Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na weekend z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość
Taniej? to i tak wyjdzie sporo. najwiecej dojazd, jedzenie, picie, to kosztuje ;/ przeciez nie bede glodowac . Albo sie ma kase i sie jedzie, albo sie nie jedzie. Nie stac mnie i juz...smutno mi, bo piszecie, ze wasi faceci nie pozwolili by na to :(

Gość gość
chlopak jest skąpy ale może ma inne zalety skoro z nim jesteś; a o ślubie myslicie?

A dlaczego wcześniej mu tego wprost nie powiedziałaś,że Cię nie stać aby chłopak pomyślał nad czymś innym tylko teraz w ostatniej chwili dotarło do Ciebie,że nie pojedziesz?Przecież między Wami nie ma w ogóle rozmowy...Jaki prezent mu kupiłaś?Czy też nic bo Cię nie stać? :O

Gość gość
Nie martw się autorko. Ja tez nie spotkalam takiego ideału jak tamte dziewczyny. Płacić za mnie chcieli ale tylko brzydale,nudziarze. Jest wybor. Albo byc z bad boyem i placic za siebie albo z nudnym pajacem, który płaci za Ciebie. The choice is yours. 🖐️

Gość kókół
dlaczego?:(

Gość gość
Dawaj doopy za kase i będziesz miała na przyjemności.

Gość gość
Powiem ci szczerze dziewczyno. Mam 46 lat i spore dosw. z różnymi facetami. Od sknery uciekaj jak daleko sie da, poniewaz pozniej cale zycie bedziesz smutna przygnebiona. Poczekaj na dobrego czlowieka. Ja teraz mam takiego ktory wszystko by mi kupil i oddał a mialam takiego ktory ode mnie jeszcze by brał chetnie kase. Nie oceniam cie ale znajdź sobie prace bo wtedy pracując poczujesz sie pewniej, poznasz ludzi i moze fajnego dobrego faceta. Nie płac za nic, za zadne pociągi hotele prezenty, szkoda twoich oszczędności na tego sknere. Troche malo napisalas o sobie i o nim ale od skner z dala bo nawet na jedzenia dla dziecka bedzie mu ciezko dac pieniadze.

Gość gość
Nie kupiłam mu prezentu, bo on mi tez nic nie kupił na urodziny ;) miał mi przywiezc prezent, jakas pamiatke z zagranicy i nic nie przywiózł. liczyłam na cos symbolicznego, niestety nie pomyslał, choc wczesniej mowil ze kupi tam jakis prezencik. Niewazne. Jedyne co mi kiedys podarował to rafaello i to w drugim dniu znajomosci..poza tym nawet kwiata nigdy nie kupił.

Gość gość
nie rozumiem jak mozna sie wiazac z takim bucem :o

Gość gość
nie uwazacie, ze opłacenie biletu na pociag to troche przegiecie?:O

Gość gość
Facet ma rację, że nie sponsoruje kobiety.

Gość gość
Ale dziewczyna nie ma kasy, a on proponuje jej przyjazd do niego za 140 zł plus jeszcze by zapłacila za hotel. Gdyby zarabiała to ok, koszty po połowie w najgorszym wypadku. Choc i tak powinien on płacic ze wzgledu na to, ze zyja na odległosc.

Gość gość
Daj sobie spokoj z nim. Taki bedzie sknerzyc zawsze. Po to mamy facetow by tez finansowo dbali o nas. Tak juz jest. Widzisz, nawet na urodziny nic nie dostalas , wstretny buc

Gość gość
No tak, facet ma płacić bo jest facetem, sytuacja odwrotna jest nie do pomyślenia nawet.

Gość gość
Tu nie chodzi o sponsoring, ale o zwykłą uprzejmość i kulturę. Facet pracuje, zaprasza dziewczynę w góry z okazji swoich urodzin i ona ma płacić? Mój mąż zawsze za wszystko płacił, byłabym w niezłym szoku gdybym miała zapłacić za siebie... z kilkoma chłopakami się spotykałam i nigdy nie zapłaciłam za nic. I były to różne wydatki - od soczku, przez bilet na koncert po sylwestra w Wiedniu. Mój brat zawsze dostawał od rodziców kasę na kino dla siebie i dziewczyny, to było oczywiste że jak gdzieś wychodzą to on płaci. Może ja byłam tak wychowana, ale nie wyobrażam sobie inaczej. I nie jest to kwestia utrzymania, bo pracuję i zarabiam podobnie jak mąż, ale jednak nie kupuję sobie kwiatka sama ani nie płacę za kawę gdy jestem z mężem.

Gość gość
Złote rady galerianek :)

Gość gość
buc bez kultury jesli sama nie zarobisz to on cie nie utrzyma egoista z niego

Gość gość
Jedna wisienka na tym złocie pasożytów

Gość gość
Jakby sytuacja byla odwrotna to tez byscie mieli takie dobre rady? Niech idzie do pracy, a nie zwala wine na faceta, ze on jej nie chce fundowac wyjazdu w swoje urodziny

Gość gość
łazanów mu nagotuj to moje ulubiene są

Gość gość
jaka odwrotna? no chyba oczywiste, że kobieta za faceta płacić nie będzie bo to jednak co innego. Facet który zdobywa kobietę traktuje ją jak damę i księżniczkę, płaci za wszystko, bo chcę ją zdobyć. A w sytuacji odwrotnej to niby jak, kobieta ma zdobywać faceta i płacić za niego? :D

Zdobywanie kogoś przez kase to jest najniższa linia oporu i zero jakiejkolwiek inwencji :O sądzisz, że zdobyć kobietę znaczy fundować jej to czy tamto? W jakich czasach przyszło żyć :(

Gość gość
i wybzyka ja za darmo d**ek