Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego deski zawsze obgadują i są zazdrosne o kobiety z dużymi ?

Polecane posty

Gość gość
Zależy co kto lubi i co się komu podoba. Moda na balony powoli przebrzmiewa. Celebrytki zaczynają wyjmować sobie protezy z piersi, wkrótce tłuszcza zacznie średnie i małe pod niebiosa wychwalać, a nawet wtedy amatorzy dużych cycków się znajdą. Ładne duże piersi niestety ciężko w naturze spotkać, większość XL wyglądają tylko w uprzęży dobrze. Ja właśnie świeżo nabyty większy rozmiar powoli zaczynam żegnać i witam z powrotem moje stare naciągane B ale i moją smukłą talię i płaski brzuch i szczupłe uda. W moim przypadku coś za coś. Wolę całokształt kształtny niż tylko bimbałki. A co inne kobiety wolą, a także faceci, nie interesuje mnie.

Gość gość
Jak deska widzi szczupla, zgrabna kobiete z duzym biustem to chce ja zabic wzrokiem :D:D

Gość gość
autorko powinnas sama sobie na to odpowiedziec bo to ty w swoim temacie 2 razy obrazilas kobiety z malymi piersiami, wiec ja sie siebie spytam, czemu obrazasz kobiety o malym biuscie mimo iz masz (jak sama uwazasz) duze piersi ktore trzeba chwalic pod niebiosa i ktorych trzeba zazdroscic (choc duzo kobiet nie zazdrosci)?

Gość gość
*siebie=ciebie (mialo byc)