Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na weekend z chlopakiem

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
nie chce mi się czytać wszystkiego ale to dziwne ze pracujacy facet nie moze cie zaprosic jak wie ze nie masz pieniedzy. może nie wie ze nie masz na ten przejazd a za reszte planuje zaplacic ? powiedz mu moze bo czasami ciezko wpasc na to ze kogos nie stac na takie drobiazgi.

Gość gość
00:38 :) odpowiem ci po godzinie 10 , dopiero teraz przeczytalam twoj post ale niedokładnie , pozniej przeczytam porzadnie , na wstępie tylko napisze ze to chlopak z problemami :)

Gość gość
00:50 on jej nic nie dal na urodziny, chyba nie przeczytalas wszystkiego co pisala

Gość gość
Napisze wam narazie tak po lebkach dziewczyny ze jak macie cis do faceta to odrazu mu wywalić , bo im nie chce sie pomyslec, oni nie mysla. Moj facet na poczatku chodzil w portkach dresowych. Meczylam sie, dolowalam, nie moglam na niego patrzec rok. Potem juz nie wytrzymalam i po co bylo czekac rok jak powiedzialam wreszcie dobitnie ze zle wyglada i nie chce by to zakładał. A on tylko ok to ja kupie normalne spodnie. Poszedl kupil i nie chodzi w dresie. Powiedzialam wtedy ze strasznie wygladaja wypchane kolana i jaja dyndajace w tej szmacie ;) mówcie im odrazu a jak nie zareaguje to wypad ;)

Gość gość
4:37 Burak i prostak jak każdy z it. Ja zawsze olewam was, śmieszycie mnie desperaci. Jesteście pasudni a szukacie modelek, w koncu ladujecie u prostytutki. Z małego uja twoja teoria. Sama akurat jestem bogatą singielka, ale na studiach poznalam mnóstwo dziewczyn,które były bez kasy,spotykaly się z bogatszymi facetami (nie sponsorami) i nikt nie traktował ich jak zero. To jak traktujesz innych świadczy o tobie. Sam możesz stracić prace i co? Będziesz wtedy śmieciem? Gratuluje. Twoja matka cie nie wychowała, ciekqwe czym byla tak zajeta. Ja podchodze z szacunkiem nawet do menela.

Gość gość
No to sama widzisz autorka, ze mu tak naprawde nie zalezy zeby sie z toba spotkac...innym razem...taa

Gość gość
Oby dostała dużo kasy z rozwodu, tym bardziej, ze jest dziecko, weź jeszcze biegłego psychologa albo psychiatrę na świadka, tylko najpierw zgłoś s i e na terapie,ze ten pazerny skąpiec źle Cię traktował. Współczuję Ci i życzę byś następnym razem lepiej trafiła. A wy marne podrobki facetów na tym forum nie wypowiadajcie się. Sami nigdy nie będziecie mieć zony.

Gość gość
witajcie dziewczyny! to ja autorka. Wczoraj jeszcze pisałam z nim. Napisał mi cos takiego: "Cały dzień myslałem o tobie, że ci smutno." "Przykro mi, ze tak długo na mnie czekasz (tak jak mówiłam mieszkamy teraz na odleglosc). Myslałem, ze choć na pociąg ci dadzą to bysmy sobie gdzies poszli w piatek i sobotę" "pytałas rodziców o kase na pociag? Co powiedzieli?" Pozniej pisał jakies suche wiadomosci, ze jak sie "czeka i naprawde sie tego chce to to nastąpi. " Do mnie juz takie słowa nie przemawiaja niestety. Co myslicie o tym wszystkim?

Gość gość
Jemu nie zależy. Naprawdę pogodz się z tym. Ja tez się stopniowo przyzwyczajam do tej myśli. To trudne, ale tak będzie lepiej. No proszę Cie dziewczyno! On chce byś ciągnęła kasę pd rodziców? Gnojek nie ma honoru. Skoro zarabia i to niemało to na co wydaje? Na przyjemnosci?znaczy ze ty jesteś kim? obowiązkiem? A może ma inną na którą nie żal mu kasy. Tak ci mowie. Jak facegowi zależy to nawet kredyt wezmie by się dziewczynie przypdobac.

Gość gość
00:38 juz rozumiem, pisalas o dwoch facetach, jeden ten ktorego chwile mialas a drugi ktory o nim mowil. Powiedz dlaczego juz nigdy nie spotkasz tego drugiego? Moze chcial tylko cie wesprzeć ale nic nie czuł i dlatego nie probowal starac sie o ciebie. Dokladnie nie napisalas o nim. A ten pierwszy, coz, chlopak nie wiedzial czego chce, pisal o seksie ( oni mysla ze my tak lubimy o tym pisac i mowic) . To chlopak niedojrzaly i sam nie wiedzial czego chce. W lozku nic nie robil bo albo mu nie stanal ( stres, impotencja albo tylko rozmowa na odleglosc o seksie go podnieca) badz tez ma tez inna dziewczyne z ktora wspolzyl i nie dal rady juz z toba ;) zaraz znow napisze :)

Gość gość
No to jak mu tak przykro, ze TY musisz na niego dlugo czekac (czyli on na ciebie nie czeka?) to dlaczego nie zaproponowal, ze on ci kupi ten bilet...No sorry, widzisz jakie ma podejscie.

