Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniatosia13

Rzecz o odchudzaniu z mega wagi ! zapraszam panie z wagą dużo większą niż 100 kg

Polecane posty

U mnie rodzina się pokłóciła przez politykę") Nie czytałam, bardzo mało czytam beletrystyki ostatnio. Pisałam, że byłam a ćwiczeniach, bo ćwiczyłam dzisiaj w mojej siłowni. Mam kilka sprzętów. Dzisiaj bieżnia, rowerek i orbitrek.

Gość Waga116
hej, ja chyba przeniosę się na wasz topik, bo mój umiera. Jeszcze na początku tygodnia wszyscy byli na diecie ;p. Dziś pojedzone 1477 kcal, poćwiczone na krześle 50 minut + 120 brzuszków. Zważyć się zamierzam po świętach. Ciekawe czy coś ruszy.. Póki co ważyłam się 6.03 i wyszło 116,7. Mam 173 cm wzrostu.

Ostatnio czytałam "Być młodą w każdym wieku" i Przechytrzyć diabła"

Gość Uparta 51
Super ja też mam siłownię w domu :-) Sory nie ja tylko syn ale jeszcze nie mam odwagi tam wchodzić :-) czuje się tam jak słoń w składzie porcelany hihi Syn mnie namawia ale ja na razie koncentruje się na tych swoich wygibasach :-) no i przysiadach to mi sprawia przyjemność a przecież o to chodzi :-) Ja sporo czytam uwielbiam to bo wiesz w związku z moja praca musze mózg przewietrzyć i włączyć mu inne obrazy :-) inaczej już bym była wypalona :-)

Waga dołączaj! Uparta ta Kobieta to piewca feminizmu? Moim zdaniem to droga na Berdyczów, różnimy się bardzo, ale nie ma co stawać po przeciwnych stronach barykady, oni zapewniają bezpieczeństwo a my dostarczamy przyjemności;) takie nasze role:D

Gość Uparta 51
Waga super że jesteś :-) robisz brzuszki ? Czy to z naszą waga nie za bardzo forsę kręgosłup ?

Ja tez nie za bardzo lubię, to tak dla urozmaicenia.

Gość Waga116
@alhea, dzięki :). Czytam sobie was już od paru dni i trwam też dzięki wam. Razem raźniej :). Ja ćwiczę na krześle, bo boję się, że się zniechęcę przez ból (2 lata temu chodziłam na siłownie i poprzez moją niewiedzę nabawiłam się bólu kolan i rzuciłam to w cholerę). Powiem wam, że nieźle daje w tyłek :P. Inna dziewczyna poleciła mi aplikacje lifesum i liczę sobie te kalorie. Powoli sobie zmieniam nawyki. Zdaję sobie sprawę, że to nie zmiana, która trwa pięć minut :(.

Gość Uparta 51
Alhea ja nie jestem zwolenniczką feminizmu :-) jak już chyba zauważyłaś ? Ale ta książka pozwala przeanalizować nasza kobiecość i nie trzeba iść tokiem myślenia autorki tylko pozwolić sobie na retrospekcje swojego życia :-) A feminizm w czystym wydaniu jest jak to powiedział w seks misji jeden z bohaterów obcięciem połowy (i to tej lepszej ) naszej kobiecości

Gość gość
Jakoś tak zawsze robiłam brzuszki i leci. Trochę też się bałam, bo często łapie mnie ból korzonków jak mnie przewieje, ale póki co od soboty/niedzieli je robie i nic się nie stało. Do tego wzmacniam kręgosłup dzięki tym ćwiczeniom na krześle i jest moc :P.

Uparta skoro tak piszesz, dodałam do schowka:) Link się rozwalił, brzuszki callaneticsowe tam były.

Gość Uparta 51
Waga miło słyszeć że jesteśmy dla kogoś inspiracją :-) a te ćwiczenia na krześle to niezła sprawa na początek :-) w lidlu widziałam takie fajne taśmy do zintensyfikowanią ćwiczeń ale bez obciążania stawów :-) Ja jestem mega uparta wiec na pewno tu będę i będzie mi miło jak będę miała z kim dzielić się smutki i radością i :-) dlatego trwaj dziewczyno trwaj !!!

Gość Uparta 51
No dobrze podsumowanie dnia 3 kromki chleba z serkiem bri 1/2 papryki 1 serek wiejski , ziemniaki z pieczarkami i sosem musztardowy no i sporo surówki z zielonych pomidorów , 1 i 1/2 gruszki 1 jabłko 2 kiwi ,4 morele suszone , kilka paluszków 5 szklanek herbaty owo 2 szkła wody 1 kawa Sportowo 1 h I 20 min tańca 20 przysiadów

Gość gośćulcia
Hej dziewczyny byłam dziś pierwszy raz na wodnym aerobiku.NAprawde mi się spodobał ,poprawił humor.Myślałam jak szlam że nie dam rady a tu proszę mogłabym tak fikac jeszcze godzinę.Oczywiście trzymam dietę.Pozdrawiam wszystkie uparcie dążące do celu.Spokojnej nocy.

chciałam zameldować :) że u mnie trochę lepiej i zaliczam wczorajszy dzień do zdrowego żywienia Ewy Dąbrowskiej, póki co waga pół kg do góry od ostatniego ważenia :O do krótkiego postu warzywnego wróce po świetach - przynajmniej takie mam plany :D nie wiem dlaczego tak jest - ale jak nam się nie udaje to przestajemy pisać :(

Gość SlodkaZurawina
Melduję się :)

okropne choróbsko mnie dorwal, ale już dzisiaj lepiej. Waga w dół - dzisiaj jest 96,1 Czyli w porownaniu do tego sprzed tygodnia - 800 gram, Ale biorąc pod uwagę weekendowe grzeszki to i tak dobrze. Oby tak dalej, Przed nami weekend, już się boję.

