Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Gość gość
Okay In. Powiedzmy ,że ja mam skrzywienie zawodowe. Tworzenie stron tylko z tym mi się kojarzy.a propos jeśli chodzi o prezenty na empiku jest możliwość stworzenia własnej fotoksiążki. Na przykład na prezent.

Tak szczerze Gościu to nawet nie wiem o co chodzi z tą GGGB i innymi Katowicami i kaszankami. Nawet nic mnie to nie obchodzi. Jestem tu dla rozmowy z kulturalnymi ludzimi takimi jak Ołówek, In czy Klawy.:-)

Gość gość
In ja akurat nie siedzę w stronkach. Ale jak będe wiedzieć to podpowiem. :) Strigoica a jakie książki preferujesz?

Kurcze będę musiała szukać okna które jest najdalej od lodówki. Och In tyle roboty z tobą.:-)

Gość gość
Mówiłam ogólnie. Chodziło mi o te gwiazdki pokroju jenny , lookrecji i tych innych , które autoprezentacje zacjzynały od wyzywania innych i kupczenia ciałem. Mnie też one nie interesują, bardziej obserwowałam to jako zjawisko socjologiczne.kończą tak samo, za dużo prywaty, potem płacz. A potem następne wchodzą. Też wolę szukać ciekawych ludzi. To taki oddech , odpoczynek psychiczny i naładowanie akumulatorów.

Gość gość
O kurcze , to ja tylko kinga z tego gatunku. Moja ukochana zielona mila i skazani.

Gość gość
Tego nie czytałam, dzięki In poszukam. Ja wam uciekam powoli , bo się nie wyrobię z czasem. Dzięki za rozmowę wszystkim. I do zobaczenia po weekendzie.

Gość gość
Oo Koontza też czytałam. Jeszcze ostatnie jak będą głupie wpisy typu wejdź na zbiornik to z pewnością nie ja:) serio zmykam, muszę się już pakować. Dobranoc .

Teraz już jest spokuj. A ja musiałam wypuścić psa bo już szalał że chce na dwór.:-)

troszke Was tu za pozno znalazlam.Mam zamiar napuscic wody i sobie polezec w wannie cieplej wody z olejkiem eterycznym:)odrobina przyjemnosci dla skory:)

zawsze to cos:)Nie wiem jak Wy,ale ja ostatnio jestem jakas nijaka.Kiedys wszystko robilam z energia i podwojna sila,teraz jak zolw:Di wiecznie mi brakuje czasu.Wroce z pracy,zakupy,obiad,posprzatam i wieczor..ehh monotonia zycia

Ja mam to samo. Pewnie ta pogoda jak pod psem na nas tak wpływa. A ni to wyjść na spacer ani nic. Tęsknie już za wiosną. Niby jak człowiek ma być pełen życia i energii jak za oknem taka zgnilizna.

Chyba tak,chociaz meteopatka nigdy nie bylam.Z wiekiem moze sie zmienilo:DZimy nie znosze,tzn takiej zgnilizny,ani to mroz,ani snieg.Jednak sloneczko daje energii,bez niej jestesmy bez zycia.Nic ja zmykam dopiescic skore:Dzycze milego wieczoru i do milego..🖐️

Rebelliause już pewnie siedzi sobie w wannie pełnej wody i sączy bąbelki. Ech szczęściara.:-)

O tak takie klimaty to ja lubie. Wanna, winko i świece vel herbata, książka i kominek. Ach aż się rozmarzyłam.:-)

hahaha ja nie szczególnie dobrze wspominam kąpanie się w wannie gdyż za wanną była kocia kuweta :D wyleżałam się za czasy i wolę prysznic :P