Gość gość
10:54 znasz się na ludziach, chciałabym mieć taka umiejętnośc,ale chyba niektorym nigdy nie będzie to dane. Cos więcej jeszcze napisze,z tym chłopakiem calowalam się w nowy rok,potem dodał mnie na fb i codziennie pisał,chociaż dla mnie to było bez sensu,rozmowy takie mialkie. Rozmowy typu co tam, wklejanie piosenek,fotek on u fryzjera,on z piwem...chyba szukał po prostu uwagi. Kiedy przestałam odpisywać uznawał to za foch,ale np nie zadzwonił czy cos. A ten drugi to cóż, to jego kumpel, nie zamierzam z nim "kręcić ". Narazie nie mam parcia na związek, wiec daje sobie spokój z facetami. P.s chyba mu nie stanal :-D ale po co tak w kółko gadal o seksie? Jak nastolatek.

Gość gość
Myliscie, ze on naprawde ma mnie gdzies? Nigdy nie był specjalnie czuły, nie pokazywał swoich uczuc, taki ma charakter. Ja jestem do tego przyzwyczajona. On nigdy nie zapłaciłby mi za ten bilet. Mówi ze mam rodziców, ze jestem młoda jeszcze, ze przeciez oni mi moga dac. Boli mnie juz glowa od tego wszystkiego. Czy ja wyolbrzymiam provblem czy on naprawde jest dupkiem?

Moim zdaniem ani ten chłopak ani też Autorka nie są w porządku.Dziewczyna bowiem nie od razu mówi szczerze,że jej nie stać na wyjazd,poza tym zapytana o kupno prezentu napisała,że nic nie kupiła bo on też jej nie za wiele dał.Takie wyliczanie każdego kwiatka jest dla mnie głupie.Po drugie skoro już powiedziała mu o braku pieniędzy na wyjazd a facet nic z tym nie zrobił oprócz napisania "innym razem" to znaczy,że należy go sobie odpuścić bo mu nie zależy.Inaczej stanąłby na rzęsach aby się spotkać.Podsumowując-Autorko odpuść i szybko zapomnij ;)

Gość gość
Co to jest IT ?

Gość gość
Zblizaja sie walentynki, moze wtedy naprawde sie postara i cos wymysli? :

Gość gość
Ludz się dalej. A 14 będziesz płakać widzac prawdziwie zakochanych facetow.

Gość gość
Dlaczego tyle ludzi na forum ktytykuje i obraza innych ? Dlaczego brak w was tolerancji i zaraz znajduje sie szybko niemila osoba. Co masz do niej ze jej nie wyszlo i sie rozwodzi? A ty bledow nie popełniasz ? Same ideały tu sa? Ladnie napisala opisała swoja sytuacje a tu nagle wchodzi pani ktorej z pewnoscia nic nie pasuje na forum. Nie masz gdzie sie rozładować . Ja od chleba :) . Wiecie ze osoby nietolerancyjne sa mniej inteligentne od tolerancyjnych. Pomyslcie nad tym i troche zrozumienia dla ludzi

Gość gość
Przecież wiadomo,ze na ten rozwód to jakiś prawik narzeka. Każda rozsądna kobieta wie,ze ona ma racje. Tylko po co,brała ślub z tym leniem i snobem. Pewnie liczyła, ze on się zmieni. My kobiety zawsze widzimy co widzieć chcemy.

Gość gość
gość dziś IT to informatycy, administratorzy, programiści, testerzy - wszystko wokół technik komputerowych.

Gość gość
12:42 dziekuje za odpowiedz :) akurat znam takiego ktory non stop ma nowe laski, sasiad zza sciany

Gość gość
Stać go to ma :-D

Gość gość
w IT na dzien dobry na stazu 3miesiecznym dostajesz 2,5k (chyba, ze panstwowe robione polgebkiem to 1,800. Robota ta sama, ale w panstwowym nie chca inwestowac w pracownika) Moj chłopak pracuje w branzy IT jako tester, swiezak w poznaniu i na dzien dobry 2,5k. Teraz po 4 mieisacach 2,800 +/- obiady z pracy fundowane (zamiast palcic 12 zl palci 6 zl) herbata, czekoalda na goraco za free. jak nie ma co robic to idzie do kibla na godzinę i jest spoko. (wiekszosc osob tak robi xD spia w lazience, albo ida sie gdzies zamknac i przesypiaja godzinę bo zywcem nie ma co robic)

Gość gość
No nie oszukuj sie, on jest doopkiem. Zwlaszcze, ze teraz napisalas, ze nigdy nie byl czuly...on poprostu do ciebie nic nie czuje...

Gość gość
Autorko załóżmy grupę wsparcia. Zerwijvz nim ivtrzymsj się tej decyzji. Miej godność

Gość gość
Trudno zerwać ale po slubie bedziesz tylko marzyc by szybko sie rozwiesc.

Albo wybierzcie się w jakieś tańsze miejsce na przykład coś zjeść. Nie wiem gdzieś do pizzerii Party Pizza czy gdzieś. Wszyscy będą zadowoleni a Ty nie wydasz tylu pieniędzy jak on taki jest. Albo zmień faceta bo pół świata tego kwiata naprawdę.

Gość gość
I jak?

Gość Gosienka900
Może warto mu zaproponować żeby jednak spróbować zorganizować ten wyjazd w inny sposób? :) Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem jest camping lub spanie pod namiotem. Koszty są znacznie niższe, moja znajoma lubi w ten sposób spędzać czas. Ostatnio zakupiła też dodatkowo sprzęt, który będzie jej to ułatwiał z http://www.e-horyzont.pl/sprzet-turystyczny-gorski/kuchnia-turystyczna.html :)

Gość gość
tępe suki tylko jelenia zawsze szukają aby w zamian za roohanie sponsorował różne wycieczki i wypady, jak wam kūrwy nie wstyd???