Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Gość gość
Strigoica mam do Ciebie pytanie : czy Ty jesteś już zaznajomiona i zaprzyjażniona z penisem czy skłócona ?

In temat zacina się już chyba od 5 strony. Nie ma się co dziwić w końcu na ogólnej baaardzo rzadko zdarzają się długie tematy.

W sumie nie ma się co dziwić. Temperatura dodatnia w styczniu i natura szaleje.:-) No kto to widział żeby pod koniec stycznia było prawie 10 stopni.

O widzisz a tego nie wiedziałam. Jak widzać człowiek się uczy całe życie.:-) In a ty już wtajemniczony jesteś co takiego kafe jeszcze puszcza.;-)

Cenzura na kafe.:-) Normalnie jak się Klawy pojawi to go ochrzanie. Co to znaczy żeby kazać kobiecie tak czekać.:-)

Gość gość
Cześć strzyga jesteś?

Hej:)Jest ktosik tu?:)U mnie dzis leje i do tego halny,masakra:-O.IN usmialam sie,co do trawnika:DZrobie tam strozowke:Doczywiscie platna:DZaraz by biegali do gminy,ze zarabiam nielegalnie i czerpie dochody:DU mnie ani krokusow,ani przebisniegow.Wiosny nie ma poki co;ale ja mam wiosne w domku:)Pelno kwiatow doniczkowych,to moja choroba:DTylko widze kwiat,ktorego w domu jeszcze nie mam,juz chce go miec:D

Gość gość
I temat zdechł. A szkoda