Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syryjczycy uciekają z Polski, za biednie tu

Polecane posty

Gość gość

"Ze 160 sprowadzonych do Polski Syryjczyków zostało w naszym kraju jedynie 35 osób - informuje "Rzeczpospolita". " Bardziej wygląda to na migrację ekonomiczną niż przymusową, skoro zdecydowana większość sprowadzonych do Polski osób stąd wyjechała. Dopatrywałbym się też błędów w selekcji osób - komentuje dr hab. Paweł Dąbrowski, przewodniczący Rady ds. Uchodźców przy Premierze." A ja im się nie dziwię. Polacy też emigrują do bogatych krajów a nie do biednych. To normalne że jak emigrujesz to chcesz mieć najlepsze warunki.

Gość gość
Może oni ciągną za tuskiem i zieloną wyspą? :D

Gość gość
Jakbyś miał do wyboru wyjazd do państwa gdzie zarobisz 4000 miesięcznie a do kraju gdzie zarobisz 1000zł miesięcznie to który wybierzesz?

Gość gość
Przecież polska to bogaty kraj przecież w Polsce sie 10 razy więcej zarabia niż w Syrii i polska jest bogata

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu syria jest krajem srednio rozwiniętym taka prawda i Syryjczycy mają za wysokie wymagania nawet w Szwecji i Niemczech narzekają na biedę zły standard mieszkań i że im źle poczytaj sobie w wiadomościach

Gość gość
a chuj im w ich syryjskie d**y

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to

Gość gość
Dodatkowo na zachodzie są duże skupiska muzułmanów dlatego tam wyjeżdżają.Ciągnie ich do swoich.

Gość Sandra mol
Chcę żeby Syryjczycy wyjepali cały polski rząd i wynieśli się do baszira al asada.Chcę żeby Kaczyński zrobił lachę dla Allaha bo mu wisi lacha.

Gość gość
Niema dziwne,w polsce bida bezrobocie i wszy raki grzybice i ślimaki:-P :-D

Gość gość
Oni wola do niemiec czy francji brytanii bo tam sa uwazani za rase panow i moga robic co chca a w Polsce traktowani byli by na rowni z innymi.