Gość gośćulcia
Melduję się na porannej kawce.U mnie brzydka pogoda.Deszcz pada .Wybieram się na miasto.

witam i niestety czuje, że dzisiaj będzie długi i trudny dzień. Już nie mogę się doczekać końca pracy... Znowu w nocy nie udało mi się zasnąć nawet na 5 minut :( czuję sie zmeczona, mam zawroty głowy i boli mnie głowa, do tego mam jakieś mega sensacje żołądkowe

Gość gość
alhea Axx bardzo Ci współczuję. Byłaś u lekarza?

Gość Waga116
hej, ja już po ćwiczeniach i po lunchu. Humor dopisuje, może jakieś zakupy wyjdą na weekendzie :). Planuję zakup wagi kuchennej, żeby lepiej wszystko sobie rozplanować z tymi kaloriami, bo na oko to trochę może mi nie wyjść. Dziś facet mój mnie pochwalił, że widać zmianę i ja też ją widzę :). Brzuch mi spadł :)). Pokupowałam warzyw, sałatkę toskańską w tesco i robimy kebaba domowego. Mój facet robi tortille (mąka, olej i woda), do tego kurczak, pieczarki i warzywka. No niestety zjem tylko jedną, ale warto. Podzielę sobie na dwa dni. A wy co tam dzisiaj planujecie? Miłego dnia życzę wam dziewczyny :)

Gość Uparta 51
Witam dziewczyny jak miło że jest was więcej :-) Niestety mnie dzisiaj coś rozkłada :-( zaraz biorę gorącą kąpiel i herbata z rumem i do łóżka :-) Axx to wygląda na coś poważnego :-( to niemożliwe żeby tak funkcjonować sen jest niezbędny do prawidłowego życia :-) Nie mam dzisiaj siły na tańce ale dietować napewno będę :-)

Gość Uparta 51
Kobiety leżę w wyroku i oglądałam właśnie program na TVN style "cofnij czas" rewelacja !! Tam naprawdę kobieta wzięła się za siebie :-) i tak fajnie jej szlo :-) ale ci fachowcy któż tam z nią pracowali to naprawdę nie cackali się z nią (masakra)

a propos czasu pewien naukowiec pojechał do wioski słynącej z długowieczności, pochodzi do jednego długowiecznego starca i pyta go -dziadku jaka jest wasza formuła na długowieczność? - najlepsza, rano sport, w południe sport i wieczorem sport - dziadku, a ile macie lat? -130 pochodzi do innego długowiecznego starca i pyta go -dziadku a jaki jest wasz sposób na długowieczność? -rano zdrowa dieta, w południe zdrowa dieta i wieczorem zdrowa dieta -dziadku a ile macie lat? -150 patrzy. jest taki stary, najstarszy z całej. woski podchodzi do niego i pyta -jaka jest waza recepta na długowieczność? -jak to jaka? rano seks, w południe seks i wieczorek seks! - a ile macie lat? -35;):D

Gość Uparta 51
Alhea to ja wybieram ten seks ;-) tylko że aż tak to mi się nie uda cofnąć czasu ;-) A co do programu to taki program o zgrabny inaczej któż poprzez dietę , sport i zmianę swoich nawyków odmładzające się fizycznie i psychicznie :-) to działa wiem to z autopsji :-)

Gość Uparta 51
Podsumowanie dnia 4 kromki chleba z serem 1/2 papryki 1 serek wiejski 1/2 paczka ryżu 1 udko z kurczaka gotowane (nie całe) 1 śląska na ciepło 1 jabłko ,3 morele suszone, kilka żurawin suszonych, 2 kiwi 1 jogurt naturalny 5 szklanek herbaty owoc , 1 kawa , 1 herb z rumem Sportowo Leżakowania :-( i smaczenie :-( No trudno jutro będzie lepiej :-)

Gość gość
Ja ważyłam 123 kg teraz 111 a odchudzam się dwa i pół miesiąca. Polecam wam zdrowy tryb a nie jakieś diety typu dukan !! potem jest tylko efekt jojo i się tyje a ja wynalazłam sobie zdrową dietę i do tego się oczyszczam moja skóra jest o niebo lepsza ! spróbujcie koktajli warzywnych np. takich http://pijwarzywa.pl/ Dziewczyny nie ma diety cud !! odżywiajmy się zdrowo i pijmy warzywa takie jak te to jest super zdrowa przekąska !

Uparta ja nie wybieram;):P ponad godzinę tańca dzisiaj wybrałam;)