Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Bernadett

Chciałabym a boję się.

Polecane posty

Gość Pani Bernadett
"Ja wam pokażę " romantyczna komedia, śmieszna, niekiedy smutna. Dziś oglądając ten film płakałam. A wiecie dlaczego? Tak nagle, tak mocno uderzyła mnie myśl, ze nie jestem szczęśliwa. I to jest smutne. Mam nadzieje, ze u Was świat i weekendowe doświadczenia przyprawia mnie o dreszcze:)

Dzien dobry :-) Weekend bardzo aktywny nawet jak dla takiej wywloki jak ja ;-) Bernadett- Ze nie jestes szczesliwa to ja wiem. Chyba mamy podobna osobowosc- zawsze wesola, dla otoczenia pozornie bezproblemowy osobnik. Yhym... tak... jeszcze troche i znielubisz meza... Zobowiazania, kredyty, dzieci to nie wszystko! Kim bedziesz w tym wszystkim jesli bedzie tak jak jest. Ja bylabym sklonna rzucic wszystko jesli moja walka by nic nie dawala. Jak po weekendzie? Twoje monologi maja jakis oddzwiek?

Gość ZupełnieNatemat
Nie jestem fanem polskich filmów fabularnych , zatem na ten temat się nie wypowiem. Takie filmy zazwyczaj kończą się szczęśliwym zakończenie i wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Nie ważne czy ktoś wcześniej zdradził, zginął czy kogoś zabił ;)

Gość gość
Wolisz, gdy koniec jest tragiczny?

Gość ZupełnieNatemat
Wole gdy jest bardziej życiowy ;)

Gość gość
Masz rację, życie to nie bajka, chociaż czasem zdarzają się happyandy ;) W życiu nic nie jest takie proste jak na filmie.

Gość ZupełnieNatemat
Od każdej reguły są wyjątki. Mnie zawsze zastanawiało co mogłoby dziać się dalej w takim związku. To że pięknie się pogodzili, czy zakochali w sobie nie oznacza że już na zawsze będę szczęśliwi i kochać się aż po grób ;)

Gość ZupełnieNatemat
Dla niektórych Happy End też może oznaczać szczęśliwy koniec na cmentarzu ;)

Gość gość
Czasem koniec na cmentarzu jest szczęśliwszym rozwiązaniem niż życie ;) A myślałam, że tylko ja tak mam, że wyobrażam sobie ciąg dalszy takiego filmu :)

Dokladnie! Ja wole smutne zakonczenia, bo one sklaniaja mnie do zastanowienia sie nad losem bohaterow, czesto wracam do nich myslami, polecam komus zobaczyc... a slodkie happy endy na mnie wrazenia nie robia.

Gość ZupełnieNatemat
Pewnie większość osób oglądający jakiś film tak ma. Także nie jesteśmy odosobnieni ;)

Gość Pani Bernadett
Jak Tu miło i rozmownie:) Wymagająca Zono. Odpowiem krótko - Nie. :) Też nie jestem miłośniczką takowych filmów, ale czasami trzeba się odmóżdzyc:D Każdy ma swój sposób bycia, Opowiadajcie co to było w weekend? Szyby drzaly?

Gość ZupełnieNatemat
Moje drżały od kichania :D Przeziębiony facet to masakra, wiem po sobie ;) Ledwo się z tej śmiertelnej choroby wyleczyłem ;)

Gość Pani Bernadett
Dziękuję Psuj:* tak, ta piosenka skłania do przemyśleń.:)

Gość Pani Bernadett
Przykro mi ZupelnieNaTemat. Podobno nie ma nic gorszego niż przeziebiony mezczyzna:D czosnek jadł?:D

Gość ZupełnieNatemat
Nie jadł, bo liczyłem że może będę się jeszcze w weekend całował. A tak po czosnku to kto mnie pocałuje ;)

Gość ZupełnieNatemat
Ledwo, ale już chyba najgorsze za mną i za resztą domowników :D

Gość Pani Bernadett
bernadett.bardott@o2.pl Pewnej nocy, kiedy mąż był w pracy na nocnej zmianie, włączyłam sobie film erotyczno dokumentalny;) Mieszkam w domu parterowym , a ze zapomnialam zaslonic okna, sąsiad poogladal razem ze mną.:) tak dowiedziałam się o tym jak mój pies zaczął na kogoś ujadac.

Gość Pani Bernadett
Zawsze można całować się nie "w usta":D Psuj czyli żona gardło ma zdrowe? :D

Podalas maila!!! Skrzynka Ci peknie :-) napisze przy sposobnosci :-) jakby sie ktos pode mnie podszywal To test zrob, mnie poznasz :-D Ja nie mam firanek, jedynie rolety zewnetrze i powiem Ci ze moi sasiedzi a i przypadkowi przechodnie widzieli duzo :-D

Oksy- weekend! I w ogole dzien poprzedni, wiem to na pewno :-) stala godzina u nas :-) zawsze potem mowie dzis sie jeszcze nie kochalam :-D

Gość Pani Bernadett
Czyli taki talent show albo pokaz show w oknie?:) Dlaczego tylko Ty masz byc zadowolna? Niech sasiedzi tez cos z tego mają. ;) Co do maila wątpię. Kto się rzuci na niedopieszczona mężatke :D