Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny wy same jestescie sobie winne tak szczerze mowiac.Spoufalacie sie z tym bydlem tu a potem problem.Po co wstawiacie tu zdjecia,podajecie namiary na fb,podajecie maile?Tak sie potem konczy.

Jak ktoś jest na tyle głupi żeby podać swojego priva na ogólnodostępnym forum to prześladowcy to już jego problem.

Gość gość
Nie mozesz go przeczytac bo jestes malo domyslna

A może to nie ja gościu jestem za mało domyślna tylko ty jesteś za mało wyedukowany.

Gość gość
man of the moon dziś Po co mam się tu logować? Po co mam wstawiać awatary i potem jeszcze je zmieniać? Mnie to jest niepotrzebne "kolego". Tobie jest potrzebne.Czasem widać nawet ,że bardzo ci tego potrzeba. To z kolei rzutuje na poziom twej egzystencji a czy to ci się podoba czy też nie....to bez znaczenia.

Strigoica to ta tepa strzala na inwalidzkum wozku xD. Sam nick swiadczy ze to tepe oblesne babsko z ryjem jak armata

No faktycznie Filipku błysnąłeś intelektem. Jeśli myślisz że mnie obrazisz mówiąc że jestem kaleką to się mylisz.:-)

Sprawdz w google co znaczy Strigoica a dopiero potem udawaj że masz wyższe IQ od kalafiora.:-) Powodzenia w poszukiwaniach.

Mysiu ja się nim nie przejmuje. To tak samo jak by próbował obrazić osobę chorą na zespół Downa mówiąc że jest downem.;-) Masło maślane...

Widzisz google nie uzywam bo ufam swojemu mozgowi bardziej niz jakiejs zasranej wyszukiwarce :). Strigoica to tzw gatunek kobiety, tredowaty utopiec.

Gość gość
Strzygo to prawda ze jestes niepelnosprawna? Czy to jakas sciema

Gość gość
Odpisz prosze. Up up up

Gość gość
Nie nie jestem hejterem poprostu intryguje mnie twoja osoba.

In masz racje. Pisanie o niczym też może być ciekawe ale do tego trzeba mieć trochę większy zasób słów niż przeciętny kafeterianin.:-)

Do gość 19.46 Skoro już tak bardzo musisz wiedzieć to tak, jestem niepełnosprawna. Ale nie rozumiem do czego są ci te wiadomości potrzebne.

oblezenie niedojrzalych osob.Swego czasu tez tu nie bylo idealnie,ale znosnie i dalo sie popisac.Teraz tu jest chamstwo niestety.Ci hejterzy,to chyba tu etat maja,moze na robienie sztucznego tloku,zeby cos sie dzialo?Bo jak to mozliwe,zeby nikt z tym nic nie robil:-O

Gość gość
Bo tu są same ku/rwy i złodzieje. No i kilku Alkoholików.

Rebelliause też się nad tym zastanawiam. Może kafe wszystkim hejterom umowe o dzieło dała... No wiesz nawyzywasz i zmieszasz z błotem a będzie wypłata.:-)

Nie zgodzę się że same k***y i złodzieje. Jest tu kilka fajnych osób, ale niestety hejterzy skutecznie ich odstraszają.