Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Gość gość
Bywam uprzejmy:Dale nie znosze pastwienia sie nad kobieta.Zawsze w mojej obecnosci,taki co gnoi kobiety ,ma od razu w leb.

Gość gość
eee no paru tu zostalo tych normalniejszych.Porzadek by sie tu przydal, bo lubie sie posmiac owszem,ale kuzwa bez przesady.Wykopac stad tych szczekaczy to zacznie byc w miare normalnie

Gość gość
smigam popracowac kobietko 🌼mam dzis taki bol glowy ze ja pierd czache mi rozwali:D

Gość gość
milego tez:)zawsze do uslug:classic_cool:

Gość gość
Owszem zrobiło się nudno. Mam wrażenie że większość jest ostatnio z przypadku a forum okupuje grupka jakichś niedorozwiniętych ludzi bez własnego życia,którzy postanowili sobie po nim wypełnić lukę przez siedzenie tutaj.Zakładają tematy o niczym i się z tego śmieją myśląc,że to takie fajnie.Jakiś moon,piwosz,oszka,sysia i inne takie. Albo to jedna lub dwie góra osoby pod różnymi nickami,które trenują zajoba albo to jakieś wyjątkowo nudne i kompletnie pozbawione inwencji towarzystwo.Choć nie powiem...większość tzw stałych nicków to nudziarze nic nie wnoszący w rozruch tego forum a brawie każdemu z nich wydaje się że jest niewiadomo kim i niewiadomo jakie tematy zakłada a reszta tylko na nie czeka:DA jak już założy to się koopy nie trzyma i totalna nuda.Taka prawidłowość od lat jest tu zauważalna jeśli chodzi o te tzw stałe nicki.:D

Ja na kafe wchodzę raz na jakiś czas. I faktycznie ciągle te same osoby, tematy długości mody na sukces a nudą wieje że zasnąć idzie.

Gość gość dwa
Gość 13.05 zgadzam się z tobą... Też podejrzewam, że moon, piwosz, oszka, sysia (i inne) to jedna osoba pod różnymi nickami....

Sttrigolica ( bo raczej od nikogo innego nie uzyskam fachowej odpowiedzi ). Planuję sobie kupić kapelusz. Byłam wczoraj i na mieście i w galerii,ale nie spotkałam odpowiadającego mi kształtu. Głupia ja nie spojrzałam na rozmiarówkę tych co mierzyłam i dalej nie wiem,jaki mam obwód głowy. Dziś szperając na allegro znalazłam 'cudeńko' :) Powiedz mi kochana,czy obwód głowy mierzymy 'na ciasno' czy powinnam zostawić trochę luzu?

Moon ma racje. Nie jest to tajemnicą że większość osób piszących z gościa ma tu stałe nicki.

Co racja to racja.Rok temu można było spokojnie porozmawiać przy kawie czy herbacie i nawet znaleźć przyjaciółkę,z która można spotkać się od czasu do czasu realnie na jakiejś imprezie :). Cieszę się tylko,że temat o Noxie zniknął bo to już był szczyt wylewania brudów.

Gość gość
nie moon nie ma racji bo moon to frajer i frajerem pozostanie ! A ty strigoica to pewnie truskaweczka24 co ?

Ołówku zostaw trochę luzu. Ja też mam kilka kapeluszy i zawsze kupuję trochę większe bo dzięki temu możesz nosić go przechylonego na bok lub odchylonego na tył głowy.

Eyamei tematy o Noxelii nadal gdzieś fruwają a jak jakiś zniknie to zakładają nowy. Chyba kafeterianie uważają że jej temat to temat rzeka.:-) Ołówku jak lubisz kapelusze to poszukaj takiego z małymi uszkami w środku bo wtedy można przez nie wsówki przewlec i idealnie się trzymają a co najważniejsze nię niszczą fryzury.:-)

Gość gość
tak ona banuje :D hehehe dobre :D Nie widzicie tego, że ta srysia to jakiś ułomny ptasi móżdżek jest ? Ja chcę być zbanowany, możesz mnie zbanować srysiu ? I jeszcze p**duuunia się pokazała, czyli Januszek moon :D siema tryplu 🖐️

Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem kapelusza takiego letniego bo dziewczyny ślicznie wyglądają ale sama do tej pory jakoś nie miałam odwagi :D.dziękuję za rady :)

Nosiłam kapelusze ale teraz obciełam włosy i strasznie wyglądam w kapeluszu. Chyba jednak obcinanie włosów to był głupi pomysł.:-)

Gość
k-ce jest naprawdę chory psychiczne. :D wszystko się zaczęło od kiedy nie chciałam z nim pisać...:D zaczepiał mnie na forum, ale kiedy zobaczyłam że jest porabany-nie chciałam z nim pisać. Był spokój dopóki nie zobaczył że łączy mnie coś ze zbereznikiem.;) Pamiętaj na początku jego ataki...:D pisał coś w stylu-"hahahahahah znów p******i o tym frajerzy zberezniku" itp itd. ;) Zresztą w jednym temacie został przez niego dobrze opisany.;)

Gość gość
Haha bawia mnie ludzie ktorzy na forach lub czatach pisza "kuedys bylo tu fajnie teraz nic sie nie dzieje" jakby faktycznie kies byli NIE nudno na cafe :D kilka osob wyjdzie tu czasamu z riznych powodow ja np jak sie nydze w pracy to lubie sie posmuac z historii ludzi ktorzy je tutaj zamieszczaja np watki typu- nie moge uwierzyc to juz 5 lat na cafe ;) jak ktos moze zmarnowac tyle czasy grajac na forum lub w gry komputerowe albo czatujac nue korzystajac z tego co poza domem nie nudno to jest z przyjaciolmi rodzina na imprezach uprawiajac sport jakis majac prawdziwe hobby a nie na j*****m nudnym forum...

Gość gość
i sama szamata we własnej osobie się pokazała :D NA DWA BATY RZNIĘTA WYWŁOKA !!! Jak tam ciiipsko wyleczone ściero ?? Niestety jak zwykle twojego posta nie przeczytałem, bo mnie mndli na sam widok twojego avatara. Mam wstręt i obrzydzenie do ciebie. Biedna suczka mści się bo została odtrącona i zrugana jak małe dziecko :D:D:D

Gość gość
dyzio pedałku, był jakiś anal ostatnio ? :D🖐️

Gość gość
szmato gggb masz bardzo mały zasób słów, ledwo kilkanaście zdań potrafisz z siebie wykrzesać :D

Macie zamiar się wyzywać to przenieście się na temat o Noxeli a nie mi tu jadem plujecie.

Gość gość
14.04 wez sie zaloguj i nie rznij glupa:D mnie zastanawia fakt dlaczego tu inne dziewczyny sa gnojone a ta piekna niby oszke tak tu bronia?Dla mnie to jest fejk.Konto na fb podobno bylo lewe.Nie znam historii bo mnie ona nie obchodzi,ale ta caa oszka to jest ktos kto tu ma klika nickow