Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

To pewnie ten wasz niesławny Katowice jeżdził po mnie w moim temacie mówiąc że jestem czymś na kółkach. Albo miał trudne dzieciństwo albo faktycznie ma problemy sam ze sobą.

Gość gość
Mysiasysia dziś ty m//o//d//eratorką hehehe Takich tumanów jak ty nie biorą na modke kretynko ! A porządek to my zrobimy, ale z tobą i skończy sie twoje bezkarne trolowanie szmatławcu !

Gość gość
dopóki na tym forme będą takie imbecyle jak srysia to jego poziom będzie jak z rynsztoka

Eyamei nawet rok temu jeszcze można było wpaść na ciekawy temat ale po tym jak ktoś blokował kafe bramą sieciową zaczeło być coraz gorzej.

Gość gość
mamusia mu chyba na leb przy porodzie usiadla stad ma skrzywienie umyslowe:Dtrza poszukac jakiegos normalnego forum,bo tu jest tragedia

Na kafe nie było by tak źle gdyby moderacja wzieła się za nią i zaczeła banować niektóre osoby i blokować tematy.

Chyba już został zbanowany bo nie odpisuje. Będzie szukał innego IP by się wypowiedzieć z brami proxy lub z telefonu się będzie zaraz wypowiadał za 3...2...1...

Gość gość
Ja dzisiaj już dałem kilka kretyńskich tematów do usunięcia od tej śmierdzącej kaczy srysi i będę to robił codziennie :D:D:D Na szczęście wszyscy wiedzą jaka to jest prostaczka i modki dziś dostały to podane na tacy :D Otworze wszystkim oczy na to jak to jest downica z rozumkiem szympansa :D

Gość gość
sade dobrze ! pokaż jej gdzie jest jej miejsce, mnie też ona już od dawna w*****a

Niema to jak pisać do siebie, ale przynajmniej się pośmieje z Twoich psychicznych zaburzeń :P

No ale z drugiej strony Marquis jakoś się bronić musi skoro wszyscy na nią plują. Jak po mnie jeździli to olewałam ale może ona tak nie potrafi.

To jakby tak było jak ty Marquis piszesz to by ona się na Tobie mściła a nie ty na niej co nie? :P coś nie pasuje Twoja teoria :P

Gość gość
a moze na odwrot?udawac hojraka na damskim forum?Czemu nie siedzisz jeden z drugim na forach typowo meskich,gdzie tematy sa o motocyklach,samochodach,meczach..bo tam bys nie zablysnal?Tu mozesz jezdzic po dziewczynach bo co,bo slaba plec?Sory ale dla mnie koles jaj nie masz i tyle w temacie🖐️

man of the moon dziś On woli się wyżywać na dziewczynach i jest za słaby by Cię pokonać :D

Gość gość
dla Pan🌼:)