Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na weekend z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość
2016.01.29 sobie podchodz z szacunkiem do menela, ale to co innego bo menela nie sponsorujesz... piszesz tu o kolezankach ze studiow - to nei wiem czy widzisz rozne miedzy panienka z ambicjami i zainteresowaniami a autorka. wtorny analfabetyzm i lewackie p********ie. obrazowanie i rozciaganie jednych kwestii na inne. menela szanujesz, kogos z IT kto wyklada suche niewygodne fakty (notabene o osobie 3 i to anonimowej z netu) to juz nei szanujesz. tam masz wczesniej cala liste czym sie rozni twoja kolezanka ze studiow xx I pozdrawiam, jak strace prace w IT to na wczoraj bede mial nastepna, ale uprzedze Twoja glupote, jak na swiat spadna bomby atomowe i branza IT upadnie to umiem stawiac piece z gliny i bede wytapiac zelazo metodami prehisorycznymi... A jak tylko komputery zniszczy bomba elektromagnetyczna to zajme sie mechanika klasyczna

Gość gość
2016.01.29 sobie podchodz z szacunkiem do menela, ale to co innego bo menela nie sponsorujesz... piszesz tu o kolezankach ze studiow - to nei wiem czy widzisz rozne miedzy panienka z ambicjami i zainteresowaniami a autorka. wtorny analfabetyzm i lewackie p********ie. obrazowanie i rozciaganie jednych kwestii na inne. menela szanujesz, kogos z IT kto wyklada suche niewygodne fakty (notabene o osobie 3 i to anonimowej z netu) to juz nei szanujesz. tam masz wczesniej cala liste czym sie rozni twoja kolezanka ze studiow xx I pozdrawiam, jak strace prace w IT to na wczoraj bede mial nastepna, ale uprzedze Twoja glupote, jak na swiat spadna bomby atomowe i branza IT upadnie to umiem stawiac piece z gliny i bede wytapiac zelazo metodami prehisorycznymi... A jak tylko komputery zniszczy bomba elektromagnetyczna to zajme sie mechanika klasyczna

Gość gość
uważam że normalne jest płacenie na pół przy większych wydatkach typu wakacje, a tak przy drobnych wyjściach może raz zaplacić facet raz dziewczyna, nie rozumiem tych które piszą że nigdy za nic nie zapłaciły, nie jest wam zwyczajnie głupio i wstyd? ja bym tak nie mogła.. w tej sytuacji skoro autorka nie ma pracy i jej facet wie jaka jest jej sytuacja to powinien za nią zapłacić, tym bardziej te sms później i wszystkie sytuacje pokazują, że facet nie zamierza za nią płacić, prezentów też sobie nie robią.. powodzenia w szukaniu pracy!

Gość gość
Facet ma placic. Faceci wymagaja bog wie jakiego wygladu, ciuszkow, itp. a z czego kobietka ma to sobie kupic jak oddaje polowe na jakiegos faceta