Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

W kółko tylko tematy o Mysisysi lub o Namysłowie albo o tym że kafe nazwę zmieniła. Chyba trzeba zmienić dział bo tu się nic nie dzieje.

Gość gość
Paryż to wieś w powiecie namysłowskim niedaleko miasta namysłów namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona odpiszcie

Wczoraj stanęłam w obronie GGGB bo dodawał ciągle te podszywy na nią a mi się to nie podoba i się przez to uwziął na mnie. Zgłosiłam już do moderacji.

Gość gość
Nie wydaje ci sie. Tu siedza same przegrywy i gownojady- gimbazy wiec jak ma nie byc nudno skoro to zbieranina szmatlawych nieukow pozbawionych wszelkich zasad.

Jak widać na kafe nie warto stawać w czyjejś obronie, bo cię zgnoją i wyzwą od najgorszych.

Gość Paryżanka3
Mówiłam że kafe się stoczy na samo dno i zostaną tylko chorzy umysłowo którzy nie chcą współpracować z psychiatrą-mówiłam? No Ja zawsze mam rację i należy mnie słuchać!:)

Gość gość
Paryżanka ty nie jesteś w Paryżu we Francji :D tylko w Paryżu koło miasta namysłów namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Paryżanka to nie kafe bo kafeteria forum zmieniła skrót na KaF i Paryż to popeegerowska wiocha idiotko masz się czym chwalić :D naprawdę

Gość Turkuć
Ludzie którzy mają coś ciekawego do napisania teraz kują do sesji. :)

Do gość 10.36 Racja. A teraz doszły do tego ferie wiec dzieciarnia będzie szaleć na forum.

Strigolica ... inne działy są równie 'ciekawe'. Na posty osób,które faktycznie mają problem i szukają wygadania tudzież pomocy - nie odpowiada prawie nikt,natomiast na idiotyzmy i owszem. To forum zostało zdominowane przez osoby z problemami psychicznymi.

Teraz tu mi będzie spamował o Namysłowie. Myślę że chyba już każdego kafeterianina i każdą kafeteriankę skutecznie zniechęciłeś to tej mieściny.

W sumie masz rację Ołówku. Wszędzie te same osoby i kółka wzajemnej adoracji. A cała reszta... Aż szkoda gadać.

Gość gość
wczesniej nie bylo tu super,ale teraz jest tu totalne bagno.Tu raczej moderacja ma na to wywalke,stad taki tu syf.Koles tu jakis grozi dziewczynom smiercia,obrzuca wulgaryzmami i pisze w ukryciu i ma radoche,ze zablysnal,i co robi moderacja?Nic..:-O

Poziom tego forum zawsze kulał ale teraz już definitywnie upadł i nie może się podnieść. Oby się coś zmieniło bo inaczej nawet ta garstka normalnych osób które tu zostały zwieją w popłochu.

Gość gość
tematy o kupie,doopie,sraniu,pierdo...,o jakiejs oszce,kuzwa masakra:D

Chciałabym zostać mo/derat/orką obiecuję, że zrobiłabym porządek na kafeterii. Wiem, że wcześniej sama głupie tematy pisałam i klęłam, ale chciałabym teraz by tutaj na forum była kultura bez wulgaryzmów.

Wszyscy się nawzajem wyzywają. Aż strach pomyśleć że ci wszyscy ludzie chodzą po ulicach.

Gość gość
Uwielbiam zlizywać krew z tzipy mojej babci

Oj Mysiu płonne nadzieje. Może ci się uda, naprawdę szkoda by było gdy by kafe upadło.

Gość Załamana Grażynka
Strigoica dziś Grzegorz Kaszanka nie chodzi po ulicach, a to głównie ten szczeniak sieje tu zamęt "niszcząc". "jebiąc" i "równając wszystkich z ziemią".:D

Gość gość
Se sram tera a wy

Kiedyś można było porozmawiać fajnie przy kawce,co chwilkę interesujący temat a teraz?Niestety Kafeteria zmieniła się na gorsze i trzeba poszukać innego forum chyba :(

Gość gość
nikt normalny nie da co moderować kafeterii przecież ty bierzesz psychotropy dziewczyno nie wiadomo co ci odp******i jak odstawisz leki :D 🖐️

Gość gość
Ulało mi się goooowno na podłogę co robic