Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Czy mi się wydaje czy na kafe zrobiło się strasznie nudno.

Polecane posty

Jestem przez chwilę więc podbijam może się ktoś pojawi. A w ogóle to dzień dobry wszystkim.:-)

Owszem,wczoraj oddalam sie przyjemnosci:Dtylko ja i ona:DIn masz depresje?Romantyzm troche przemawia przez Ciebie;PStrigoica,jak dzionek?

In to taka romantyczna dusza.;-) U mnie już na spokojnie zrobiłam co miałam zrobić a teraz siedzę i się opierniczam mówiąc kolokwialnie.:-) A jak tam u ciebie. Rozumiem że wieczór był baaardzo miły.;-)

oj tak:Pmaz zrobil kolacje-kanapki:Dale milo:)Strigoica,wydajesz sie do rzeczy osbka,moze Ty mi powiesz,co zrobic z wlascicielami psow i z pieskami?To byl moj temat,ale oczywiscie bez echa,jesli zagladniesz,to jest tam napisane,bo nie chce mi sie wklejac tego tu ponownie:P

Ja piszę z telefonu więc nie jestem w stanie wejść w twój nick i znaleźć temat. Podbij mi go to poczytam i tam pogadamy.

ok:)wiec..moja posesja graniczy z malym terenem gminy,na ktorym rosnie trawnik.Pieski zalatwiaja sie tam,co 5cm sa odchody psie.Sniegi stopnialy,i teraz to widac.Jest tam tabliczka,zeby pieski nie sraly brzydko mowiac:D,ale..to chyba walka z wiatrakami.Gmina nie wyraza zgody na plot,bariere.Dbam o ten trawnik,irytuja mnie wlasciciele psow.Dalej kilka metrow jest las i swobodnie moga pojsc na spacer z pieskiem.Jestem tym juz sfrustrowana.Wiesz,lepiej pojsc pod cudzy dom i nawalic kupe,bo przeciez wlasny musi byc czysty.To mnie irytuje najbardzie😠

Ja miałam coś podobnego. Tylko tyle że u mnie psy załatwiały się zaraz za moim ogrodzeniem. Też nikt z tym nic nie robił. ( Kurcze karzą kosić trawe za ogrodzeniem ale pogonić właścicieli psów to już nie mogą?)No wiec za każdym razem jak widziałam ,,świeżą niespodziankę" to dzwoniłam na straż miejską i kazałam im sprzątać po psach. Wyobraź sobie że dzwoniłam tylko 5 razy. Po tych interwencjach zaczeli się tym interesować i teraz zrobili malutki park dla czworonogów kilka metrów za moją posesją.;-)

czyli cos wygralas.Ja nie mam juz sily walczyc.W domu kiedy jestem i widze,to oczywiscie interweniuje,ale kiedy wracam oczywiscie niespodzianka nieunikniona.Najgoesze,ze z tymi ludzmi nie da sie rozmawiac.Kurcze,za kazdym razem jest klotnia,bo przeciez coz takiego?Wyobraz Sobie,ze ani mysla sprzatac po swoich czworonogach:-O,kultura tych osob naprawde ma wiele,do zyczenia.Nie wiem co juz robic..Podlacze chyba tam slup wysokiego napiecia:D

Strigoica hej w końcu mi odpowiedzieli na maila i powiedzieli, że przekażą sprawę do moderacji :) chodzi o k-ce Grześka z Katowic i o Marquisa.

Spróbuj tak samo jak ja. Dzwoń na straż miejską i każdemu z nich daj woreczek niech sprzątają przecież do cholery jasnej są od tego żeby karać właścicieli psów za nie sprzątanie po nich.

Owszem,probowalam,tylko juz sie wycwanili i kiedy jest zgloszone,to nie ma nikogo,zeby przyjechac.Teraz ,jesli zobacze kogos z pieskiem,to po prostu pozbieram i mu zaniose pod drzwi,moze to poskutkuje:D

Mysia widzę że nie próżnowałaś. I bardzo dobrze niech im zrobią przymusowy odwyk od kafe może w końcu zmądrzeją.;-)

O widzisz Rebelliause bardzo dobry pomysł. Niech sobie jeden z drugim popatrzy na wynik przemiany materii swojego pupilka to mu się odechce wyprowadzania pod twoim nosem.:-)

Dziękuję :) w końcu mi odpisali i zajęli się sprawą :) no wysyłałam około 4 maili i podawałam strony do kafeterii.

Mysia mnie też już tyle razy zjechali od góry do dołu że nie zliczysz. I coś mi mówi że to te same osoby o których ty mówisz.

tu sa osoby z zaburzeniami;-Ochociaz chwilami mam wrazenie,ze te hejty to dla popularnosci,wiesz,zeby cos sie dzialo..

No co taka prawda.;-) Pieska każdy jeden chce mieć ale za przeproszeniem kupy po nim podnieść to nie łaska.

Gość
Nie wydaje ci sie kafe zrobiło sie strasznie nudne.:) Jest tu coraz mniej ciekawszych/sensowniejszych/śmiesznych tematów...:)

No właśnie, In połączył przyjemne z pożytecznym.:-) Nie smutaj In już niedługo wiosna to i humor się poprawi.