Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam narzyczonego a zalochalam sie w innym

Polecane posty

Gość gość

Czesc, emicjonalnie nie potrafię Sobie radzic, cała sytuacja bardzo mnie boli.mam 27 lat narzeczony 29 jesteśmy prawie 7 lat ze sobą, przyjaciel w którym sie zakochałam ma 35 lat i znamy sie jakieś 5 lat;) związek z narzyczonym był ok oprócz tego ze bywałam zazdrosna co irytowało mojego narzeczonego, niestety ponad roku temu kiedy zmienił prace wyczułam ze zmienił sie wobec mnie i to Bardzo mieliśmy brać ślub kupić dom , nagle wszystkiego mu sie odechciało przestał mi Mowić ze mnie kocha ;( okazało sie ze poznał koleżankę w pracy .:/ ( twierdzi ze ona nie Ma nic z tym wspólnego)wyprowadził sie bardzo to przeżywałam do dzis nie wiem co ich łączyło ale pisałam z ta dziewczyna -twierdzi ze Nic... Wiem i czułam To ze wyprowadził sie ode mnie bo sie w niej zauroczył ;/ w tym czasie kiedy byłam załamana był przy mnie Moj prZyjaciel - nie wiem kiedy ale sie zakochałam ( Nigdy wczesnien mnie nie pociagaja)było cudownie razem ( nie spaliśmy ze sobą ) chodź bardzo tego chciałam, on rownież chciałby bycze mna ale szanuje moje decyzje,dodam ze cały czas utrzymywałam KontAkt z narzyczonym który po 3 miesiącach wrócił ... Ale ja dalej mysle o koledze widujemy sie i Mam wielka ochotę isc z nim do łóżka ... Nie wiem co robić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować