Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość Silene
Słuchajcie, szukać trzeba kogoś ze swojego środowiska. nawet jeśli jest to dla nas ktoś obcy, to jest to np. dobry kolega brata koleżanki itp. Warto też czasem sie rozejrzeć i przyjzrzec czy znajom,y na którego nigdy nie zwracałyśmy uwagi, nie jest wart zainteresowania. Znajomości z kimś zupełnie obcym z dyskoteki czy portalu dobrze nie rokują. Niestety na portalach siedzą na ogół mocno zakompleksieni panowie, a poza tym o osobie z portalu nie wiemy nic. O znajomych znajomych czegoś możemy sie dowiedzieć o osobie z kursu, wyjazdu, pracy też. Mniej wtedy o pomyłkę.

Gość gość
Wszędzie siedzą zakompleksieni panowie. Wszędzie siedzą wartościowi faceci. Nawet na kafeterii można takich znaleźć i takich i takich. Każdy ma inne zdanie, każdy ma inne rady. Ogólnie bez sensu wyznaczać komuś gdzie ma kogoś szukać... Trafiłaś na 3 zakompleksionych? Ok, może czwarty nie jest, dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka? Więcej otwartości umysłu, ludzie.

Gość gość
Widze ze podczas mojej nieobecność temat drgnąl. Ostatnio zajelam sie sesja oraz imprezowaniem po jej zakonczeniu. Poznalam kilka nowych osob ale na stopie kolezenskiej. Dzieki temu moge częściej wychodzic na miasto. Nie mam zamiaru juz szukac. Sam ktos mnie znajdze :-)

Gość gość
Dodam jeszcze ze poznalam przez kolege nowe kolezanki. Szczerze to nie rozumim facetow jak moga sie wiazac z takimi kobietami. Dziewczyny marudzily przez 90% czasu i wszystko im nie pasowalo. Masakra. Po tym widze ze ciekawa i fajna kobiete tez ciezko znalezc.

Gość gość
Facecie sie wiążą z ładnymi a może ty jesteś brzydka?

Gość gość
Wygląd to kwestia gustu. Jednym sie podobam innym nie. Kto powiedział że faceci nie chca sie ze mna wiazac??

Gość gość
przeczytałem cały temat i to niemożliwe, że nie spotkałaś faceta który byłby fajny jeśli jesteś w miarę ładna, a tym bardziej niemożliwe, że nie ma nikogo z kim choć raz nie przegrałaś w jakąś grę. nawet wybitni się czasami pomylą czy czegoś nie wiedzą, więc każdy kiedyś przegrywa. to co piszesz jest niewiarygodne.

Gość gość
autorka jest pewnie ladna skoro sporo facetow bylo nia zainteresowanych w krotkim czasie, tu na kafe wielu boli jak kobieta ma jakies wymagania... ciezko cie zaszufladkowac, przypiac ci etykietke d****** materialistka, boli ich to bo maja kompleksy, jestes wartosciowa osoba i tak trzymaj

Gość gość
gość dziś Bywali tacy którzy nigdy ze mną nie wygrali. Poważnie. Kilka gier i za każdym razem przegrana. Oczywiście zdarzali się tacy co wygrywali ale np na 10 gier ja miałam 7 wygranych. Teraz gram z jednym ktory wygrywa praktycznie zawsze ale to facet z netu (nie wiem czy nie sprawdza odpowiedzi) a poza tym jest 10 lat starszy więc nic dziwnego ze wygrywa. Faceci w okolicach mojego wieku jeśli gramy oko w oko i wiem ze nie sciagaja raczej rzadko wygrywaja. Dodam że ta gra to nie jest wyznacznik inteligencji. Jeśli ktoś troche przegrywa, troche wygrywa ok ale jeśli za każdym razem przegra i nie odpowiada na najbardziej oczywiste pytania to daje do myslenia.

Gość gość
Chyba wiem w czym problem. Faceci się mnie boją. Ostatnio poznałam znajomego znajomego. Zaczęliśmy rozmawiac, tak na ogolne tematy. Facet po godzinie stwierdzil ze jestem dużo bardziej inteligentna od reszty kobiet które z nami siedziały i które on zna. Potem przeszła rozmowa na studia, prace itp. Widziałam jak z każdą minuta on się czuł mniej pewnie. Nie czułby się przy mnie wystarczająco męsko bo w jego mniemaniu ja miałam lepszą prace, lepszą szkołe, znałam odpowiedzi na wiele nurtujących go pytan. Chyba w tym jest problem. Facet był wartościowy ale przy mnie nie czułby sie mesko wiec nawet nie chciał pewnie kontynuowac znajomosci.

