taki idealny I porzadny jak opisujecie. Nie ma znaczenia czy ktos jest inteligentny, niesmialy moze sprawiac wrazenie milego, a potem byc ch**em. Szczesliwy zwiazek to przypadek, trzeba szukac I moze sie trafi szczeslliwie. Nie ma reguly, kazdy ma ciemna strone, niesmiali tylko lepiej sie maskuja to wszystko :)

Gość gość
To ze nie ma idealow to wiadomo.

Gość gośćewunia
Dokładnie, to że ktoś jest nieśmiały nie znaczy że np nie stanie się toksycznym partnerem kiedy poczuje się pewnie w związku.

Gość gość
W sumie to wszystko sie dopiero w zwiazku dociera. Jak sie poza kogos wartosciowego to mozna w niego inwestowac czas i wtedy dopiero stwierdzic czy facet jest cos wart

Gość gość
Oczywiscie wybieranie sobie chlopaka pod wzgledem zarobkow jest glupota, ale jesli ten czlowiek jest kompletnie nieodpowiedzialny I nie potrafi zarzadzac pieniedzmi I jest ofiara zyciowa no to watpie, ze ktokolwiek by z.kims takim chcial byc. Ja mysle, ze najwazniejsze to byc z kims kto ma podobne zainteresowania, daje wsparcie, jest dobra osoba dla nas. Najbardziej lacza wspolne pasje, rozmowy, poglady, cele.

Gość gość
Tak. Wlasnie dlatego rozstalam sir z bylym chlopakiem. Mielismy inne cele i zainteresowania :-).

Gość gość
Bierne babsztyle marudzą, że mężczyźni nie latają za nimi jak idioci :)

Gość gośćewunia
18:15 pewnie, przecież to idiotyzm , podejść do kobiety! Randki i miłość są dla idiotów ! Prawdziwi faceci grają na komputerze :-)

Gość gość
gośćewunia dziś Hahahaha brawo :-) Moim zdaniem kazda kobieta powinna byc dla swojego faceta jak ksiezniczka i powinien sie o nia starac i troszczyc. Jesli od poczatku tego nie robi gdy sie nia zaczyna interesowac to pozniej juz lepiej nie bedzie.

Gość gość
Zaraz faceci wyskocza ze nie warto sie starac itp. Wartosciowy facet jak dla mnie by tak nir pomyslal. Jesli od poczatku mu zalezy na dziewczynie bo spodobala mu sie z wygladu i charakteru, sposobu bycia to bedzie sie staral. Jesli tylko chce p******* to tez bedzie sie staral ale w nieco inny sposob.

gośćewunia dziś 18:15 pewnie, przecież to idiotyzm , podejść do kobiety! Randki i miłość są dla idiotów ! Prawdziwi faceci grają na komputerze :) x Dokładnie ! :D A tak na poważnie, tak jak można było już wyżej przeczytać, jeżeli ktoś będzie zainteresowany to znajdzie sposób na rozpoczęcie rozmowy, znajomości.

Gość gość
Dziwne autorka narzeka na facetów których cechy polki przecież uwielbiają . Chamstwo, buractwo, prostactwo, brak wiedzy i inteligencja na poziomie żuka gnojarza takich przecież uwielbiacie , tacy wam imponują takich wybieracie. Co to się nagle stało przybyła aby z marsa?

Gość gośćewunia
Chyba ty, bo jakoś nie zauważyłam aby tak było. Pary tworzą ludzie na podobnym poziomie. Chyba że sam pochodzisz z nizin społecznych albo piszesz na podstawie jednostkowych przypadkow dziewczyn które ci się podobały i odrzuciły na korzyść bucka.

Gość gość
Wiekszosc kobiet szuka wartosciowych facetow

Gość gość
Jest tu pewna zaleznosc. Faceci ktorzy trafili na puste i bezwartosciowe kobiety zaczynaja sami byc bezwartosciowi. Nagle nie wierza w zwiazki, milosc, nie staraja sie, mowia ze laski sa tylko do ********.

Gość gość
Haha, recydywista był najlepszy:) No ale żarty na bok. Nie ma recepty, gdzie znajdziesz wartościowego faceta. To nie jest tak, że każdy koles z dyskoteki to frajer, a jak chcesz intelektualistę, to musisz iść do biblioteki i tam poznasz przyszłego męża;) Na pocieszenie powiem ci jedno: jesteś młoda i masz czas. Plus, pisałaś zdaje się, że w ciągu kilku tygodni spotykałaś się z kilkoma. To w sumie dobrze, że masz takie "wyniki", bo statystycznie powinnaś w końcu trafić na kogoś fajnego! Pozdrawiam cię serdecznie i szczęscia życzę!

Gość gość
Z wieloma sie umawiam ale jaka "jakosc".... wolalabym jednego porzadnego :-)

Gość gość
Autorko, co Ty masz do zaoferowania poza roszczeniami, które od kilku dni prezentujesz? Może odwracasz kota ogonem. To oni z Tobą nie mogli wytrzymać, a że wszystko tłumaczysz słowem kluczowym "wartościowi" to tylko twój punkt widzenia. Na razie nie odczytałem w Tobie niczego interesującego :)

Gość gość
Moim zdaniem dobrze, ze wybrzydzasz. Trafisz w koncu na takiego, ktory ci.sie spodoba :)

Gość gość
Duży plus dla autorki. Nie zadowoli się byli kim, ma wymagania i skoro wygrywa, jest inteligentna. Nie mam powodu wątpić, że wygrywa, bo i pisze poprawnie i widać, że myśli. BRAWO! BTW - gdybym był odrobinę młodszy, zagrałbym z Tobą bez obawy o porażkę ;-)

Gość gość
"Wiekszosc kobiet szuka wartosciowych facetow ". Paradoksalnie to właśnie przez zachowanie kobiet oraz ich sposób bycia takich facetów ubywa.

Gość gość
Same jestescie bierne a potem marudzicie jacy to zli mezczyzni. Albo zaczniecie same zagadywac do wartosciowych mezczyzn albo wiecznie bedziecie marudzily. Manna wam z nieba nie spadnie a i korona z glowy nie spadnie.

Gość gość
Zdaje sobie sprawe ze moje usposobienie i charakter moze sie nie spodobać. Wazne dla mnie zeby pasowalo tenu ktory mi sie spodoba.

Gość gość
Czytajac niektore wypowiedzi w tym temacie jestem w szoku. Zawsze uwazalam ze na tym forum siedza sami degeneraci a tu sensowne wypowiedzi.

Gość gość
I poznałas kogos w weekend?

Gość gość
tak, w piątek kochałam się na dyskotece z super facetem, sobotę spędziliśmy razem a dzisiaj widziałam go jak prowadził mszę.

Gość gość
coś się zepsuło :/

Gość gość
Hehs bawi mnie stwierdzenie ze niesmiali i inteligentni nie chodza na dyskoteki niesmuali moze tak ale inteligentni ? Ocztwiste jest ze idac na dyskoteke nie mysli sie o poznaniu kogos na zwiazek tylko na przygode jednorazowa zazwyczaj faceci sa wcieci po alko i ostatnie o czym mysla to romantyczne poznawanie dziewczyny tylko kombinuja jak ja zaciagnac do wyra przeciez to jest normalne

Gość gość
a kobiety po co chodzą na dyskoteki?

Gość gość
zeby zaliczać