Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Gość gość
Ciężkie klimaty jak dla mnie. Ale pewnie dla ciebie duże przeżycie,skoro ulubione kapele.

Chyba Cie to nie dziwi, nie naleze do "gwiazdeczek" ktore startuja topiki o tym co zjedli, co widzieli i takie tam, jestem zbyt konkretny. Fajnie ze mnie pamietasz:D X Tesknilas:D?

No pewnie. Korn to są geniusze. Pierwsze płyty były świetne, dopóki nie zaczeli tworzyć muzyki bardziej elektronicznej.;-)

Ja tez za Toba;)...a nawet raz szukalem Cie na roznych topikach i nie znalazlem, teraz Cie nie puszcze:P

Och jak mi miło że mnie szukałeś. Chyba się zarumieniłam...;-) In brzydal... Nie wierze.:-)

Gość gość
To było pieszczotliwie.wiem ,że In nie brzydal. Nie chowam In , tylko was czasem podczytywałam , na twoim topie. Co wchodziłam na kafe to mnie cofało ,więc czytałam z dwa tematy i uciekałam.

Gość gość
wejdż na Zbiornik

Wszystkie mlode dziewczyny sie rumienia:D, na moj widok;). Jakie masz plany na ten rok?

Gościu właśnie dlatego założyłam swój temat. Miałam nadzieje że ta garstka normalnych osób do mnie zajrzy żeby napisać kilka postów.:-)

Gość gość
:) wejdę z pewnością. In też pewnie zajrzy, a klawego kojarze z nicku, ale nie personalnie.

Ja nie planuje. Co życie daje to biorę...;-) A nie przepraszam na LISTOPAD mam zaklepany zabieg usunięcia pieprzyka.;-) Paranoja pół godzinny zabieg i 10 miesięcy czekania.

Usuwasz pieprzyka? A gdzie go masz? Nie szkoda Ci? Przeciez to odrobina Ciebie:D. Zabieg robisz prywatnie czy panstwowo? X Zapomnialem dodac, ze mam pieprzyka w intymnym miejscu:D i tam ma pozostac:P

Gość gość
In jest sympatyczny zgadza się.taka perełka w bagnie :) i mam nadzieje że ten topik też przyciągnie normalnych.

Usuwam go bo jest w takim miejscu że mi przeszkadza. Idę na NFZ. Nie będę płacić za mały zabieg.:-) Wystarczająco dużo wydaję na rehabilitacje.

In ja też myślalam że następnym razem odwiedzę kafe za jakieś dwa tygodnie. Ale pojawiliście się wy i narazie jest z kim pisać więc zostanę na trochę.:-)

Gość gość
Kolejny adorator In ? :) :) :)

Gość gość
A pan wzdychulec dalej ci smsuje? Ha stronkę prywatnie czy zawodowo?

No tak In strona www co?:-) Ja mam czas na pisanie tylko wieczorem tak więc chyba nie mam mowy o uzależnieniu. Mam nadzieje...

Gość gość
Strigoica taka sercołamaczka? ( mam nadzieję, że poprawnie napisałam nick) To co ja biedna tu robię. Żartuję . In dużo powodzenia ci życzę, Branża nie jest łatwa .

Ja łamie serduszka no coś ty. Oszka to jest kafeteryjny łamacz serc.:-) Ten gość z wczoraj tak mnie rozśmieszył że aż zasnąć ze śmiechu nie mogłam. Idzie na podryw a nawet zasad ortografii nie zna.;-)

Gość gość
No przecież na kafe to norma hehe. Ja się uwsteczniłam , przez kafe, zaczęłam takie byki walić. No ale kogoś zauroczyłaś :)

No ze mna nie popiszesz na ten weekend, bo jade na masaze:D, trzeba sie zrelaxowac, ale chetnie z Toba popisze przy najblizszej okazji:D. Widze, ze macie wspolne klimaty muzyczne:D, ja musze chyba juz znikac, bawcie sie dobrze:)...tylko dzieci nie zrobcie:P

Gość gość
Klawy jaka autoreklama :) Aż się uśmiechnęłam. In wchodzą w grę dwie powiązane. Grafika i programowania. :) A grafiką się zajmujesz , przynajmniej tak wywnioskowałam na twoim topie.

Poczekam na ciebie Klawy.;-) In jak ktoś nie robi byków to znaczy że czyta książki a ja czyta to jest mój.;-)

No pewnie Gościu nie ma to jak zauroczenia na kafe. A potem wychodzą takie cyrki jak z GGGB.;-)

Gość gość
Gggb ma to w co się sama wpakowała, te inne lokalne gwiazdki też. Ten tesk o zauroczeniu był w założeniu dowcipny . Jedyny romans z kafe , który wypalił to ssa i vodki bodajże. Mnie te ich romanse też śmieszą. Przynajmniej miałaś się z czego pośmiać.