Gość gość
Ostatnio w sumie poznałam dość ciekawego i elokwentnego faceta w moim wieku. Znajomość mamy jedynie internetową jednak można wyczuć że ma coś do powiedzenia i raczej głupi nie jest. Problem w tym że poznałam go na kafe. Trochę się obawiam że to może być jakiś podszyw albo któryś z degeneratów siedzących na tym forum. Jak myślicie? Dodam że po składni zdania wnioskuje że jest ok ale sami wiedzie jak to bywa z internetową znajomościa :)

Gość gość
Na kafe jest sporo wartościowych mężczyzn sporo z nich jest prawiczkami

Gość gość
To ze ktos jest prawiczkiem to mi akurat w ogole nie przeszkadza. Lepsze to niz tabun lasek na koncie. Jednak nie oszukujmy sie na kafe siedzi trochę psycholow. Nie wiadomo kto sie trafi

Gość gość
skad dziewczyny jesteście? Ja jestem z "trójkąta " Piotrkowsko-Tomaszowsko-Opoczyńskiego.

Gość gość
18:40 to się zgadza, że pełno tu psycholi :D Ja akurat taki nie jestem ;) PS: Nie polecam poznawania przez internet. Piszę to po swoim doświadczeniu...

Gość gość
A jakie masz doswiadczenia z osobami poznanymi przez internet?

Gość gość
W saunach i na plaży nudystów.

Gość gość
po co szukasz? wszystkie dobre typy z dobrej polki są wybrane ,dawno capniete, a debilizm zawsze pozostaje, bo takiego nikt niechce , dobrego egzemplarzu jest mało i policzyć na palcach, ja już nie szukam bo główna jest duzo, dobrego chłopaka znalez to jak wygrać w totka, masz brata? bo tak to przez jego kolegów mogłabyś poznać kogoś wartościowego.

Gość gość
nie ma już dobrych chłopaków, jak nie znalazłaś do 20 to już nie masz szans, powyżej 22 są sami kretyni nic nie warci nieudacznicy

Gość gość
gość dziś A ty jesteś gównem skoro nie jesteś w związku? Ile to kobiet narzeka w związku i są z jakimiś patolami? To, że ktoś jest w związku czy był nie oznacza z góry, że jest jakiś wartościowszy od tych co nie byli ale przecież jesteś kobietą i ty patrzysz na to inaczej :P

Gość gość
Są, ale ciężko ich znaleźć. Ja poznałam super faceta w wieku 28, był bardzo dojrzałym i zaradnym człowiekiem, nie takim jak ci wszyscy dzisiaj. Ale po kilku miesiącach mnie zostawił, chociaż wiedziałam że może tak być, bo nie dorastałam mu do pięt to spróbowałam szansy w tym związku. Ich jest trudno znaleźć, nie są 'aktywni', nie lansują się, ale też mają wymagania :(

Gość gość
gość dziś Zdziwiłabyś się ilu jest wartościowych mężczyzn i to takich, że tak powiem w nienaruszonym stanie z licznikiem na 0. No ale ty masz już jazdę na mężczyzn bo latałaś za bad boyami i teraz już tobie odwala.

Gość gość
22:08 gdzie ich znaleźć?

Gość gość
Wchodze na kafe a tu ktos moj temat odrzebal. Nie latalam nigdy za bad boyami. Nie podobaja mi sie tacy. Wole grzecznych, ulozonych. Kiedys znajde takiego :-)

Gość gość
gość dziś tylko musisz takich szukać na prawdę i spełnić jego wymagania.

Gość gość
Do tej pory nie znalazłaś?

Gość gość
Nie znalazlam bo tak szczerze to malo szukalam. Po prostu czekam az on mnie znajdzie :-). Jesli facet ma jakies wygórowane wymagania i wymaga zebym sie dla niego zmieniala to bezsensu.

Gość gość
gość dziś Czyli czekasz aż ideał sam przyjdzie i niczego nie będzie wymagał to poszukaj sobie tatusia

Gość gość
to powodzenia zycze :D

Gość gość
to czekaj ci najlepsi niczego szukac nie musza bo sa sami rozchwytywani tobie zostali tylko debile recydywisci i faceci bez perspektyw oni cie znajda zawsze :classic_cool: